Ελευθέριος Κοσμίδης

Η Ελλάδα αργοσβήνει

εικόνα άρθρου: Η Ελλάδα αργοσβήνει
Του Ελευθέριου Ν. Κοσμίδη, Contributor Editor
αρθρογραφεί για katanixi.gr

Δραματική αναμένεται να είναι η μείωση του πληθυσμού της χώρας, στην απογραφή του 2021…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Η απουσία πατριωτισμού από τις κυβερνήσεις των τελευταίων 40 χρόνων στη χώρα μας φανερώνεται στις πολιτικές τους για την πολυτεκνία.

Η πολύτεκνη οικογένεια τελεί υπό σιωπηλό διωγμό. Ο ξενόφερτος οικογενειακός προγραμματισμός θυσίασε το θεσμό της οικογένειας, για χάρη του life style και μιας ποιότητας ζωής… δίχως την κατ’ εξοχήν “χαρά της ζωής”, τα πολλά παιδιά.

Η ατζέντα του δυτικού πολιτισμού δεν περιλαμβάνει πολιτικές που ενθαρρύνουν τη δημιουργία μεγάλων οικογενειών.

Καριέρες, δικαιώματα γυναικών και ομοφυλόφιλων, προβληματικά κοινωνικά πρότυπα, μια ζωή προσανατολισμένη στον ηδονισμό, στα εφήμερα και τα επίπλαστα.

Παραγκωνίστηκαν στην καλύτερη περίπτωση, μάλλον εξοστρακίστηκαν βίαια, οι Ελληνορθόδοξες αξίες και κυρίως ο ίδιος ο Χριστός.

Τώρα τρέχουμε, πάνω από τα απομεινάρια των άστοχων  επιλογών και των λανθασμένων προτεραιοτήτων μας,

να διασκεδάσουμε έρευνες και μελέτες που μας αποδεικνύουν με κατηγορηματικό τρόπο πως η πατρίδα μας γερνάει και αργοσβήνει.

Η επιλογή της πολυτεκνίας είναι μια ηρωική απόφαση. Είναι βαθύτατα πατριωτική και στην “καρδιά” της βαθιά ορθόδοξη στάση ζωής.

Όταν οι πολιτικές ελέγχου του πληθυσμού της γης (depopulation) φιγουράρουν στις πιο ψηλές θέσεις της νεοταξικής ατζέντας, κάποια κράτη μοιραία θα χαθούν εντελώς από τον χάρτη, ως παράπλευρες απώλειες.

Αυτή η αβάσταχτη αλήθεια θα πρέπει να μας αφυπνίσει όλους.

Καλή μετάνοια!

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra


Δείτε σχετικά:
Αντικατάσταση πληθυσμού, από μετανάστες! Έκθεση του ΟΗΕ από το 2000
Αλλαγή πληθυσμού στην πατρίδα μας
Έτοιμη η λύση για το Δημογραφικό

Σχετικά άρθρα

Μια εγκύκλιος για τις βαπτίσεις από την Αρχιεπισκοπή Κρήτης και πολλά ερωτηματικά!

Άρθρο του Ελευθέριου Ν. Κοσμίδη. Εγκύκλιος της Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησίας Κρήτης, με ημερομηνία 9/2/2024 που ρυθμίζει τη διαδικασία βάσει της οποίας θα τελούνται πλέον οι βαπτίσεις, προκάλεσε ανάποδη δημοσιότητα

Προς βαπτισμένους Ορθόδοξους βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου

Άρθρο του Ελευθέριου Ν. Κοσμίδη. “Τὸ δὲ τὴν πόλιν σοι δοῦναι, οὔτ’ ἐμόν ἐστιν οὔτ’ ἄλλου τῶν κατοικούντων ἐν ταύτῃ· κοινῇ γὰρ γνώμῃ πάντες αὐτοπροαιρέτως ἀποθανοῦμεν καὶ οὐ φεισόμεθα τῆς ζωῆς ἡμῶν” . Ο Κωνσταντίνος ΙΑ' Παλαιολόγος (γενν.σαν σήμερα)

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.