Ελένη Καμπούρη

Εξέλιξη ή ξεπεσμός μία πιθανή εκλογή δηλωμένου ομοφυλόφιλου Καίσαρα;

εικόνα άρθρου: Εξέλιξη ή ξεπεσμός μία πιθανή εκλογή δηλωμένου ομοφυλόφιλου Καίσαρα;
Άρθρο της Ελένης Καμπούρη
αρθρογραφεί για katanixi.gr

Όταν ένας πολιτικός προσκαλεί το λαό να συμμετέχει σε παρελάσεις μαζί με κίναιδους, αυτό θεωρείται πρόοδος…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Ο απόλυτος εκφυλισμός της κοινωνίας μας είναι πια γεγονός. Η χώρα πνέει τα λοίσθια και καταρρέει, κάποιοι όμως φαίνεται να αδιαφορούν γι’ αυτό. Είναι σημαντικότερο μάλλον να διαφημίζουν το gay pride και το σεξουαλικό τους προσανατολισμό από το να ασχολούνται με τα σοβαρά κοινωνικά, πολιτικά και εθνικά θέματα.

Όλα αυτά περιγράφονται ξεκάθαρα σε δημοσίευμα το οποίο αναφέρει ότι… “Ο επικεφαλής του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού Αλέξης Πατέλης βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή του Γ. Λιάγκα και της Φ. Σκορδά, για να απευθύνει κάλεσμα σε όλους να βρεθούν στο Gay Pride της Αθήνας”. Δίνει πληροφορίες για την προσωπική του ζωή, τις ερωτικές του προτιμήσεις και φυσικά παραδέχτηκε ανοιχτά ότι είναι ομοφυλόφιλος. Αλλά αυτό που προκαλεί ακόμη αλγεινότερη εντύπωση είναι πως θεωρεί ότι η χώρα μας άνετα θα μπορούσε να αποδεχτεί στο άμεσο μέλλον έναν ομοφυλόφιλο πρωθυπουργό.

 – Ζούμε σε μία κοινωνία που η ομοφυλοφιλία θεωρείται πρόοδος.

 – Όταν οι πολιτικοί και οι κατέχοντες δημόσιο λόγο δηλώνουν ανοιχτά και με ιδιαίτερη υπερηφάνεια ότι είναι ομοφυλόφιλοι και αυτό θεωρείται πρόοδος.

 – Όταν ένας πολιτικός προσκαλεί το λαό να συμμετέχει σε παρελάσεις μαζί με κίναιδους, αυτό θεωρείται πρόοδος

 – Η προοπτική να ψηφιστεί στο μέλλον ένας πολιτικός ως πρωθυπουργός, ενώ έχει δηλώσει ανοιχτά ότι είναι ομοφυλόφιλος, θεωρείται πρόοδος.

 – Το να μας επιβάλλεται με κάθε τρόπο και από παντού η ομοφυλοφιλία ως εναλλακτικός σεξουαλικός προσανατολισμός θεωρείται πρόοδος.

  – Εμείς πρέπει να το αποδεχτούμε, κι αν όχι, πρέπει να φιμωθούμε. Και αυτό θεωρείται πρόοδος.

 – Όταν η ασυδοσία και ατιμωρησία στην ελευθερία του λόγου γίνεται κατά το δοκούν, θεωρείται πρόοδος.

Αν όλα αυτά θεωρούνται πρόοδος, τότε όλη η κοινωνία νοσεί αθεράπευτα. Διότι οι πολιτικοί, όσο κι αν μας φαίνεται υπερβολικό είναι η εικόνα μας, είναι δικά μας δημιουργήματα και προέρχονται από εμάς. Από εμάς γεννιούνται, διαπαιδαγωγούνται και εν τέλει πολιτεύονται και ψηφίζονται. Καταντήσαμε μία κοινωνία στην πλειοψηφία της ακατήχητη και εν πολλοίς αμετανόητη. Επειδή λοιπόν σύμφωνα με την προαίρεσή μας εκλέγονται οι πολιτικοί μας, τότε δεν είναι καθόλου περίεργο να ακούγονται τέτοιες δηλώσεις δημόσια. Ξεκάθαρα, αν κάποια στιγμή ο λαός εκλέξει  πρωθυπουργό ο οποίος δηλώνει ανοιχτά την ομοφυλοφιλική του ταυτότητα, συναινεί σε αυτό και το αποδέχεται. Είναι άλλο δεν τον ήξερα και τον ψήφισα κι άλλο τον ξέρω τι είναι και τον ψηφίζω. Τον ξέρω, άρα τον ψηφίζω για όλο το πακέτο που πρεσβεύει, οπότε δέχομαι και την παραφύση κατάστασή του. Νομιμοποιώ δηλαδή διά της ψήφου μου όλο αυτό το ηθικό “ξεχαρβάλωμα”. 

Και τότε δεν μένει παρά, όπως μας αξίζει, να περιμένουμε τα επερχόμενα δεινά, την Θεία παιδαγωγία και οργή. Γιατί ο Θεός δεν είναι τιμωρός αλλά σέβεται το αυτεξούσιό μας, όταν επιλέγουμε να απομακρυνθούμε από το θέλημά Του. Όταν απομακρυνόμαστε από τον Θεό, διώχνουμε τη Θεία Χάρη και αυτό έχει ολέθριες συνέπειες στην ζωή μας, αν το εξετάσουμε ιστορικά.

Ας μην ξεχνάμε τα λόγια ενός Αγίου των ημερών μας, του Αγίου Νικολάου Βελιμίροβιτς. Αναφέρει χαρακτηριστικά: “Λόγω των αμαρτιών και των ανομιών των ασεβών αρχηγών του λαού υποφέρει ο λαός και καταρρέει το κράτος, η ανεξαρτησία και η ελευθερία του λαού”. 

 Ας είμαστε λοιπόν πάρα πολύ προσεκτικοί ποιους ψηφίζουμε ως πολιτικούς μας εκπροσώπους, παρακολουθώντας τι ακριβώς πρεσβεύουν, γιατί εξαιτίας των πράξεών τους θα βρεθούμε απέναντι στο Θεό. Έτσι λοιπόν, αν ο κ.Πατέλης θεωρεί εξέλιξη και πρόοδο το κάλεσμα στην ομοφυλοφιλία, γιατί όχι κι έναν πρωθυπουργό ανοιχτά ομοφυλόφιλο; Αυτό κι αν είναι εξαχρείωση της πολιτικής, της κοινωνίας και της ανθρώπινης φύσης! Και φυσικά η θεία τιμωρία αναπόφευκτη συνέπεια.

Μη γένοιτο! 

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra


Δείτε σχετικά:
Η gay ταινία μικρού μήκους στην Ακρόπολη, ένα εμετικό ανοσιούργημα
– Πού οφείλονται τα κατορθώματα των ΛΟΑΤΚΙ παγκοσμίως;
– Υπ. Δικαιοσύνης: Έχει ήδη ανοίξει η συζήτηση για τον πολιτικό γάμο και την τεκνοθεσία…
– Το παρδαλό δαιμόνιο

Σχετικά άρθρα

Halloween στα ελληνικά σχολεία

Άρθρο της Σοφίας Μακεδονοπούλου Μοντέρνα παιδαγωγική! Μόνο να περνάμε καλά! Αφού περνάμε καλά, όλα καλά! Για τους περισσότερους από εμάς η 1η Νοεμβρίου που πλησιάζει δεν σήμαινε τίποτα. Το φθινόπωρο χρωματιζόταν...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.