Συνεργατες

«Ευλογία» για τον Μητροπολίτη Νεαπόλεως τα εμβόλια

εικόνα άρθρου: «Ευλογία» για τον Μητροπολίτη Νεαπόλεως τα εμβόλια

«[…] και τα εμβόλια, αυτή η ευλογία που τώρα απλόχερα πια μοιράζετε σχεδόν σε όλες τις ηλικίες»

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr


Την Παρασκευή της Διακαινησίμου και κατά το κήρυγμα της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας στον Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής Αμπελοκήπων, ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας έκανε επανειλημμένα λόγο για την τήρηση των μέτρων κατά του κορονοϊού, προτρέποντας τους πιστούς να φορούν μάσκες και να τηρούν αποστάσεις.

Ταυτόχρονα, χαρακτήρισε τα εμβόλια που έχουν προσφάτως αναπτυχθεί ως «ευλογία», παρά το γεγονός ότι σε διάφορες φάσεις ανάπτυξης μερικών εξ αυτών γίνεται χρήση κυτταρικής σειράς που προέρχεται από εκτρωμένα έμβρυα και ενώ παραμένουν άγνωστες έως τώρα, οι παρενέργειες και οι πιθανές μακροπρόθεσμες επιπλοκές τους. Συγκεκριμένα, ο Μητρ. Νεαπόλεως δήλωσε προς το εκκλησίασμα:

«Γι’ αυτό λοιπόν προτρέπω παρακαλώ και προσεύχομαι, να φοράτε τις μάσκες, να τηρείται τις αποστάσεις και τα εμβόλια, αυτή η ευλογία που τώρα απλόχερα πια μοιράζετε σχεδόν σε όλες τις ηλικίες».

Επίσης, ο Μητροπολίτης υπεραμύνθηκε και δικαιολόγησε την ανίερη και βλάσφημη απόφαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου περί μεταφοράς της ώρας της τελετής Αναστάσεως το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, με το επιχείρημα της υπακοής στην διοικούσα Εκκλησία: «… Καθύβρισαν και εμάς, από το διαδίκτυο γιατί άλλαξε η ώρα, γιατί η Ανάσταση… Εμείς κάνουμε υπακοή στην Εκκλησία».

Στο τέλος προέτρεψε τους πιστούς να παραλάβουν την όντως αληθινή ευλογία του αγιασμένου από την Προσκομιδή αντιδώρου «στην έξοδο», αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Με ειρήνη και ασφάλεια να επιστρέψετε στα σπιτικά σας, με τάξη, με αποστάσεις, το αντίδωρο στην έξοδο…».

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra


Δείτε σχετικά:
Όταν παίρνω φόρα, φόρα κατηφόρα, μόνο ο Θεός ο ίδιος δύναται να με σταματήσει
– Μητροπολίτου Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβα, Οικουμενιστικά λεχθέντα και πραχθέντα

Σχετικά άρθρα

Μητροπολίτου Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβα, Οικουμενιστικά λεχθέντα και πραχθέντα

Δέν εἶναι ἡ πρώτη φορά, πού ὁ Μητροπολίτης Βαρνάβας προσβάλλει τήν Ὀρθόδοξη Πίστη καί Παράδοση Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr Αναδημοσιεύουμε από το Ιστολόγιο Κατάνυξη ΣΥΝΑΞΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΩΝ Ἀποκλειστικά γιά τό...

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως Βαρνάβας καλωσορίζει τον αιρετικό, λίγο πριν εκδιώξει τον ομολογητή ιερέα του

Άρθρο της Ελένης Παπασταματάκηαρθρογραφεί για katanixi.gr Είναι δυνατόν ποτέ Ορθόδοξος Ιεράρχης να αναγνωρίζει στον κατεγνωσμένο αιρετικό Μονοφυσίτη ιεροσύνη και Χάρη; Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr Η δίωξη του Ιερέα π. Γαβριήλ από τον Μητροπολίτη...

Ανοικτή επιστολή προς επίσκοπο Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβα

του Αριστείδη Δασκαλάκη  «Η δε κακή βουλή τω βουλεύσαντι κακίστη (Η κακή απόφαση κάνει περισσότερο κακό σ’ αυτόν που την πήρε – Ησίοδος)»… Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr Σεβασμιότατε, υπάρχει η πληροφορία ότι διώκετε τον προϊστάμενο –...

ΕΚΤΑΚΤΟ! Καρατόμηση παραδοσιακού κληρικού στη Μητρόπολη Νεαπόλεως & Σταυρουπόλεως στη Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά site ο συγκεκριμένος ιερέας δεν υπάκουσε στην εντολή του Μητροπολίτη Βαρνάβα για καθολική εφαρμογή των μέτρων για τον κορωνοϊό… Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr Σαν κεραυνός εν αιθρία...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.