Ανησυχεί την κυβέρνηση η διασπορά των μεταναστών στην ενδοχώρα, με τον κίνδυνο να παραμονεύει ή το μόνο που την ανησυχεί είναι η μασκοφορία των παιδιών μας;

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Ντροπή, θλίψη, θυμός και απογοήτευση είναι μερικά από τα συναισθήματα που δημιουργούνται στην ανθρώπινη ψυχή, διαβάζοντας και βιώνοντας αυτές τις τραγικές καταστάσεις που συμβαίνουν στο νησί της Λέσβου, το πανέμορφο νησί με τους φιλόξενους ανθρώπους, οι οποίοι το αποδεικνύουν καθημερινά έστω και με κίνδυνο της ίδιας της ζωής τους. Παρακολουθούμε εικόνες ντροπής, όχι μόνο για τις χιλιάδες ανθρώπων που θα ζήσουν σε άθλιες συνθήκες διαβίωσης. Θυμός και αγωνία διακατέχει τους μόνιμους κατοίκους που βλέπουν τα χώματα των γονιών και των παππούδων τους να μετατρέπονται σε χωματερές, μη τολμώντας σε πολλές περιπτώσεις να βγουν από τα σπίτια τους.

Ως Κατάνυξη, έχουμε κρούσει επανειλημμένα τον κώδωνα του κινδύνου για τις διαστάσεις που τείνει να πάρει το θέμα του μεταναστευτικού. Τώρα πλέον, η κατάσταση δείχνει να έχει ξεφύγει από τα όρια, με τους κατοίκους της Λέσβου να εκπέμπουν SOS, μη μπορώντας να σηκώνουν πλέον ένα τέτοιο δυσανάλογο για τις αντοχές τους βάρος, αφού κινδυνεύει η ίδια τους η ζωή. Δεκατρείς χιλιάδες περίπου μετανάστες έχουν διασκορπιστεί στο νησί, με άγνωστες προθέσεις και διαθέσεις, ενώ πολλοί από αυτούς είναι διαγνωσμένοι με covid-19 ή πιθανόν και με άλλες ασθένειες. Η διασπορά των ιών και των ασθενειών είναι κάτι βέβαιο, αλλά το πιο ανησυχητικό όλων είναι τι είναι διατεθειμένοι να κάνουν τόσοι άνθρωποι πεινασμένοι, διψασμένοι, χωρίς χρήματα και χωρίς τα απαραίτητα για την επιβίωσή τους.

Κι ενώ η γενική κατάσταση στην Ελλάδα δυσκολεύει ολοένα και περισσότερο, με τον αλαζόνα Ερντογάν να απειλεί σκανδαλωδώς την πατρίδα μας δείχνοντας ξεκάθαρα τις παρανοϊκές διαθέσεις του, έχουμε την εμφάνιση ενός ιού τον οποίο πρέπει να διαχειριστούμε σύμφωνα με τις διαθέσεις και τις προτροπές συγκεκριμένης ομάδας ανθρώπων. Κι ενώ η Παιδεία, η Ορθοδοξία και η παραδοσιακή μορφή οικογένειας πολεμούνται με μανία από μασονοκίνητους και αντιχριστιανικούς κύκλους, καταλαβαίνει εύκολα κανείς ότι η εξέγερση των μεταναστών στις δομές του νησιού είναι απλώς το κερασάκι στην τούρτα ενός λαβωμένου κράτους. Είναι, λοιπόν, ολοφάνερο ότι ο συγκεκριμένος τρόπος ανθρώπινης διαχείρισης των προβλημάτων αυτού του τραυματισμένου κράτους είναι μάλλον αναποτελεσματικός. Βάλαμε μπροστά την ανθρώπινη λογική να βρει λύσεις κι όχι τη θεϊκή παρέμβαση. Επιτρέψαμε στους εχθρούς της Πατρίδας μας και της Ορθοδοξίας μας να εισβάλλουν στα εσωτερικά μας ζητήματα, καταστρέφοντας αυτοί από την πλευρά τους αργά, μεθοδικά αλλά αποτελεσματικά την υγιή παρακαταθήκη που μας άφησαν οι πρόγονοί μας. Η παρουσία του καταραμένου Πάπα (Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός) με τις ευλογίες των εκκλησιαστικών μας ηγετών στο νησί της Λέσβου αρκεί, για να δημιουργηθεί το χάος που παρακολουθούμε τώρα να εξελίσσεται. Η μιαρή σύνοδος του Κολυμπαρίου και οι υποστηρικτές της είναι κάτι που εξασφαλίζει την οργή του Άγιου Τριαδικού Θεού. Το καλωσόρισμα της σχισματοαίρεσης της Ουκρανίας εξαφανίζει τη Θεία Χάρη και σπέρνει την καταστροφή. Η απόφαση της χρήσης της μάσκας μέσα στους Ιερούς Ναούς της Ανάστασης και της Αιώνιας Ζωής, που είναι ο Δεσπότης Χριστός, υπό τον φόβο διασποράς ιών και μικροβίων, αποτελεί τη μεγαλύτερη βλασφημία που μπορούσε ποτέ να δημιουργήσει ο ανθρώπινος νους υπό την καθοδήγηση του βδελυρού διαβόλου. Έτσι, λοιπόν, δεν έχει τέλος η λίστα με τις λανθασμένες και βλάσφημες ενέργειες που οδήγησαν την πατρίδα μας σ’ αυτό το αδιέξοδο.

Δεν τιμά κανένα κράτος και κανένα πολιτισμό αυτή η κατάσταση, που έχει δημιουργηθεί στις δομές μεταναστών της Λέσβου. Μ’ ένα κράτος να αδυνατεί εσκεμμένα ή όχι να δώσει λύση σ’ ένα τέτοιο τεράστιο πρόβλημα και με μια Ευρώπη να αδιαφορεί για τα νότια σύνορά της, για το πρόβλημα που προκύπτει από τη συνεχή εισροή μεταναστών. Κάποιοι εξ ανατολών τρίβουν τα χέρια τους, εργαλειοποιώντας τις προσφυγικές ροές προς ίδιον όφελος. Χρησιμοποιούν μέρος των μεταναστών ως Δούρειο Ίππο, για να γεμίσουν την ελληνική επικράτεια με αμφιβόλου ηθικής εποίκους και ασυνόδευτα 16χρονα και 17χρονα “προσφυγόπουλα”, τα οποία χειρίζονται τα στιλέτα με τέτοια δεξιότητα, που μοιάζουν με εμπειρότατους πολεμιστές “νίντζα”. Πού είναι όλοι αυτοί οι αλληλέγγυοι τώρα να πάρουν θέση και να δώσουν λύση στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε, κυρίως μετά τις καταστροφές και την πυρκαγιά στο ΚΥΤ; Δε θα φανούν αλληλέγγυοι στους μετανάστες που κοιμούνται, τρώνε και αφοδεύουν όπου βρουν, ακόμα και σε νεκροταφεία ή σε εκκλησίες και ναΐσκους; Δε θα φανούν αλληλέγγυοι σ’ αυτούς που κλέβουν, ρημάζουν και καταστρέφουν ό,τι βρουν μπροστά τους; Γιατί δεν τους βοηθούν, αλλά ανέχονται τις ανομίες τους; Μα, κυρίως, εκεί που πρέπει να φανούν αλληλέγγυοι επιτέλους, είναι στους μόνιμους κατοίκους του νησιού που καταστρέφονται οι περιουσίες τους, τα χωράφια τους, οι σοδειές τους, τα εξοχικά τους σπίτια, που τα ανοίγουν οι “πρόσφυγες” και πλιατσικολογούν.

Άραγε, την ελληνική κυβέρνηση την ανησυχεί καθόλου η διασπορά των μεταναστών στην ενδοχώρα με τον κίνδυνο να παραμονεύει και τη βόμβα να είναι έτοιμη να εκραγεί ή το μόνο που την ανησυχεί είναι η διασπορά ενός ιού και μας υποτιθέμενης πανδημίας καθώς και η μασκοφορία των τρυφερών ψυχών των παιδιών μας; Ζουγκλοποιήστε μας κι άλλο, κύριοι των λεσχών και της μασονίας, μπορείτε… αφού κάποιοι εθελοτυφλούν και σας το επιτρέπουν, κάντε το. Εξάλλου μέχρι και η ΔΙΣ της Εκκλησίας της Ελλάδας έχει συμμαχήσει μαζί σας. Ενώ χιλιάδες Έλληνες παραμένουν άνεργοι ή στα όρια της φτώχειας, ακόμη ακόμη δηλώνουν αγανακτισμένοι και, φευ! υποψήφιοι αυτόχειρες, εσείς, ως Πολιτεία και Εκκλησία δίνετε επιδόματα, παροχές και σπίτια μόνο σε μετανάστες.

Ωραία λοιπόν τα είπαμε… Μασκούλα κανείς και παγουρίνο θέλει; Ή μόνο με λόγια και υποσχέσεις καθησυχάζεστε;

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra


Δείτε σχετικά:
Μόρια – Εποικισμός με τη βροντερή απουσία του ελληνικού Κράτους
ΒΕΒΗΛΩΣΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Τους πονάει ο Σταυρός!
Τούρκοι κατάσκοποι στα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων στην Ελλάδα
ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ: Enemy at the gates
Οι ΜΚΟ να’ ναι καλά, και το χρήμα να ρέει…
Βάνδαλοι παράνομοι μετανάστες μετέτρεψαν σε υπνοδωμάτιο ιερό Εκκλησιάς
Απροστάτευτη η Παναγία Τσιραμδού στη Μόρια
Ούτε λεπτό δεν άντεξαν οι πρόσφυγες στο Πορετσό – «Καλύτερα στη Μόρια» (Φώτο- Βίντεο)
Αστυνομικοί Λέσβου: Φώναζαν «kill police» στη Μόρια
– Το μίσος των ισλαμιστών εναντίον της Ορθοδοξίας
– Διαστάσεις εθνικής κρίσης: Ισλαμιστές βεβήλωσαν εκκλησία στη Λέσβο – Γέμισαν με γκράφιτι το νησί!
– Αλίμονο στη Λέσβο! Ανάρμοστη μητροπολιτική ενέργεια έβαλε το νησί σε περιπέτειες!