Μον. Σεραφείμ Ζήσης

H κατά Mανιχαίων διδασκαλία του Aγίου Iωάννου του Δαμασκηνού

εικόνα άρθρου: H κατά Mανιχαίων διδασκαλία του Aγίου Iωάννου του Δαμασκηνού
Ομιλία του μοναχού π. Σεραφείμ Ζήση

Πως συνδέονται ο Μανιχαϊσμός και η μασονία; 

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Ο κορυφαίος ερευνητής των θεμάτων της μασονίας, μοναχός Σεραφείμ Ζήσης, αποκάλυψε με συστηματικό και κατανοητό τρόπο, θέματα που δεν ακούμε πουθενά στις μέρες μας. 

Άλλη μια ομιλία πλήρης νοημάτων, εξηγήσεων και ερμηνειών για την σύνδεση του γνωστικισμού με τον αποκρυφισμό, τους Εβραίους και την μασονία. 

Ομιλία π. Σεραφείμ Ζήση με θέμα: ”Η κατά Μανιχαίων διδασκαλία του Αγίου Ιωάννου του Δαμασκηνού ”

Στα πλαίσια της σειράς εκδηλώσεων «ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» ο οσιολογιώτατος μοναχός π. Σεραφείμ Ζήσης μίλησε με θέμα: “H κατά Mανιχαίων διδασκαλία του Aγίου Iωάννου του Δαμασκηνού”

Η ομιλία μεταδόθηκε ζωντανά, την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022 στο κανάλι του youtube εδώ.

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Σχετικά άρθρα

Ομοιοπαθητική ιατρική, η μαγεία και η Μασονία (Μέρος Γ΄)

Ομιλία του μοναχού π. Σεραφείμ Ζήση. Στην αποκαλυπτική αυτή ομιλία παρουσιάζονται ιατρικά και θεολογικά θέματα που αφορούν στην ομοιοπαθητική, η οποία εμφανίζεται ως επιστήμη και δη ως ιατρική, ενώ αποτελεί μία παραλλαγή της μαγείας…

Τετάρτη 7/6/2023: Ομοιοπαθητική ιατρική, η μαγεία και η Μασονία (Μέρος Γ΄)

Ανακοίνωση ομιλίας μοναχού π.Σεραφείμ Ζήση Διαφημιστικό βίντεο ομιλίας μοναχού π. Σεραφείμ Ζήση με θέμα: Ομοιοπαθητική ιατρική, η μαγεία και η Μασονία (Μέρος Γ΄) Περισσότερα για την Ομιλία αυτή μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Ζωντανή ομιλία π. Σεραφείμ Ζήση με θέμα: Ομοιοπαθητική ιατρική, η μαγεία και η Μασονία (Μέρος Γ΄)

Ανακοίνωση ομιλίας μοναχού π.Σεραφείμ Ζήση. Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023, στις 7:00 μμ. στην αίθουσα «Πρωτοπρεσβύτερος Νικόλαος Μανώλης» του «Ορθοδόξου Χριστιανικού Συλλόγου Άγιος Ιωσήφ ο Ησυχαστής»

Ομοιοπαθητική ιατρική, η μαγεία και η Μασονία (Μέρος Β΄)

Ομιλία του μοναχού π. Σεραφείμ Ζήση. Γίνεται η μαγεία και ο αποκρυφισμός να καθιερωθούν ως επιστήμη; Γιατί οι ομοιοπαθητικοί δεν κρύβουν τη μασονική καταγωγή τους; Πως δοξάζουν την εωσφορική ανταρσία οι μασώνοι στα συγγράμματά τους;

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.