Ελένη Καμπούρη

Η gay ταινία μικρού μήκους στην Ακρόπολη, ένα εμετικό ανοσιούργημα

εικόνα άρθρου: Η gay ταινία μικρού μήκους στην Ακρόπολη, ένα εμετικό ανοσιούργημα
Άρθρο της Ελένης Καμπούρη
αρθρογραφεί για katanixi.gr

Το μνημείο, ένα κτίσμα δηλαδή, να έχει μεγαλύτερη αξία από την ανθρώπινη ψυχή και ύπαρξη;

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Η ασυδοσία και ο ξεπεσμός σε όλο της το μεγαλείο παρελαύνει αυτές τις μέρες σε όλο το διαδίκτυο. Σκηνές από την μικρού μήκους gay ταινία “Ξεπαρθενών”, κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, με την υπόθεση να έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων.

Πρόκειται για μια παρέα η οποία έχει μόλις τελειώσει την πεζοπορία της, αποφασίζοντας ότι το gay ζευγάρι της παρέας πρέπει να συνευρεθεί ερωτικά σε δημόσια θέα πάνω στον ιερό βράχο της Ακρόπολης. Περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση, δεν είναι απαραίτητο να δοθούν. Η ταινία παρουσιάστηκε τον Δεκέμβριο στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και πρόκειται για μια ανεξάρτητη παραγωγή. Είναι διαθέσιμη στο διαδίκτυο και δυστυχώς προβάλλεται ελεύθερα και μπορεί να την δει ο οποιοσδήποτε.

Η θέση του προέδρου του ΣΕΗ και οι δηλώσεις του Υπουργείου

Για την ταινία πήρε θέση-ευτυχώς αρνητική-και ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας, καταδικάζοντας όλη αυτή την επαίσχυντη ενέργεια. Είπε χαρακτηριστικά…. “Αισθάνομαι ντροπή να γίνονται τέτοια πράγματα. Κάπου υπάρχουν και όρια…..Εγώ, όπως το είδα, δεν το θεωρώ ακτιβιστική πράξη, το θεωρώ βλακεία. Δείχνει όμως ότι είναι ελλιπής και η φύλαξη του βράχου. Φαντάζομαι ότι το υπουργείο Πολιτισμού θα ψάξει να βρει πώς έγινε αυτό και να αποδώσει ευθύνες”.

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού από την πλευρά του προχώρησε σε ανακοινώσεις, αλλά το κακό έχει ήδη γίνει. Ο διασυρμός της κυβέρνησης έχει ήδη πάρει διαστάσεις “τσουνάμι” στο διαδίκτυο, η απαξίωση του μνημείου έχει ήδη συντελεστεί, αλλά το μεγαλύτερο κακό απ’ όλα είναι ότι η ανθρώπινη φύση βρίσκεται πλέον στην χειρότερη πτώση της. Δεν υπάρχουν πια όρια και αναστολές. Η αμαρτία συντελείται ελεύθερα χωρίς ίχνος ντροπής τόσο απέναντι στον άνθρωπο όσο και απέναντι στον Θεό. Δημόσια, χωρίς έλεγχο από πουθενά, μπροστά στα μάτια μας και στα μάτια των παιδιών μας, πραγματοποιούνται τέτοια ανοσιουργήματα. Είτε πρόκειται για straight είτε για gay επιλογή. Κι αν εμείς διαθέτουμε την υποτιθέμενη ωριμότητα και μπορούμε να τα καταδικάζουμε όλα αυτά ακόμη, τα παιδιά μας πόσο ώριμα ή έτοιμα είναι να κάνουν το ίδιο; Όταν όλα βαφτίζονται ακτιβισμός και καλλιτεχνία, τότε αυτό είναι εξαιρετικά επικίνδυνο για μια άγουρη παιδική ψυχή που επηρεάζεται από τον λαμπερό κόσμο του διαδικτύου.

Υπερτερεί σε αξία ένα μνημείο έναντι της ανθρώπινης ψυχής;

Επειδή δεν περιμένουμε από κανέναν να προστατέψει την κοινωνία από εμετικές δράσεις και ταινίες, είναι απαραίτητο να προστατευτούμε από μόνοι μας. Ούτε οι κυβερνήσεις θα το κάνουν, ούτε άλλοι φορείς. Φτάσαμε στο σημείο να θεωρούμε πολύ πιο σημαντικό γεγονός να προστατέψουμε ένα διεθνούς φήμης μνημείο, από το να προστατέψουμε τις ψυχές μας από τέτοια θεάματα. Η ανακοίνωση του Υπουργείου το αναφέρει χαρακτηριστικά… “Ο αρχαιολογικός χώρος της Ακρόπολης δεν προσφέρεται για κανενός είδους ακτιβιστική ή άλλη δραστηριότητα, η οποία προσβάλλει και συμπεριφέρεται ασεβώς στο μνημείο. Κι όμως, το ακούσαμε κι αυτό! Το μνημείο, ένα κτίσμα δηλαδή, να έχει μεγαλύτερη αξία από την ανθρώπινη ψυχή και ύπαρξη!

Η ομοφυλοφιλία έχει πάρει πλέον ανεξέλεγκτες διαστάσεις και η διαστροφή αυτή επιβάλλεται και πλασάρεται με κάθε τρόπο. Τα αντιφοβιστικά μηνύματα παίρνουν και δίνουν από όλους, όμως κανείς δεν αγαπάει αυτές τις ψυχές περισσότερο από τον Ίδιο τον Δημιουργό μας. Ο Ίδιος αγαπάει τα πλάσματα αυτά, αποστρέφεται όμως και βδελύσσεται την αμαρτία τους περισσότερο από ο,τιδήποτε άλλο. Ποιος θα τους οριοθετήσει και θα τους συνετίσει, όταν οι ίδιοι εθελοτυφλούν και αρνούνται σε πολλές περιπτώσεις να αυτο-οριοθετηθούν; Αυτό μόνο ο Κύριος το γνωρίζει και το φροντίζει για τον καθένα ξεχωριστά. Εμείς οφείλουμε να προστατέψουμε τους εαυτούς μας και τις οικογένειές μας από τέτοια μιαρά θεάματα όπως η προαναφερθείσα ταινία, αλλά και από ο,τιδήποτε μπορεί να παρασύρει την ανθρώπινη φύση σε αυτόν τον βούρκο.

Η Πολιτεία και η ΔΙΣ έχουν κάποια άποψη για όλο αυτό τον ξεπεσμό;

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra


Δείτε σχετικά:
Πού οφείλονται τα κατορθώματα των ΛΟΑΤΚΙ παγκοσμίως;
– Υπ. Δικαιοσύνης: Έχει ήδη ανοίξει η συζήτηση για τον πολιτικό γάμο και την τεκνοθεσία…
– Για πρώτη φορά στο «Μικρό μου Πόνυ» θα εμφανιστούν λεσβιακοί χαρακτήρες
– Το παρδαλό δαιμόνιο

Σχετικά άρθρα

Halloween στα ελληνικά σχολεία

Άρθρο της Σοφίας Μακεδονοπούλου Μοντέρνα παιδαγωγική! Μόνο να περνάμε καλά! Αφού περνάμε καλά, όλα καλά! Για τους περισσότερους από εμάς η 1η Νοεμβρίου που πλησιάζει δεν σήμαινε τίποτα. Το φθινόπωρο χρωματιζόταν...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.