Ελευθέριος Κοσμίδης

Η ανο(η)σία της αγέλης

εικόνα άρθρου: Η ανο(η)σία της αγέλης
Του Ελευθέριου Ν. Κοσμίδη, Contributor Editor
αρθρογραφεί για katanixi.gr

Περί υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Ήρθαν στη Βουλή με τροπολογία οι ρυθμίσεις της κυβέρνησης για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού.

Κοινωνική μηχανική1 ή κοινωνικός αυτοματισμός χαρακτηρίζεται μια υπολογισμένη αντίδραση του κοινωνικού συνόλου σε μια είδηση ή ένα γεγονός ή μια Κυβερνητική απόφαση, σχεδιασμένη και μελετημένη από πριν.

Τα δεδομένα ξεκάθαρα: Ο Γερμανικός λαός αποδέχθηκε αδιαμαρτυρητα το Γ’ Ραϊχ και την ψυχοπαθολογία ενός Χίτλερ, επειδή εκείνος εργαλειοποίησε το φόβο.

Έτσι και σήμερα, ο φόβος είναι ο μοχλός με τον οποίο ενεργοποιούνται δυνάμεις κοινωνικής μηχανικής, με κύριο χαρακτηριστικό τη διαίρεση.

Ο άνθρωπος υποτιμάται και υποβιβάζεται σε αριθμό (κρουσμάτων, διασωληνωμένων και θυμάτων), χαρακτηρίζεται ως αγέλη και αντιμετωπίζεται ως όχλος.

Η μεγάλη διαφορά σε σχέση με το παρελθόν είναι πως είμαστε όλοι διασυν-δεμένοι χειροπόδαρα.

Αν είχε ο Χίτλερ την πρόσβαση στις πληροφορίες (που εμείς οι ίδιοι παρέχουμε στην εξουσία οικειοθελώς, μέσω των social media λογαριασμών μας) ακόμα θα ήταν στη εξουσία ολόκληρης της Ευρώπης και όχι μόνον.

Στη “Νέα Εποχή” οποιεσδήποτε υγιείς δυνάμεις αντίδρασης δεν αποτελούν μυστικές ζυμώσεις ενός νέου αντάρτικου, παρά μόνον ξεθυμαίνουν ως ολοφάνερες δημοσιευμένες αναρτήσεις.

Πότε με ένα ηρωικό ποστ ή ένα ξεγυρισμένο dislike, άλλοτε κάνοντας viral το βίντεο ενός ακόμα μαχητικού ανώνυμου δημοσιογράφου με χιλιάδες φόλοερς.

Τελικά όμως, όλα αυτά δεν είναι άλλο από μερικές επιπλέον παραμέτρους μοντελοποίησης, που χρησιμοποιούνται από τους κοινωνικούς μηχανικούς της εξουσίας, για την βελτιστοποίηση του πλάνου υποδούλωσης.

Ίσως να μοιάζει ημίμετρο ή μικρής κλίμακας αντίδραση, αλλά θα είχε ενδιαφέρον να δοκίμαζε ο καθένας από εμάς να κλείσει τους λογαριασμούς του στα social media.

Δοκιμάστε να ΑΠΟΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ.

Αν πάψει ο κάθε άνθρωπος να τροφοδοτεί με δεδομένα εκείνους που σχεδιάζουν τη χειραγώγισή του,

Αν πάψει κάθε γυναίκα, κάθε άνδρας και κάθε παιδί να τους φανερώνει ανά πάσα στιγμή τη γεωγραφική του θέση,

Αν πάψει να φανερώνει τη συναισθηματική του κατάσταση,

Αν προσπαθήσει να ψωνίζει ΜΟΝΟ με μετρητά μόνο τα απαραίτητα,

Αν περιοριστεί στο να διαβάζει βιβλία,

Αν επιτέλους αρχίσει να προσεύχεται…

Άραγε τι θα συμβεί;

Η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού είναι άλλη μια παράμετρος στο πρόγραμμα κοινωνικής μηχανικής, που τρέφει το τέρας του μίσους, της διχόνοιας, μέσα στην κοινωνία και εδραιώνει το κράτος του φόβου στην αγέλη.

Γιατί η περίφημη ανοσία της αγέλης, που θα μας φέρει την ελευθερία δια της υποδούλωσης μέσω πιστοποιητικών εμβολιασμού, θεμελιώνεται πάνω από όλα… στην ανοησία της.

Ει ο Θεός υπέρ ημών, ουδείς καθ ημών.

+Γέροντας Αγάθων Κωνσταμονίτης

  • 1 Κοινωνική μηχανική ορίζεται ως η ψυχολογική χειραγώγηση της ανθρώπινης συμπεριφοράς με σκοπό οι άνθρωποι να δρουν με ορισμένους τρόπους ή να αποδεσμεύσουν εμπιστευτικές πληροφορίες.

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Δείτε σχετικά:
Διαίρει και βασίλευε. Τα νέα μέτρα της κυβέρνησης και η διαίρεση της κοινωνίας
– Πιστοποιητικό εμβολιασμού και αποφυγή διακρίσεων μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων
– Η “Κάρτα Ελευθερίας” και το νέο απαρτχάιντ
– Κυβερνητική κοροϊδία: αντί υποχρεωτικότητα, προνόμια!

Σχετικά άρθρα

Προς βαπτισμένους Ορθόδοξους βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου

Άρθρο του Ελευθέριου Ν. Κοσμίδη. “Τὸ δὲ τὴν πόλιν σοι δοῦναι, οὔτ’ ἐμόν ἐστιν οὔτ’ ἄλλου τῶν κατοικούντων ἐν ταύτῃ· κοινῇ γὰρ γνώμῃ πάντες αὐτοπροαιρέτως ἀποθανοῦμεν καὶ οὐ φεισόμεθα τῆς ζωῆς ἡμῶν” . Ο Κωνσταντίνος ΙΑ' Παλαιολόγος (γενν.σαν σήμερα)

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.