Επικαιρότητα

Γιατρός αποδομεί τη στάση της Εκκλησίας για τις μεταμοσχεύσεις

εικόνα άρθρου: Γιατρός αποδομεί τη στάση της Εκκλησίας για τις μεταμοσχεύσεις
Του Ελευθέριου Ν. Κοσμίδη, Contributor Editor
αρθρογραφεί για katanixi.gr

Δωρεά οργάνων σώματος: Θεάρεστη πράξη ή έγκλημα;

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που έδωσε στον γνωστό δημοσιογράφο Γεράσιμο Βραχιολίδη (και δημοσιεύουμε κατόπιν σχετικής γραπτής άδειας) ο γιατρός κ. Κυπριανός Χριστοδουλίδης και προβλήθηκε την Πέμπτη 15 Απριλίου στην εβδομαδιαία εκπομπή GRD NEWS στο κανάλι GRDISCOVERY στο YOUTUBE.

Ο γνωστός συγγραφέας και ερευνητής κος Χριστοδουλίδης, ασχολείται εδώ και δεκαετίες με το ευαίσθητο αυτό θέμα, το οποίο έχει ξεκάθαρα θεολογικές προεκτάσεις.

Η εκκλησία είναι αναφανδόν υπέρ της δωρεάς οργάνων (και των μονών οργάνων, όπως η καρδιά ή το ήπαρ) υπό την αίρεση ότι υπάρχει εγκεφαλικός θάνατος.

Επ’ αυτού λοιπόν του εγκεφαλικού θανάτου ο γιατρός κ. Κυπριανός Χριστοδουλίδης αποδομεί τη στάση της Εκκλησίας και κάνει λόγο για ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Σχετικά άρθρα

Γιατί δεν πρέπει να θυμώνεις με τους εφήβους, αλλά να τους συμπονάς;

Αρθρογράφοι: Μαρία Κοσμίδου, Σοφίας Μακεδονοπούλου Απαντήσεις και λύσεις στα θέματα της εφηβείας μέσα από τα λόγια του π. Νικολάου Μανώλη… Στην πραγματικότητα η εφηβεία είναι μία ανακατάταξη. Οι μεταβολές σε σχέση...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.