Ελευθέριος Κοσμίδης

Η Εκκλησία τιμά τον επιστήμονα-σύμβολο του υγειονομικού ολοκληρωτισμού

εικόνα άρθρου: Η Εκκλησία τιμά τον επιστήμονα-σύμβολο του υγειονομικού ολοκληρωτισμού
του Ελευθέριου Ν. Κοσμίδη, Contributor Editor

Ένας καλός επιστήμονας, που βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα και άντεξε, δεν αθωώνει τα υγειονομικά εγκλήματα  


Η ιστορία της πανδημίας είναι σοβαρότατη. Δεν είναι αποστολή μας ούτε να διαλευκάνουμε ούτε και να εθελοτυφλούμε σχετικά με τα όσα διαδραματίστηκαν τα δύο δύσκολα χρόνια της πανδημίας. 

Ο επικεφαλής της υγειονομικής επιτροπής της χώρας, ένας συνετός επιστήμων, καλός οικογενειάρχης και πιστός άνθρωπος, τιμάται από την Εκκλησία. 

Αρχικά από τον Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως και τώρα από την Εκκλησία της Ελλάδος.

Η κίνηση είναι συμβολική και επιχειρεί να αθωώσει τιμώντες και τον τιμώμενο στη συνείδηση του λαού. Στην τραγωδία της πανδημίας όπως εξελίχθηκε, τα αναπάντητα ερωτηματικά είναι περισσότερα από τις απαντήσεις.

Ένα χρόνο μετά, τα ψέματα που ειπώθηκαν εκείνη τη διετία είναι περισσότερα από τις αλήθειες, με πρωταγωνιστές τους πολιτικούς οι οποίοι επιστράτευσαν ακαταδίωκτους επιστήμονες και επιτροπές και που προσέφυγαν στην Εκκλησία και βρήκαν ανέλπιστα έναν πολύ βολικό σύμμαχο.

Οι βραβεύσεις αυτές τελικά μοιάζουν περισσότερο με ένα τραγικό κουκλοθέατρο όπου οι μαριονέτες των παγκοσμιοποιητών αλληλοβραβεύονται, για να απαλλαγούν από το βάρος των ευθυνών τους.

Μήπως αντί για βραβεύσεις να πουν την αλήθεια στον πιστό λαό και να ζητήσουν συγχώρεση από τον Θεο;

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: ΚΑΤΑΝΙΧI

Σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.