Επικαιρότητα

Φόβος για τρομοκρατικά χτυπήματα στην Ελλάδα· προειδοποίηση από την Αμερικανική Πεσβεία!

εικόνα άρθρου: Φόβος για τρομοκρατικά χτυπήματα στην Ελλάδα· προειδοποίηση από την Αμερικανική Πεσβεία!

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

…Κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, τα μέτρα ασφαλείας στην Ελλάδα, παραμένουν σε υψηλά επίπεδα, εξαιτίας απειλών από διεθνικές τρομοκρατικές οργανώσεις… (Αμερικανική Πρεσβεία)

Δεν παίζουμε με αυτά τα πράγματα ούτε περνούν απαρατήρητα. Όποτε προκύπτει μια νόρμα τέτοιου είδους, όλο και κάτι υπάρχει από πίσω, που η μυρουδιά του πλανάται στον αέρα από καιρό και ώρες ώρες σου σπάζει τα ρουθούνια με τα νεύρα μαζί. Αν εμείς γράψουμε καμιά σκέψη μας ή περιγράψουμε κάποιο περιστατικό από κείνα που οι υπηρεσίες με εντολή χιτλερίσκων εντέχνως αποκρύπτουν, για να περάσει στο λαό η νεοταξίτικη γραμμή των φασιστοειδών διεθνιστών, τρώμε στην μάπα εξώδικα και μηνύσεις για διασπορά ψευδών ειδήσεων με ξενοφοβικό – ισλαμοφοβικό κίνητρο.

Διαβάζουμε στο protothema.gr:

————————————————————————–

Αμερικανική πρεσβεία: Οδηγία για αυξημένα μέτρα ασφαλείας ενόψει των Χριστουγέννων

Η Αμερικανική Πρεσβεία στην Ελλάδα εξέδωσε την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου προειδοποίηση ασφαλείας με την οποία εφιστά την προσοχή στους Αμερικανούς πολίτες οι οποίοι θα επισκεφθούν την Ελλάδα την περίοδο των Χριστουγέννων για τον φόβο τρομοκρατικών επιθέσεων.
Αναφερόμενη ουσιαστικά στην δράση των εκξτρεμιστών στην Ευρώπη σημειώνει ότι αυτοί επικεντρώνονται σε τοποθεσίες όπως οι αγορές Χριστουγέννων, τα εμπορικά κέντρα κ.ο.κ. Η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα στην ίδια ανακοίνωση – που εκδίδει κάθε χρόνο- σημειώνει πως τα μέτρα ασφαλείας στην Ελλάδα παραμένουν αυξημένα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αμερικανικής πρεσβείας

Συμβάν: Κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, τα μέτρα ασφαλείας στην Ελλάδα, παραμένουν σε υψηλά επίπεδα, εξαιτίας των συνεχιζόμενων απειλών που παρουσιάζουν διεθνικές τρομοκρατικές οργανώσεις και μεμονωμένα άτομα τα οποία εμπνέονται από βίαιη εξτρεμιστική ιδεολογία, σε όλη την Ευρώπη.

Οι βίαιοι εξτρεμιστές, συνεχίζουν να εστιάζουν σε τοποθεσίες όπως χριστουγεννιάτικες αγορές, εμπορικά κέντρα, αεροδρόμια, νυκτερινά καταστήματα διασκέδασης, τοποθεσίες (θρησκευτικής) λατρείας, κόμβους μεταφορών και άλλους μαλακούς στόχους στους οποίους συχνάζουν τουρίστες.»

Στη συνέχεια δίνονται συγκεκριμένες οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Σχετικά άρθρα

Σβήνει το ψευτορωμαίικο

του Αγαθόνικου Σκέψεις με αφορμή την μετατροπή της Μονής της Χώρας σε τζαμί. Μήπως είμαστε η χειρότερη γενιά από καταβολής Ελληνικού Έθνους;

Η τεχνητή νοημοσύνη κατά τον “Άγιο Ναυπάκτου”

Άρθρο της Κωνσταντίνας Κοσμίδου Ο γνωστός για τις oικουμενιστικές του θέσεις Μητροπολίτης αναλύει το θέμα Με την παρουσίαση ενός σύγχρονου και “εντυπωσιακού” θέματος επέλεξε ο γνωστός για τις Οικουμενιστικές του θέσεις...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.