Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

.. “Ούτε μόνιμα, ούτε προσωρινά στο Αίπος οι ομογενείς των τότε κατακτητών”…

Υπάρχουν σκόρπιες φωνές και αντιδράσεις προς το παρόν, αλλά ελπίζουμε. Στη ψυχή του Έλληνα, κάπου βαθιά βρίσκεται ανενεργή η ρωμαίικη συνείδηση. Η ρωμιοσύνη μια μέρα θα ξεχυθεί και θα αποτινάξει το ζυγό της προδοσίας. Τότε θα ακουστεί και η σάλπιγγα από τον Ουρανό με μια φωνή που θα ναι αδύνατο να σταθεί κάποιος μπροστά της ανεπηρέαστος. Θα συγκλονιστεί και θα κατανοήσει πως η ώρα της επανάστασης είναι ευλογημένη από το Χριστό.

Διαβάζουμε στο pronews.gr:


Ξέσπασμα Μητροπολίτη Χίου για αλλοδαπούς: «Ποτέ νέος καταυλισμός για τους ομογενείς των Οθωμανών κατακτητών»

Ξέσπασμα από τον Μητροπολίτη Χίου Μάρκο κατά των σχεδίων της κυβέρνησης για τη δημιουργία ενός «υπερκαταυλισμού» των 7.000 παράνομων μεταναστών στην περιοχή Αίπος.

Ο Μητροπολίτης χαρακτήρισε τους παράνομους μουσουλμάνους μετανάστες ως «ομογενείς των Οθωμανών κατακτητών» εκφράζοντας την πλήρη αντίθεσή του στην κατασκευή του νέου καταυλισμού.

Κατά την τέλεση Δοξολογίας στις Καρυές με αφορμή την επέτειο παράδοσης της Χίου από τους Οθωμανούς Τούρκους στον Ελληνικό Στρατό τον Δεκέμβριο του 1912, ο Μητροπολίτης Χίου δήλωσε ευθέως την αντίθεσή του στο σενάριο δημιουργίας νέας υπερδομής 7.000 ατόμων στο Αίπος.

“Ούτε μόνιμα, ούτε προσωρινά στο Αίπος οι ομογενείς των τότε κατακτητών”.

Διαβάστε περισσότερα εδώ