Επικαιρότητα

H κ. Σακελλαροπούλου σε ένα ωμό διεμφυλικό κήρυγμα

εικόνα άρθρου: H κ. Σακελλαροπούλου σε ένα ωμό διεμφυλικό κήρυγμα

Η ίδια είπε πως το παιδικό Winnie το αρκουδάκι δεν είναι ούτε αρσενικό, ούτε θηλυκό…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Σοκάρουν τα όσα είπε η κ. Σακελλαροπούλου στη Γ’ τάξη του 6ου Δημοτικού Σχολείου Πολίχνης όπου μίλησε για το παιδικό Winnie το αρκουδάκι και είπε ότι δεν είναι ούτε αρσενικό, ούτε θηλυκό, είναι δηλαδή η Winnie, ο Routh. Κανονικό κατηχητικό στην ανωμαλία.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας έφερε ένα παράδειγμα στα παιδιά με κάτι που νιώθουν οικειότητα, δηλαδή με ένα καρτούν, για να περάσει ένα βαθύτερο νόημα, να επηρεάσει τον εσωτερικό τους κόσμο καταλυτικά. Να σκεφτεί το παιδί πως «Αν το παιδικό που μου αρέσει να βλέπω είναι διεμφυλικό, τότε μπορώ να είμαι και εγώ; Ή μήπως είμαι και δεν το γνωρίζω;» Να σημειωθεί επίσης πως συνήθως στα παιδικά κυριαρχούν ουτοπικές καταστάσεις, ειδυλλιακά τοπία, μία διαρκώς χαρωπή διάθεση και κάποιος υπερδύναμος ήρωας που στο τέλος της ιστορίας βρίσκει πάντα τη λύτρωση. Τα παιδιά στη θέα ενός προϊόντος μυθοπλασίας, ταυτίζονται με τον ήρωα και καταβάλουν προσπάθειες ώστε να τον μιμηθούν.

Η κ. Σακελλαροπούλου με όχημα τον Γουίνι προβάλει την ομοφυλοφιλία, τον πλουραλισμό των φύλων, ότι δήθεν είναι κάτι που το συναντάμε παντού και το βλέπουμε να εξελίσσεται και στα παιδικά παραμύθια. Το γεγονός πως ένα καρτούν με δύο φύλα ζει σε έναν ιδανικό κόσμο και ταυτίζεται με την αθωότητα και την ευτυχία, δημιουργεί στα παιδιά την ψευδαίσθηση πως ο ομοφυλόφιλος ζει σε ένα πλαίσιο που δεν αποκλίνει καθόλου από αυτό που παρουσιάζει το παιδικό. Η έλλειψη κριτικής ικανότητας που συναντάται στην πρώιμη παιδική ηλικία, στερεί τη διαδικασία της γόνιμης αμφισβήτησης προς προϊόν μυθοπλασίας. Με αποτέλεσμα, το παιδί να οδηγείται σε εσφαλμένα συμπεράσματα, ειδικά όταν αυτά επικροτούνται από την πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Η κ. Σακελλαροπούλου μίλησε στα παιδιά με πονηριά και ωμότητα. Η ίδια ορκίστηκε ενώπιον του Θεού να υπηρετεί το ελληνικό έθνος και συνεπώς οποιαδήποτε αξία είναι συνυφασμένη με αυτό. Οπότε, αν ήταν γαλουχημένη στις αξίες του Ελληνισμού και όχι του νεοεποχίτικου μηδενισμού τον οποίο υπηρετεί, θα μιλούσε στα παιδιά για την πολύτεκνη οικογένεια, για τις σχέσεις των συζύγων μέσα στον γάμο, για το γεγονός ότι η Εκκλησία αγαπά πολύ περισσότερο από μερικούς ιδεολόγους τον “διαφορετικό” άνθρωπο, τον άνθρωπο που πονά, που υποφέρει επειδή ο Διάβολος τον πατά στο χώμα.

Έχουμε χρέος απέναντι στους καλοπροαίρετους γονείς που πασχίζουν να παιδεύσουν κατά Θεόν τα παιδιά τους μεταλαμπαδεύοντας σε αυτά αξίες και ιδανικά και όχι το νεοεποχίτικο πνεύμα που ξυπνά τα ζωώδη πάθη, να στηλιτεύουμε τέτοιου είδους προπαγανδιστικές τοποθετήσεις που επιχειρούν να βιάσουν τις παιδικές ψυχούλες. Εμείς γνωρίζουμε από τους Αγίους που αντίκρισαν με τα ίδια τους τα μάτια το δαιμόνιο της ομοφυλοφιλίας, πόσο γλοιώδες είναι και πόσο επικίνδυνο. Αιδώς κ. Πρόεδρε! Αιδώς!

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra


Δείτε σχετικά:
Προς την κ. Σακελλαροπούλου: Προστατεύουμε την Πατρίδα μας και δεν την χαρίζουμε σε κανέναν
Τι σηματοδοτούν τα συγχαρητήρια της Σακελλαροπούλου στον Ελπιδοφόρο;
Η σχέση με τα Θρησκευτικά της ΠτΔ Αικατερίνης Σακελλαροπούλου και οι γκρίζες ζώνες στην…

Σχετικά άρθρα

Γιατί δεν πρέπει να θυμώνεις με τους εφήβους, αλλά να τους συμπονάς;

Αρθρογράφοι: Μαρία Κοσμίδου, Σοφίας Μακεδονοπούλου Απαντήσεις και λύσεις στα θέματα της εφηβείας μέσα από τα λόγια του π. Νικολάου Μανώλη… Στην πραγματικότητα η εφηβεία είναι μία ανακατάταξη. Οι μεταβολές σε σχέση...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.