Επικαιρότητα

Γίναμε ρεζίλι διεθνώς

εικόνα άρθρου: Γίναμε ρεζίλι διεθνώς

Η Ορθόδοξη Ελλάδα μόλις έστειλε ένα μικρό, ασήμαντο φορτίο όπλων για να υποστηρίξει τον πόλεμο του ΝΑΤΟ κατά της Ορθόδοξης Ρωσίας!

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην επίσιμη σελίδα του facebook I Love Australia η Ελληνική αποστολή όπλων περιλαμβάνει:

  • 20.000 AK-47
  • 815 Αντιαρματικά RPG-18 μονάδες
  • 122 RM-70 πύραυλοι

Όπως παρατηρεί η σελίδα “Αυτά τα όπλα είναι από πρώην σοβιετικά αποθέματα τα οποία χάρισε η ΕΣΣΔ στην Ελλάδα. Πόσο αξιολύπητο που η Ελληνική Κυβέρνηση τους χρησιμοποιεί εναντίον της Ρωσίας. Αυτά τα όπλα είναι απαρχαιωμένα (πάνω από 50 ετών) και δεν θα έχουν κανένα στρατηγικό αντίκτυπο στην έκβαση της σύγκρουσης”.

Όπως είναι φυσικό, πέρα από τις όποιες κυβερνητικές επιλογές, θα πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας στον Ελληνικό λαό. Το δημοσίευμα αναφέρει πως “Ο άμαχος πληθυσμός της Ελλάδας στέκεται στο πλευρό της Ρωσίας και διαφωνεί με την απόφαση της Ελληνικής Κυβέρνησης να στείλει όπλα κατά της Ρωσίας. Αυτό είναι εμφανές από τις μεγάλες διαδηλώσεις υπέρ της Ρωσίας στην Ελλάδα. Μπράβο στον ελληνικό λαό”.

Μπορεί η Αυσταλία να βρίσκεται 13575 χιλιόμετρα μακριά από την Ελλάδα, αλλά ο αρθρογράφος κατανοεί τους κινδύνους και την απερισκεψία μιας τέτοιας πολιτικής απόφασης, όταν απέναντι καραδοκεί ο Σουλτάνος:

“Όταν αναπόφευκτα η Τουρκία εισβάλει στην Ελλάδα – αυτή την τελευταία ελληνική πράξη επιθετικότητας θα τη θυμάται ο Ρωσικός Στρατιωτικός ως μια πολύ άβολη στιγμή στις σχέσεις Ελλάδας – Ρωσίας. Τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη πραγματοποιούν τακτικά εισβολές στον ελληνικό εναέριο χώρο”. 

Το μικρό αλλα αποκαλυπτικό δημοσίευμα κλείνει με μια εκτίμηση: “Οι Έλληνες πολιτικοί παίζουν και τις δύο πλευρές εδώ και 2000 χρόνια. Αν ήταν στο χέρι του ελληνικού λαού σε δημοψήφισμα – θα υποστήριζε τη Ρωσία”.

Καλή μετάνοια!

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Σχετικά άρθρα

Καιρός να αναβαπτιστούμε με τα νάματα της πίστεως και της φιλοπατρίας του 1940: “Οι Εμφανίσεις της Παναγίας”

Ο άγων ήταν ιερός. Οι Έλληνες πολεμούσαν υπέρ Πί­στεως και Πατρίδος. Εγνώριζαν, ότι αν πατούσαν τον τόπο μας οι Φράγκοι, οι παπικοί θα μας νόθευαν την πίστη και θα μόλυναν την Ορθοδοξία

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.