Επικαιρότητα

Η Επανάσταση του 1821 στην Ιστορία και την Λογοτεχνία

εικόνα άρθρου: Η Επανάσταση του 1821 στην Ιστορία και την Λογοτεχνία

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Ιουνίου το συνέδριο: Η Επανάσταση του 1821 στην Ιστορία και την Λογοτεχνία…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Λάβαμε προς δημοσίευση στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση infokatanixis@gmail.com από τον κ. Χαράλαμπο Μηνάογλου το ακόλουθο κείμενο προς δημοσίευση:

Η Επανάσταση του 1821 στην Ιστορία και την Λογοτεχνία

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Ιουνίου το συνέδριο: Η Επανάσταση του 1821 στην Ιστορία και την Λογοτεχνία. Σε αυτό παρουσιάστηκαν (με τηλεδιάσκεψη ή με ανάρτηση) συνολικά 39 ανακοινώσεις που συνιστούν συμβολή στην έρευνα για το 1821.
Με το συνέδριό μας φάνηκε πόσα πολλά ακόμη έχουμε να μάθουμε για την Ελληνορθόδοξη Επανάσταση, καθώς και ότι, όταν θέλουμε, μπορούμε, να κάνουμε σοβαρά πράγματα για την ιστορία ακόμη και χωρίς κρατική υποστήριξη και μέσα στην κρίση του κορωνοϊού.

Οι περισσότερες από τις ανακοινώσεις του συνεδρίου μας έχουν ήδη αναρτηθεί με τη μορφή βίντεο στην ιστοσελίδα μας στον τομέα Ομιλίες.
https://greekorthodoxrevolution.com/index.php/omilies/

Μία σύντομη γεύση του περιεχομένου των ανακοινώσεων του Συνεδρίου μας μπορεί κανείς να πάρει στο βίντεο από την λήξη του (εδώ).

Εγγραφείτε στην ιστοσελίδα 
https://greekorthodoxrevolution.com/και το κανάλι του συνεδρίου
https://www.youtube.com/channel/UCAaq_Y5ECUGb0QrI1PtwdDQ/για να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε νέο βίντεο και κάθε άλλη δράση που προγραμματίζουμε για το 2021.

Σχετικά άρθρα

Προφητική φωνή του Αλεξάνδρου Παπαδιαμάντη (…για όσους συγχέουν την Εκκλησία με την Ιεραρχία)

“Η τελευταία μάλιστα απεδείχθη ανίκανος όλως, αφ΄ ης ημέρας ιδρύθη εν Ελλάδι, να διαπράξη αγαθόν τι υπέρ της Εκκλησίας” Ούτε εκ του υπουργείου ούτε εκ της Συνόδου αναμένομεν γενναίον τι...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.