Επικαιρότητα

Εβραίος Χαζάρος πρωθυπουργός δωρίζει την Παναγία στον αιρεσιάρχη Πάπα 

εικόνα άρθρου: Εβραίος Χαζάρος πρωθυπουργός δωρίζει την Παναγία στον αιρεσιάρχη Πάπα 

Υποτιμάται η Υπέρμαχος Στρατηγός, αφού οι ελπίδες για την ειρήνευση δεν αποτέθηκαν στην Παναγία αλλά στα χέρια του “αλάθητου”

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Η πασαρέλα των Ουκρανών αχειροτόνητων σχισματικών και των πολιτικών ανδρείκελων της Δύσης από το Βατικανό συνεχίζεται. 

Είχαμε γράψει για την συνάντηση του Πάπα Φραγκίσκου στο Βατικανό με το Ουκρανικό Συμβούλιο Εκκλησιών και θρησκευτικών οργανώσεων. Την Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας εκπροσώπησε ο σχισματικός – αχειροτόνητος Σεργκέι (Επιφάνιος) Ντουμένκο.

Ακολούθησε η επίσκεψη του Ουκρανού πρωθυπουργού Denys Shmyhal στις 27 Απριλίου 2023 στο Βατικανό που περιστράφηκε γύρω από πολύ συγκεκριμένους άξονες, τον ανθρωπιστικό, τον ειρηνευτικό και τον εκκλησιαστικό.

Το απόκοσμο γαϊτανάκι ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη του Εβραίου – Χαζάρου Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι το Σάββατο (13/5) για συνομιλίες στο Βατικανό με τον Πάπα Φραγκίσκο. Μας διαβεβαίωσαν πως “η Αγία Έδρα συμμετέχει σε μια ειρηνευτική αποστολή για τον τερματισμό του πολέμου με τη Ρωσία”.

Η θλιβερή αυτή εικόνα που αντανακλά την παραφροσύνη της εποχής μας ολοκληρώθηκε με μια συμβολική κίνηση σαν φάρσα: Την Υπέρμαχο Στρατηγό ζωγραφισμένη πάνω σε αλεξίσφαιρο γιλέκο, να προσφέρεται ως δώρο του Ουκρανού Προέδρου προς τον Ποντίφικα.

Εμείς ικετεύουμε την Υπεραγία Θεοτόκο: “Μεταβολὴ τῶν θλιβομένων, ἀπαλλαγὴ τῶν ἀσθενούντων ὑπάρχουσα, Θεοτόκε Παρθένε, σῷζε πόλιν καὶ λαόν, τῶν πολεμουμένων ἡ εἰρήνη, τῶν χειμαζομένων ἡ γαλήνη, ἡ μόνη προστασία τῶν πιστῶν”.

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: ΚΑΤΑΝΙΧI

Σχετικά άρθρα

Ίμβρου Κύριλλος προς Ψευδομακεδόνες Ιεράρχες: Αναγνωρίστε πρώτα την Ψευδοεκκλησία της Ουκρανίας (Βίντεο)

«Να αναγνωριστεί η δέκατη πέμπτη «Εκκλησία» (σ.σ. Σχισματική Ψευδοεκκλησία της Ουκρανίας) για να προχωρήσουμε στην δέκατη έκτη (σ.σ. Ψευδομακεδονική Εκκλησία)»

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.