Επικαιρότητα

Η Ευρώπη κατά της Ορθοδοξίας; 

εικόνα άρθρου: Η Ευρώπη κατά της Ορθοδοξίας; 

Η Ε.Ε σκέφτεται να επιβάλλει κυρώσεις στον Πατριάρχη Μόσχας και για άλλη μια φορά θυμίζει σε όλους πως η απειλή μιας σύγχρονης Νέας Σταυροφορίας είναι ζωντανή…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Την είδηση μας προσφέρει ένα από τα πιο δυνατά συστημικά μέσα της χώρας. 

Επικαλείται τον βρετανικό Guardian, ένα από τα πλέον συστημικά μέσα της εβραιομασωνοκίνητης νέας εποχής.

Χωρίς να τις κατονομάζει, ο Guardian επικαλείται διπλωματικές πηγές. Ο τρόπος της δημοσιογραφίας με τα non papers και τις διαρροές, έχει πλέον εμπεδωθεί από όλους μας. 

Από αυτή μόνο την είδηση έρχεται το Ελληνικό μέσο και επιδίδεται σε μια γνώριμη τακτική. Εξαπολύει μια επίθεση σύγχυσης, τσουβαλιάσματος περιστατικών που έγιναν είτε δύο μήνες πριν, είτε είναι άσχετα, είτε δεν είναι ακριβή. 

Επιλέγει λοιπόν το μέσον να συσχετίσει τον Πατριάρχη Μόσχας με δηλώσεις που έκανε κατά των gay pride αρχές Μαρτίου, την προετοιμαζόμενη επιβολή κυρώσεων σύμφωνα με πηγές του Guardian (προσδίδοντας κύρος), που δεν κατονομαζονται (γιατί άραγε;), και την διακοπή μνημόνευσης του Πατριάρχη Μόσχας  από Ουκρανούς κληρικούς του Ονούφριου (πράγμα που είναι ανακριβές).

Όλα αυτά τώρα που στην Ελλάδα έχει ανάψει η συζήτηση που επιβάλλει να “απαγορεύονται οι αντίθετες γνώμες” για τον πολιτισμό των gay. 

Όπως καταλαβαίνουμε το θέμα η Κατάνυξη θα το παρακολουθεί και θα προσπαθεί να διαβάζει τα γεγονότα πρωτίστως με Ορθόδοξη ματιά. 

Εντυπωσιακή είναι η εξαφάνιση από τα Ελληνικά συστημικά μέσα της τεράστιας Πατριαρχικής ευθύνης  που έχει το Φανάρι για την Ουκρανία, που με έναν αχρείαστο τόμο Αυτοκεφαλίας καρατόμησε την ελπίδα και διαίρεσε την Ορθοδοξία. Θα τους…  διέφυγε μάλλον… 

Μήπως είναι αυτό( Φανάρι) που πυροδότησε επίσημα και ανεπίσημα και αυτόν τον ίδιο τον πόλεμο…που τώρα κατηγορεί;;;…

Χριστός Ανέστη!

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Σχετικά άρθρα

Θυρανοίξια ανακαινισθέντος Ναού στη Μητρόπολη Περιστερίου χωρίς Εσταυρωμένο

Άρθρο της Σοφίας Μακεδονοπούλου. Παρακολουθούμε τον Μητροπολίτη Περιστερίου, καθώς είναι ο απολογητής του Ουκρανικού κακοκέφαλου και ο πρώτος διδάξας την αντικατάσταση του Εσταυρωμένου από το δεσποτικό σύνθρονο μέσα στα Ιερά των ιερών Ναών

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.