Επικαιρότητα

Η χούφτα χριστιανών αντιστάθηκε στο Βουκουρέστι

… οι εκ των Ορθοδόξων οικουμενιστές συμπροσευχήθηκαν με εκπροσώπους 6 αιρετικών ομολογιών…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Είναι Ιερό καθήκον κάθε χριστιανού να διαμαρτύρεται με παρρησία, όταν οι πρακτικές της διοικούσης εκκλησίας είναι ξένες προς τη διδασκαλία της Εκκλησίας μας. Να ενημερώνει τον πιστό λαό για τις εκτροπές, δίχως να κουράζεται ή να απογοητεύεται με την δαιμονική επιμονή των αιρετιζόντων Αρχιερέων. Να ξεβολεύει τους οικουμενιστές, που ξεδιάντροπα επιχειρούν την νομιμοποίηση της παναίρεσης του Οικουμενισμού. Η στάση των Ρουμάνων αδερφών, μας εμπνέει, μας δείχνει το δρόμο. Είμαστε μαζί τους.

Διαβάσαμε στο tasthyras.wordpress.com:


Οικουμενιστική συμπροσευχή στο Βουκουρέστι, μια χούφτα Ορθοδόξων αντιστάθηκαν και φέτος (βίντεο)

Στις 25 Ιανουαρίου του 2020 διοργανώθηκε οικουμενιστική συμπροσευχή στον Ορθόδοξο Ναό Cașin (ονομάζεται και Μοναστήρι Cașin) κοντά στην Αψίδα του θριάμβου στο Βουκουρέστι. Εκεί οι εκ των Ορθοδόξων οικουμενιστές συμπροσευχήθηκαν με εκπροσώπους 6 αιρετικών ομολογιών.

Περίπου 18 άτομα, συμπεριλαμβανομένων και 2 παιδιών, βρέθηκαν στον Ναό για να διαμαρτυρηθούν. Η ομάδα χωρίστηκε στα δύο.
Ορισμένοι στάθηκαν στο πεζοδρόμιο με ιερές εικόνες και πανό, ενώ άλλοι μοίρασαν στους εισερχόμενους φυλλάδια με αντικουμενιστικό περιεχόμενο και την επισήμανση ότι οι συμπροσευχές με τους αιρετικούς απαγορεύονται. Κάποιοι που δεν γνώριζαν τι συνέβαινε μέσα στον Ορθόδοξο Ναό ενημερώθηκαν με αυτόν τον τρόπο για τους Κανόνες της Εκκλησίας. Ένας είπε ότι δεν θα ξαναπατήσει σε αυτήν την εκκλησία.

Στην ποτ πουρί συμπροσευχή των οικουμενιστών παραβρέθηκε και ο επικεφαλής του τάγματος των Ναΐτών στην Ρουμανία Dan Vasiliu.

ΕΥΓΕ ΣΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ


Φαίη

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Σχετικά άρθρα

Ο Αρχιεπ. Θυατείρων προκαλεί την κινέζικη «τύχη» του!

του Ευάγγελου Κωνσταντίνου Ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων κ. Νικήτας παρευρέθηκε στο ετήσιο Δείπνο της Κινέζικης Σεληνιακής Πρωτοχρονιάς Την Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτας παρευρέθηκε στο ετήσιο...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.