Επικαιρότητα

Γενέθλιος ημέρα της Ιστοσελίδας “Κατάνυξη”

εικόνα άρθρου: Γενέθλιος ημέρα της Ιστοσελίδας “Κατάνυξη”

Όλοι κατανοούμε τον λόγο που μισήθηκε, αλλά πάλι όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά, γιατί την αγαπάμε και την εμπιστευόμαστε!

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Δύο ολόκληρα χρόνια πέρασαν από την ημέρα που σαν σήμερα δημιουργήθηκε η νέα Κατάνυξη. Δημιουργήθηκε την πρωταπριλιά, για να δηλώσει παντού ότι ο σκοπός της είναι να πολεμήσει το ψεύδος. Ότι η αλήθεια του Χριστού δε φοβάται τίποτα. 

Είναι η ιστοσελίδα που αγαπήθηκε από τόσους πολλούς και τόσο πολύ! Ταυτόχρονα όμως, μισήθηκε αφάνταστα και πολεμήθηκε. Αλλά, επειδή στηρίχθηκε στην αλήθεια του Χριστού, άντεξε μέσα στις συμπληγάδες των απειλών και των δικαστηρίων. Για την προσφορά της, ακουμπά στην αγάπη όλων σας. Εμπνέεται από τον βίο των Αγίων της Εκκλησίας του Χριστού. Παρουσιάζει καθημερινά την ορθόδοξη γραμμή, με την οποία ερμηνεύει την επικαιρότητα, αναλύει τα γεγονότα και δίνει το στίγμα της ορθόδοξης διδασκαλίας, ώστε οι αναγνώστες της να γνωρίζουν και να στηρίζονται στα θέματα της Πίστης. Είναι ο αληθινός αγωγός πληροφόρησης για το μείζον θέμα της αγιοαπατερικής Αποτείχισης και του πολέμου ενάντια στην παναίρεση του Οικουμενισμού.

Όλοι κατανοούμε τον λόγο που μισήθηκε, αλλά πάλι όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά γιατί την αγαπάμε και την εμπιστευόμαστε! Της ευχόμαστε χρόνια πολλά στην προσφορά του ορθόδοξου λόγου, μέσα από το μετερίζι της σύγχρονης διαδικτυακής ενημέρωσης. 

Όλοι εμείς, οι συντελεστές της Κατάνυξης, έχουμε ως προμετωπίδα, όσα δηλώνουμε στη ειδική σελίδα:  

Σχετικά με εμάς!

Ποιοί εἴμαστε;

Εἴμαστε Ὀρθόδοξοι χριστιανοί πού ὁμολογοῦμε ὅσα καί ὁ Ἅγιος Νικόδημος ἁγιορείτης:

Πᾶντα ὅσα ἡ τοῦ Χριστοῦ Ἁγία Καθολική Ἀποστολική καί Ἀνατολική Ἐκκλησία, ἡ κοινή καί πνευματική ἡμῶν μήτηρ ἀποδέχεται καί ὁμολογεῖ, ταῦτα καί ἡμεῖς συναποδεχόμεθα καί συνομολογοῦμεν· ὅσα δέ αὐτή ἀποστρέφεται καί ἀποκηρύττει, ταῦτα παρομοίως καί ἡμεῖς συναποκηρύττωμεν καί συναποστρεφόμεθα, ὡς τέκνα αὐτῆς εἰλικρινῆ τε καί γνήσια. (Ἁγ. Νικοδήμου ἁγιορείτου, Ὁμολογία Πίστεως). 

Αυτό είναι η Έμπνευσή μας, αυτό είναι ο πόθος της καρδιάς μας, γι’ αυτό θα ομολογούμε μέχρι τέλους! Είθε να μας αξιώσει ο Πανάγαθος Κύριος!

Σχετικά άρθρα

Προφητική φωνή του Αλεξάνδρου Παπαδιαμάντη (…για όσους συγχέουν την Εκκλησία με την Ιεραρχία)

“Η τελευταία μάλιστα απεδείχθη ανίκανος όλως, αφ΄ ης ημέρας ιδρύθη εν Ελλάδι, να διαπράξη αγαθόν τι υπέρ της Εκκλησίας” Ούτε εκ του υπουργείου ούτε εκ της Συνόδου αναμένομεν γενναίον τι...

Το Μήνυμα της ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΕΩ από τον Μητροπολίτη Κυθήρων κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (ηχητικό μήνυμα) ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ & ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ ΣΕΡΑΦΕΙΜΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΕΩ (19-2-2023) Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr Λάβαμε προς δημοσίευση στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση infokatanixis@neodevgmail.com από την “ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΥΘΗΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ” το...

Αντικατάσταση Ιεράς Κοινότητος Αγίου Όρους από τριανδρία; «Εκατοντάχειρες» κατά Αγίου Όρους;

«Ἔθος ἐγχρονίζον, εἰς νόμον τελεῖ»2 (Συνήθεια ποὺ χρονίζει στὸ τέλος γίνεται νόμος) Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr Λάβαμε προς δημοσίευση στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση infokatanixis@gmail.com το ακόλουθο άρθρο των Αγιορειτών Κελλιωτών Πατέρων Ἐν Ἁγίῳ Ὄρει...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.