Ελένη Καμπούρη

Η ινδιάνικη αμφίεση του πάπα στον Καναδά

εικόνα άρθρου: Η ινδιάνικη αμφίεση του πάπα στον Καναδά
Άρθρο της Ελένης Καμπούρη
αρθρογραφεί για katanixi.gr

Όταν κάποιος έχει περιπέσει σε αίρεση και έχει απωλέσει την Θεία Χάρη τότε μαζί με το συνονθύλευμα των κακοδοξιών του, διαπράττει  γραφικότητες και ακρότητες…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Ξανά στο προσκήνιο ο αιρεσιάρχης πάπας με νέες παρακμιακές φιέστες.

Η είδηση

Δημοσίευμα αναφέρει ότι, κατά την επίσκεψη του στον Καναδά ο πρόδρομος του αντιχρίστου και εισηγητής της πανθρησκείας, παρακολούθησε μία παγανιστική τελετή στις 25 Ιουλίου 2022 στην πόλη Masquatsis της Αλμπέρτα στον Καναδά αφιερωμένη στην “Μητέρα Γη” και μάλιστα συμμετείχε στο ειδωλολατρικό αυτό τελετουργικό. Το δημοσίευμα λοιπόν αναφέρει ότι “ο πάπας παρακολουθεί το τελετουργικό από μια ψηλή σκηνή, περιτριγυρισμένος από τέσσερις ιθαγενείς ηγέτες ντυμένους με παραδοσιακές ρόμπες με φτερά στο κεφάλι… Προς το τέλος της εκδήλωσης, ο αρχηγός των Πρώτων Εθνών Wilton Littlechild τοποθέτησε ένα στέμμα από φτερά, την κόμμωση ενός ηγέτη Ινδιάνων της Βόρειας Αμερικής, στο κεφάλι του ηγέτη της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, τραγουδώντας τελετουργικά ξόρκια και χειροκροτήματα από το κοινό”. Και φυσικά ακολουθούν διάφορες περιγραφές για την εν λόγω τελετή. 

Η έλλειψη της Χάριτος οδηγεί σε φαιδρότητες

Αν και δεν θα έπρεπε να μας αφορούν οι επισκέψεις του πάπα ανά τον κόσμο αλλά μόνο οι εναγκαλισμοί και τα “γλυκόλογα” με τους δικούς μας ορθόδοξους εκκλησιαστικούς ηγέτες και θεολόγους, οφείλουμε να σταθούμε σε τέτοιες φιέστες, για να καταδείξουμε το μέγεθος της πλάνης και του σκότους στα οποία έχει περιπέσει ο παπισμός και ο εκπρόσωπός του. Όταν κάποιος έχει περιπέσει σε αίρεση και έχει απωλέσει την Θεία Χάρη τότε μαζί με το συνονθύλευμα των κακοδοξιών του διαπράττει  γραφικότητες και ακρότητες. Αυτό γίνεται είτε γιατί θέλει να εντυπωσιάσει είτε γιατί απλώς ο πνευματικός του θάνατος του υπαγορεύει τέτοιες φαιδρότητες ως φυσιολογικές ενέργειες. Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που ο πάπας Φραγκίσκος ασχολείται με την “Μητέρα Γη”.

Έτσι λοιπόν αφού έχει “προοδεύσει” στους διαχριστιανικούς διαλόγους, τώρα προχωρά και στους διαθρησκειακούς, με σκοπό όλοι να ενωθούν υπό την κυριαρχία του. Γι’ αυτό και δεν διστάζει να συμπροσευχηθεί με παγανιστές, ειδωλολάτρες και πάσης φύσεως τσαρλατάνους, ακόμη ακόμη και να ενδυθεί με κάθε τι που θα τον βοηθήσει να γίνει αρεστός σε όσους θέλει να υποτάξει. Δεν θα διστάσει να ζητήσει και συγγνώμη, η οποία βέβαια είναι απορριπτέα, γιατί είναι ψεύτικη και μοιάζει περισσότερο με επικοινωνιακό τρικ. Παρόλα αυτά όμως, παραμένει εδώ και χιλιάδες χρόνια στο ίδιο νοσηρό σημείο.

Τι κάνει η ορθόδοξη πλευρά;

Κι επειδή βέβαια η αίρεση που ηγείται ο πάπας αναπαράγει αυτά για τα οποία ζητάει συγγνώμη, οι ορθόδοξοι εκκλησιαστικοί ηγέτες και θεολόγοι αντί να είναι φίλα προσκείμενοι και να τον αναγνωρίζουν ως Εκκλησία θα έπρεπε να τον απορρίπτουν μετά βδελυγμίας. Αντιθέτως, αυτοί τον δέχονται και τον μιμούνται σε πολλά, μολύνοντας έτσι όλα αυτά που έχουν παραλάβει κατά την αποστολική τους διαδοχή.

Έτσι λοιπόν η συμμετοχή του σε παγανιστική τελετή φορώντας φτερά και πούπουλα δείχνει το σκοτάδι της αίρεσης που εκπροσωπεί και τη σχέση του Βατικανού με τον παγανισμό. Προάγεται έτσι ο θρησκευτικός συγκρητισμός και φυσικά χρησιμοποιούνται τα πάντα για να αμβλυνθεί το ορθόδοξο αισθητήριο. Ακόμη και οι φυσιολογικές ανησυχίες για την διάσωση του περιβάλλοντος, έχουν χρησιμοποιηθεί από την ΝΤΠ για να προωθηθεί ο οικουμενισμός και ο αποκρυφισμός. 

Εν κατακλείδι, “Μητέρα Γη” και οικολογικό κίνημα εργαλειοποιούνται από την Νέα Εποχή και με μια ινδιάνικη αμφίεση από τον διοργανωτή της Πανθρησκείας, εντυπωσιάζονται οι ημιμαθείς και τυφλώνονται οι ακατήχητοι.

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Δείτε σχετικά: 
Ο αιρετικός πάπας στην Ορθόδοξη Ελλάδα μας και η υποδοχή του από την κοσμική και εκκλησιαστική εξουσία
Η Οικολογία είναι ο δούρειος ίππος του Οικουμενισμού
Τι εστί Πάπας; Έρευνα στο “ποινικό μητρώο” του Παπισμού

Σχετικά άρθρα

O Συνεορτασμός του Πάσχα

του Χαράλαμπου Βουρουτζίδη. Τό κέντρο τῆς Ὀρθοδόξου Ἐκκλησίας ἐφθάρη! Ἄρχοντες παράνομοι κατά τῆς Ὀρθοδοξίας πονηρά βουλεύονται. Βάπτεται κάλαμος ἀποφάσεως παρά κριτῶν ἀδίκων

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.