… οι εκ των Ορθοδόξων οικουμενιστές συμπροσευχήθηκαν με εκπροσώπους 6 αιρετικών ομολογιών…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Είναι Ιερό καθήκον κάθε χριστιανού να διαμαρτύρεται με παρρησία, όταν οι πρακτικές της διοικούσης εκκλησίας είναι ξένες προς τη διδασκαλία της Εκκλησίας μας. Να ενημερώνει τον πιστό λαό για τις εκτροπές, δίχως να κουράζεται ή να απογοητεύεται με την δαιμονική επιμονή των αιρετιζόντων Αρχιερέων. Να ξεβολεύει τους οικουμενιστές, που ξεδιάντροπα επιχειρούν την νομιμοποίηση της παναίρεσης του Οικουμενισμού. Η στάση των Ρουμάνων αδερφών, μας εμπνέει, μας δείχνει το δρόμο. Είμαστε μαζί τους.

Διαβάσαμε στο tasthyras.wordpress.com:


Οικουμενιστική συμπροσευχή στο Βουκουρέστι, μια χούφτα Ορθοδόξων αντιστάθηκαν και φέτος (βίντεο)

Στις 25 Ιανουαρίου του 2020 διοργανώθηκε οικουμενιστική συμπροσευχή στον Ορθόδοξο Ναό Cașin (ονομάζεται και Μοναστήρι Cașin) κοντά στην Αψίδα του θριάμβου στο Βουκουρέστι. Εκεί οι εκ των Ορθοδόξων οικουμενιστές συμπροσευχήθηκαν με εκπροσώπους 6 αιρετικών ομολογιών.

Περίπου 18 άτομα, συμπεριλαμβανομένων και 2 παιδιών, βρέθηκαν στον Ναό για να διαμαρτυρηθούν. Η ομάδα χωρίστηκε στα δύο.
Ορισμένοι στάθηκαν στο πεζοδρόμιο με ιερές εικόνες και πανό, ενώ άλλοι μοίρασαν στους εισερχόμενους φυλλάδια με αντικουμενιστικό περιεχόμενο και την επισήμανση ότι οι συμπροσευχές με τους αιρετικούς απαγορεύονται. Κάποιοι που δεν γνώριζαν τι συνέβαινε μέσα στον Ορθόδοξο Ναό ενημερώθηκαν με αυτόν τον τρόπο για τους Κανόνες της Εκκλησίας. Ένας είπε ότι δεν θα ξαναπατήσει σε αυτήν την εκκλησία.

Στην ποτ πουρί συμπροσευχή των οικουμενιστών παραβρέθηκε και ο επικεφαλής του τάγματος των Ναΐτών στην Ρουμανία Dan Vasiliu.

ΕΥΓΕ ΣΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ


Φαίη

Διαβάστε περισσότερα εδώ