Επικαιρότητα

Η διάσημη Mary Millben τραγουδά στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Νέας Υόρκης

εικόνα άρθρου: Η διάσημη Mary Millben τραγουδά στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Νέας Υόρκης

Η είδηση που ακολουθεί μας γέμισε θλίψη.
Όποιος και αν είναι ο σχολιασμός μας, θα σπεύσουν οι παρά του εσβησμένου φαναρίου σκοτιζόμενοι αυλοκόλακες και μισθωτοί, να μας αποδώσουν οικτρούς χαρακτηρισμούς, να μας συκοφαντήσουν και να μας λοιδορήσουν.
Εκείνοι κάνουν τη δουλειά τους. Εμείς θα τους ξεσκεπάζουμε και θα τους εκθέτουμε στον πιστό λαό του Θεού, γιατί αντιδρά η συνείδησή μας.
Διαβάστε άλλο ένα θλιβερό κεφάλαιο στο παραμυθάκι του οικουμενισμού, που παρουσιάζει την ακραία εκκοσμίκευση σαν χάρισμα. Την άνευ όρων ομογενοποίηση, τον συγκρητισμό των θρησκειών σαν πρόοδο.
Την αλλοίωση της δογματικής μας αλήθειας σαν αναγκαίο καλό για την αγάπη.
Οι καταδικασμένες συμπροσευχές με αιρετικούς, πλέον απροκάλυπτα δειγματίζονται με υπερηφάνεια. 
Έτσι το για κάποιους μακρινό Κοινό Ποτήριο θα έλθει λάου-λάου σαν φυσικό επακόλουθο της οικουμενιστικής πρακτικής. 
Ο Θεός να μας φυλάει

— Σχολιασμός katanixi.gr —

Την προηγούμενη Κυριακή 26 Αυγούστου στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου Hamptons, οι πιστοί είχαν την ευκαιρία να ακούσουν εντός του Ιερού Ναού την γνωστή τραγουδίστρια Mary Millben.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας και παρουσία του Μητροπολίτη Βελγίου κ. Αθηναγόρα, η Mary Millben που έχει τραγουδήσει για τρεις Προέδρους της Αμερικής, τραγούδησε για το εκκλησίασμα.

Η διάσημη τραγουδίστρια κόρη του υπουργού Μιχαήλ Μίλμπεν των Βαπτιστών και Πεντηκοστιανών και της Αλθέα Μίλμπεν συνταξιούχο Πεντηκοστιανή σοπράνο, κατέπληξε τους πιστούς με την υπέροχη φωνή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Mary Millben, τραγούδησε έναν ύμνο Προτεσταντικής σκέψης του 16ου αιώνα.

Στην Αμερική την γνωρίζουν όλοι για την υπέροχη φωνή της, καθώς και για την προσπάθεια της να μιλά για την πίστη στον Ιησού Χριστό.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο που ακολουθεί:

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θυρανοίξια ανακαινισθέντος Ναού στη Μητρόπολη Περιστερίου χωρίς Εσταυρωμένο

Άρθρο της Σοφίας Μακεδονοπούλου. Παρακολουθούμε τον Μητροπολίτη Περιστερίου, καθώς είναι ο απολογητής του Ουκρανικού κακοκέφαλου και ο πρώτος διδάξας την αντικατάσταση του Εσταυρωμένου από το δεσποτικό σύνθρονο μέσα στα Ιερά των ιερών Ναών

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.