Επικαιρότητα

Η Eβδομαδιαία εφημερίδα των Πατρών «Κόσμος της ενημέρωσης» χρησιμοποιεί τα άρθρα μας

εικόνα άρθρου: Η Eβδομαδιαία εφημερίδα των Πατρών «Κόσμος της ενημέρωσης» χρησιμοποιεί τα άρθρα μας

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Η εφημερίδα των Πατρών χρησιμοποίησε άρθρα της Κατάνυξης χωρίς να αναφέρει σαφώς τη πηγή! Τις θέσεις μας τις ονομάζει “οργή κάποιων ορθοδόξων”!

Η εφημερίδα Πατρών “Ο κόσμος της ενημέρωσης”, στο φύλλο της Παρασκευής 29/11/2019, χρησιμοποιεί τα άρθρα μας για να χαρακτηρίσει “σκληρούς” και “φανατικούς” τους αντιδρώντες στα οικουμενιστικά σχέδια του μητροπολίτη Πατρών, που όπως όλα δείχνουν γονάτισε στην σχισματοαίρεση. Θεωρούμε πως εφόσον η εφημερίδα χρησιμοποιεί άρθρα μας, θα έπρεπε να δηλώσει την πηγή ενημέρωσης σύμφωνα με τη δημοσιογραφική δεοντολογία.

Παραθέτουμε το υλικό που αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Θέμα 1: Σε πρωτοσέλιδο η παραίτηση του π. Τιμοθέου Παπασταύρου από την αντιαιρετική Επιτροπή της Μητροπόλεως Πατρών. Όπως θα παρατηρήσετε, μεγάλο μέρος του σχετικού άρθρου είναι αντιγραφή του δικού μας άρθρου (άρθρο του κ. Σπυρίδωνος Ζορμπαλά), καθώς και η φωτογραφία…

Θέμα 2: Η τίμηση στην συναυλία της Μητροπόλεων Πατρών του Μάνου Ελευθερίου. Το άρθρο βασίστηκε στην σχετική ανάρτηση/άρθρο της Κατάνυξης. Περιέχει επίσης ένα μικρό άρθρο με την άποψη της ΙΣΙ για την αποτέφρωση και ένα επίσης μικρό άρθρο για το υπό κατασκευή δημοτικό αποτεφρωτήριο Πατρών.

Θέμα 3: Αναφέρει ότι ο Μητροπολίτης Πατρών είναι από τα φαβορί της διαδοχής του Ιερωνύμου στην Αρχιεπισκοπή Πατρών.

Δείτε σχετικά:
Παραιτήθηκε από την αντιαιρετική επιτροπή της Ι.Μ. Πατρών, ο υπεύθυνος αυτής, Αρχιμανδρίτης π. Τιμόθεος Παπασταύρου
Φιλανθρωπική συναυλία της Ι.Μ. Πατρών με αφιέρωμα στον Μάνο Ελευθερίου που αποτεφρώθηκε στην Βουλγαρία
«Προς το λαό: Αποτέφρωση των ανθρωπίνων σωμάτων, αξιοπρεπής λύση ή ωμή ανακύκλωση;»

Σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.