Επικαιρότητα

Η αντιορθόδοξη ανθρωπολογία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας

εικόνα άρθρου: Η αντιορθόδοξη ανθρωπολογία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας
Γράφει η Μαρία Κοσμίδου 
αρθρογραφεί για katanixi.gr

«Καὶ ἐποίησεν ὁ Θεὸς τὸν ἄνθρωπον, κατ᾿ εἰκόνα Θεοῦ ἐποίησεν αὐτόν, ἄρσεν καὶ θῆλυ ἐποίησεν αὐτούς.» (Γεν. 1,27)

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr 

Ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας (ΠΟΥ) σχεδιάζει να ενημερώσει το εγχειρίδιο πολιτικής για το φύλο  και  αναγνωρίζει την πιθανότητα ύπαρξης τρίτου φύλου.

Η νέα αυτή δήλωση του ΠΟΥ, ότι το φύλο δεν περιορίζεται σε άνδρες και γυναίκες, έρχεται αμέσως μετά τη βάπτιση-σκάνδαλο, η οποία προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων σε ολόκληρο τον ορθόδοξο κόσμο.

Κι αν ο ΠΟΥ εξυπηρετεί σκοπούς της νέας τάξης πραγμάτων, κι αν αυτοί δεν ενοχλούν τις συνειδήσεις ετερόδοξων ομολογιών, όλοι εμείς οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί, θα το δεχτούμε;

Δεν είμαστε αιρετικοί όπως οι παπικοί, οι αγγλικανοί και οι λοιποί που ήδη βλασφημούν τον Άγιο Τριαδικό Θεό μας, για να δεχτούμε οτιδήποτε εκτός Ορθοδοξίας. Περιμένουμε να πάρει θέση η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος αλλά και οι Ορθόδοξες Εκκλησίες ανά τον κόσμο.

“Οὐ γὰρ ἐπαισχύνομαι τὸ εὐαγγέλιον τοῦ Χριστοῦ· δύναμις γὰρ Θεοῦ ἐστιν εἰς σωτηρίαν παντὶ τῷ πιστεύοντι, Ἰουδαίῳ τε πρῶτον καὶ Ἕλληνι. 17 δικαιοσύνη γὰρ Θεοῦ ἐν αὐτῷ ἀποκαλύπτεται ἐκ πίστεως εἰς πίστιν, καθὼς γέγραπται· ὁ δὲ δίκαιος ἐκ πίστεως ζήσεται”. (Ρωμ. α’ 16-17).

Όσο και να προσπαθούν οι εργάτες της νέας τάξης πραγμάτων να στρώσουν τα χαλιά για τον Αντίχριστο, θα υπάρχει πάντα η μερίδα εκείνη, η δυνατή μαγιά, που θα αντιστέκεται στη νομιμοποίηση κάθε βλασφημίας.

Όσο φυγομαχούν οι Επίσκοποι και εντρέπονται γιά τό ευαγγέλιο του Χριστού”, θα υπάρχει το μικρό ποίμνιο που αρθρώνει λόγο Αγιοπατερικό, λόγο Ορθόδοξο, λόγο Ευαγγελικό που “είναι δύναμι Θεού πρός σωτηρίαν γιά καθένα πού πιστεύει”. Φυγομαχούν επειδή δεν πιστεύουν ή από δειλία; 

Αν δεν πιστεύουν, πως ηχούν στα ώτα τους οι συγκλονιστικές ερωτήσεις του Αποστόλου Πέτρου προς τον Ανανία και την Σαπφείρα:  

-“τί ὅτι ἔθου ἐν τῇ καρδίᾳ σου τὸ πρᾶγμα τοῦτο; οὐκ ἐψεύσω ἀνθρώποις, ἀλλὰ τῷ Θεῷ;”.

-“τί ὅτι συνεφωνήθη ὑμῖν πειράσαι τὸ Πνεῦμα Κυρίου;”. 

Αν φυγομαχούν από δειλία, το βιβλίο των Πράξεων στη συνέχεια τους προειδοποιεί: “Καὶ ἐγένετο φόβος μέγας ἐφ᾿ ὅλην τὴν ἐκκλησίαν καὶ ἐπὶ πάντας τοὺς ἀκούοντας ταῦτα”.

Καλή Μετάνοια

  1. Διότι δέν εντρέπομαι γιά τό ευαγγέλιο του Χριστού, επειδή είναι δύναμι Θεού πρός σωτηρίαν γιά καθένα πού πιστεύει, τόν Ιουδαίο πρώτα καί ύστερα τόν Έλληνα (δηλαδή τόν ειδωλολάτρη). 17 Διότι σ΄ αυτό αποκαλύπτεται, ότι ο Θεός δικαιώνει τόν άνθρωπο από πίστι στήν Πίστι (στή Χριστιανική Θρησκεία. στό Χριστιανισμό), όπως είναι γραμμένο: Ο δέ ευσεβής από τήν πίστι θά ζήση (θά κληρονομήση τήν αιώνια ζωή). Από την ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, σε μετάφραση του μακαριστού Ιεραπόστολου Θεολόγου Νικολάου Σωτηρόπουλου, Ε’ Έκδοσις, Αθήνα 2009, Εκδόσεις Ορθοδόξου Ιεραποστολικής Αδελφότητας «Ο ΣΤΑΥΡΟΣ».
  2. (Πραξ. 5,4 )
  3. (Πραξ. 5,9)
  4. (Πραξ. 5,11)

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Δείτε σχετικά 
– Ο γ. Αγάθων σε μια Υπερκόσμια Διδαχή Αγάπης – Ομοφυλοφιλία
Αμβλώσεις: Ανθρώπινο «δικαίωμα» ή αφαίρεση ζωής;
Εμβολιαστική εκστρατεία στα σχολεία μέσω Δικτύου του Π.Ο.Υ: Κλίμα φόβου και ανακριβή στοιχεία

Σχετικά άρθρα

Η τεχνητή νοημοσύνη κατά τον “Άγιο Ναυπάκτου”

Άρθρο της Κωνσταντίνας Κοσμίδου Ο γνωστός για τις oικουμενιστικές του θέσεις Μητροπολίτης αναλύει το θέμα Με την παρουσίαση ενός σύγχρονου και “εντυπωσιακού” θέματος επέλεξε ο γνωστός για τις Οικουμενιστικές του θέσεις...

Οι λίστες Επστάιν και οι λίστες Μίχου

του Αγαθώνικου Εγκαταλείψαμε τον Θεό και βρισκόμαστε ως άτομα και κοινωνία σε ελεύθερη πτώση στην άβυσσο εγκαταλειμμένοι από την Χάρη του Θεού Σκάνδαλο μεγατόνων έχει προκληθεί σε ΗΠΑ και Μ.Βρετανία...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.