Ξεφύτρωσε ένα τζαμί!

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Ο ελληνορθόδοξος πολιτισμός μας σέβεται και τιμά την πίστη και την λατρεία όλων. Δε μας αρέσει να κάνουμε στους άλλους αυτά που οι άλλοι έκαναν σ΄εμάς, δηλαδή διωγμό στην πίστη και στη λατρεία διαχρονικά. Όμως, όσον αφορά την κατάσταση στη Μόρια και γενικά στα νησιά, νομίζουμε ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, από κάθε λογική και ομοιάζει με εποικισμό με τη βροντερή απουσία του ελληνικού Κράτους. 

Όλα αυτά τα λέμε, γιατί ήρθαμε αντιμέτωποι με μια νέα είδηση, ότι στη Μόρια έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή ενός παράνομου κτίσματος το οποίο προορίζεται για χώρο λατρείας. Μάλιστα την καταγγελία κάνει κάτοικος της Μόριας όπου στο κτήμα της, το οποίο έχει καταληφθεί από παράνομους μετανάστες και είναι δίπλα στο ΚΥΤ Μόριας, ξεφύτρωσε ένα τζαμί.

Η καταγγέλλουσα Μαρία Κομνινάκη τονίζει ότι είχε έγκαιρα ενημερώσει τις τοπικές αρχές για την πρόθεση των παράνομα εισερχόμενων μεταναστών, αλλά δυστυχώς δεν έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες να σταματήσει η κατασκευή του πρόχειρου μουσουλμανικού τεμένους. Κάποιοι προφανώς έκαναν τα στραβά μάτια. Και προφανώς κάποιοι άλλοι τους προμήθευσαν τα απαραίτητα υλικά. Ποιοι άραγε; Μήπως οι γνωστές άγνωστες Μ.Κ.Ο οι οποίες εργάζονται καταφανώς μεροληπτικά μόνο για τους “ πελάτες” τους, τους παράνομους μετανάστες; Για τους κατοίκους του νησιού ποιός θα βρεθεί να νοιαστεί διερωτόμαστε; 

Διαβάσαμε σε προηγούμενη ανάρτηση της Κατάνυξης Διαστάσεις εθνικής κρίσης: Ισλαμιστές βεβήλωσαν εκκλησία στη Λέσβο – Γέμισαν με γκράφιτι το νησί! : Οι μετανάστες που στέλνει η Τουρκία στην Ελλάδα και κατ’επέκταση στην υπόλοιπη Ευρώπη, δεν έχουν διάθεση να αφομοιωθούν, παρά μάλλον να αλλάξουν προς τα δικά τους ιδανικά τις χώρες που τους φιλοξενούν. Σαν στο σπίτι τους νιώθουν οι μετανάστες που έχουν εγκατασταθεί στη Λέσβο. Και κάνουν και την περιοχή γύρω τους να τους θυμίζει ολοένα και περισσότερο το… σπίτι τους, με “γκράφιτι” στα αραβικά. Δεν τους σταματά φυσικά τίποτε και από το να κάνουν γκράφιτι σε χριστιανικούς ναούς, δεν τους σταματά τίποτε από το να γεμίσουν με τις εικόνες των χωρών που άφησαν πίσω τους τα ελληνικά νησιά! Και ποιός δε δάκρυσε αντικρύζοντας όλη αυτή τη πρωτοφανή καταισχύνη και δεν αγανάκτησε με την παντελή έλλειψη οποιασδήποτε αντίδρασης από τον οικείο ποιμενάρχη και τις Αρχές; Απροστάτευτη η Παναγία Τσιραμδού στη Μόρια. Σ΄εκείνο το δημοσίευμα ρωτούσαμε αγωνιωδώς ποιος θα υπερασπιστεί επιτέλους τα ιερά και τα όσιά μας;

Και η απάντηση, μετά από όλα αυτά τα αίσχη των παράνομων μεταναστών και την ασέβεια στη δική μας πίστη, διαπιστώνουμε με θλίψη ότι είναι η ανέγερση τζαμιού στη Μόρια!

Δείτε σχετικά:
Απροστάτευτη η Παναγία Τσιραμδού στη Μόρια
Ούτε λεπτό δεν άντεξαν οι πρόσφυγες στο Πορετσό – «Καλύτερα στη Μόρια» (Φώτο- Βίντεο)
Αστυνομικοί Λέσβου: Φώναζαν «kill police» στη Μόρια
– Το μίσος των ισλαμιστών εναντίον της Ορθοδοξίας
– Διαστάσεις εθνικής κρίσης: Ισλαμιστές βεβήλωσαν εκκλησία στη Λέσβο – Γέμισαν με γκράφιτι το νησί!
– Αλίμονο στη Λέσβο! Ανάρμοστη μητροπολιτική ενέργεια έβαλε το νησί σε περιπέτειες!
– Ποιο ανίερο χέρι πυρπολεί εκκλησιές στο Χαλκειός;
– Έκαψαν την Αγία Τράπεζα σε εκκλησία της Χίου (φώτο)
– Όχι στον καταυλισμό για τους ομογενείς των Οθωμανών κατακτητών, από τον μητροπολίτη Χίου