Ελευθέριος Κοσμίδης

Η Αλβανία ψηφίζει νόμο για τη σεξουαλική και αναπαραγωγική υγεία, γυρνώντας την πλάτη στις θρησκείες

εικόνα άρθρου: Η Αλβανία ψηφίζει νόμο για τη σεξουαλική και αναπαραγωγική υγεία, γυρνώντας την πλάτη στις θρησκείες
Άρθρο του Ελευθέριου Ν. Κοσμίδη

Ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα προωθεί στη Βουλή της γείτονος χώρας ψήφιση, μέσω της Υπουργού παιδείας, χωρίς τη συμμετοχή στη διαβούλευση εκπροσώπων των πέντε επίσημων θρησκειών της χώρας


Το Διαθρησκευτικό Συμβούλιο Αλβανίας, – στο οποίο συμμετέχει και η Ορθόδοξη Αυτοκέφαλη Εκκλησίας της Αλβανίας – ζητά να σταματήσουν τα σχέδια θεσμοθέτησης του νόμου με τίτλο «Περί της σεξουαλικής και αναπαραγωγικής υγείας».

Η είδηση διαδόθηκε και από όλα τα εκκλησιαστικά μέσα ενημέρωσης, επειδή τυχαίνει πρόεδρος του Διαθρησκειακού Συμβουλίου της Αλβανίας την τρέχουσα περίοδο να είναι ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος [1]:

«Το Διαθρησκειακό Συμβούλιο της Αλβανίας, ως ομάδα συμφερόντων, ζητά να σταματήσει η εξέταση του εν λόγω σχεδίου νόμου χωρίς τη συμμετοχή του στις συμβουλευτικές συνεδριάσεις στο Υπουργείο Υγείας, το οποίο καλούμε να αναγνωρίσει το δικαίωμα υποβολής παρατηρήσεων, ενστάσεων και αντιρρήσεων σχετικά με το σχέδιο νόμου καθώς και να λάβουμε μέρος των δημοσίων ακροάσεων του παρόντος σχεδίου νόμου».

Έχει αποδειχθεί στην πράξη πως οι νόμοι αυτοί είναι ο κοινός δρόμος προς την παγκοσμιοποίηση και πάντοτε σε κάθε χώρα θα βρεθεί πρόθυμος πολιτικός για να τις εφαρμόσει.

Άλλωστε τα παραδείγματα μόνο στη χώρα μας είναι τόσο τρανταχτά, που όποιος δεν τα βλέπει, μάλλον δεν θέλει να τα δει.

Πέρα από δήθεν ιδεολογίες και κομματικές ταυτότητες, η ατζέντα της Νέας Εποχής επιβάλλεται και ανάλογα με τις αντιστάσεις των λαών αλλάζουν οι κυβερνήσεις σαν τα πουκάμισα στις χώρες, για να περάσει κάθε επόμενη πολιτική προδοσία.

«Σε αντίθετη περίπτωση, το Διαθρησκειακό Συμβούλιο ζητά να μην ψηφιστεί το σχέδιο νόμου «Για τη σεξουαλική και αναπαραγωγική υγεία» στη Βουλή της Αλβανίας. Με την επιθυμία τα αιτήματά μας, που αντιπροσωπεύουν τη βούληση και τη στάση όλων των πιστών μας, μέρος των πέντε επίσημων θρησκευτικών κοινοτήτων και της αλβανικής κοινωνίας, να τύχουν της δέουσας προσοχής από τα όργανα επιβολής του νόμου και όλοι μαζί, να λειτουργήσουν για ένα μέλλον καλύτερο και ασφαλέστερο για τις νέες γενιές, με πίστη στον Θεό και τον νόμο για το κοινό καλό».

Ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας εν προκειμένω μοιάζει με πρωταγωνιστή σε Αρχαία τραγωδία που ζητάει το δίκιο του, αλλά με τέτοιο τρόπο που στο τέλος τα χάνει όλα.

Δέχθηκε να καβαλήσει το άρμα του οικουμενισμού με την πρόφαση της Διαθρησκειακής Συνεργασίας, η κυβέρνηση όμως αγνοεί τους θρησκευτικούς ηγέτες και τους γυρνάει την πλάτη, και απέμεινε μόνο με το αμάρτημα της προδοσίας της πίστεως.

Γιατί το να επικαλείται τον Θεό, εξισώνοντας τον μόνο αληθινό Θεό με τα δαιμόνια των άλλων θρησκειών και των αιρετικών, πώς αλλιώς μπορεί να χαρακτηριστεί;

Στη χώρα μας όμως συμβαίνει ακόμα τραγικότερη εξέλιξη…

Η Κυβέρνηση συζητά με την επίσημη Εκκλησία για κυβερνητικές αποφάσεις ή νομοσχέδια όπως η ανήκουστη υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών, τα βλάσφημα υγειονομικά μέτρα στους Ιερούς Ναούς και η διοικούσα Εκκλησία αντί να τις ακυρώσει η να τις διορθώσει κατά Θεόν, απλά τις νομιμοποιεί με τη στάση της. Κορυφαία τέτοια εκδήλωση η στάση της επίσημης Εκκλησίας απέναντι στους Έλληνες πολιτικούς που ψήφισαν το ανόσιο νομοσχέδιο του γάμου των ομοφυλοφίλων.

Αυτό είναι διπλή προδοσία, και του έθνους και της πίστεως. Γιατί με τέτοια νομοσχέδια προωθείται η νεοεποχίτικη αντίληψη περί αντισύλληψης, περί νομιμοποίησης των εκτρώσεων και αθώωσης του αμαρτήματος της ομοφυλοφιλίας, και όλα κατ αρχήν στοχοποιούν τον ιερό θεσμό της οικογένειας.

Όταν ο αποπληθυσμός (depopulation) συζητείται σε λέσχες και στοές πίσω από κλειστές πόρτες, είτε βαπτιστεί κοινοτική οδηγία είτε νόμος του κράτους, θα είναι πάντοτε μια απάνθρωπη εξέλιξη…

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: ΚΑΤΑΝΙΧI

Δείτε σχετικά:
Η συνάντηση του Γενικού Γραμματέα του Παγκόσμιου Ισλαμικού Συνδέσμου με τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας

Σχετικά άρθρα

Οικουμενισμός εντός των τειχών

Επαναλαμβάνονται οι αντικανονικές συμπροσευχές με αντιπροσωπείες εκατέρωθεν στις «πρωτόθρονες» εορτές Ρώμης και Φαναρίου Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr «Κατά τη Θεία Λειτουργία που τελέστηκε το Σάββατο, 29 Ιουνίου, στη Βασιλική του Αγίου Πέτρου...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.