Επικαιρότητα

Η Κατάνυξη επιστρέφει ανανεωμένη και πιο δυνατή

εικόνα άρθρου: Η Κατάνυξη επιστρέφει ανανεωμένη και πιο δυνατή

Η Κατάνυξη από σήμερα πλέει στα κύματα του διαδικτύου ανανεωμένη, με νέα μορφή και νέες δυνατότητες…


Σύγχρονη, ευκολοδιάβαστη, διαδραστική, με τις ελάχιστες δυνατές διαφημίσεις που εξασφαλίζουν την ανεξαρτησίας της και με νέα ταξινόμηση του πλούσιου περιεχομένου της,  αλλά πάντοτε με την ίδια αγωνιστικότητα, με την ίδια αφοσίωση στην Ορθοδοξία, τον ίδιο πόθο για την διάδοση του Θείου Λόγου, την ίδια φροντίδα για την διαφύλαξη της παρακαταθήκης του μακαριστού γέροντά μας π. Νικολάου Μανώλη.

Χάρη σε σας, χάρη στην αγάπη και την αφοσίωση των αναγνωστών της σε όλο τον κόσμο, παραμείναμε στην κορυφή της εκκλησιαστικής ενημέρωσης, πολύ ψηλότερα απ’ ότι ανέμεναν πολλοί.

Σε ένα εκκλησιαστικό δημοσιογραφικό τοπίο που έχει όλες τις παθογένειες την “κανονικής” κατευθυνόμενης και επιλεκτικής δημοσιογραφίας, η Κατάνυξη είναι το φίλτρο που φωτίζει την αλήθεια πίσω από τα γεγονότα. Που ξεσκεπάζει την παναίρεση του Οικουμενισμού. Που θυμίζει σε όλους την καλά κρυμμένη αλλά ποτέ λησμονημένη ψευδοσύνοδο του Κολυμπαρίου. 

Σε μια νοσηρή εκκλησιαστική κατάσταση, όπου η Κατήχηση στα Δόγματα και τις Αλήθειες της πίστης θεωρείται αναχρονισμός και ο Πατερικός Λόγος είναι εξοβελιστέος, η Κατάνυξη αγωνίζεται να διεγείρει το ορθόδοξο DNA των πιστών, να τους συνδέσει με την πατερική διδασκαλία, με το σταυρικό κήρυγμα του Ευαγγελίου και με την δογματική διδασκαλία της Εκκλησίας που οδηγεί με ασφάλεια στην Σωτηρία. 

Συνεχίζουμε να στηρίζουμε όλους τους Ορθοδόξους Ιερείς, Αρχιερείς και μοναχούς που αντιδρούν στην αίρεση του οικουμενισμού. Εξεχόντως στηρίζουμε όσους από αυτούς έχουν προβεί στην επαινετή διακοπή μνημοσύνου του οικείου τους αιρετίζοντος επισκόπου, στην ευλογημένη, ιεροκανονική και αγιοπνευματική Αποτείχιση. 

Εϊναι τιμή μας που συνδεόμαστε με τον ομότιμο καθηγητή της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ και κορυφαίο Πατρολόγο, τον πρωτοπρεσβύτερο π. Θεόδωρο Ζήση, και τον οσιολογιότατο μοναχό π. Σεραφείμ Ζήση. Οι ομιλίες και τα άρθρα τους κατέχουν εξέχουσα θέση στο ανανεωμένο ιστολόγιό μας δίπλα στα άρθρα και τις ομιλίες του μακαριστού μας πατρός, Νικολάου Μανώλη.

Με την ευχή του γέροντά μας του μακαριστού π. Νικόλαου, του Αγίου Ιωσήφ του Ησυχαστή και πάντων των αγίων, όλοι οι συνεργάτες της Κατάνυξης θα συνεχίσουμε με περισσότερο ζήλο το έργο μας ανταποκρινόμενοι στην δική σας αγάπη και εμπιστοσύνη..

Ζήτω η Κατάνυξη

Ζήτω η Ορθοδοξία

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: ΚΑΤΑΝΙΧI

Σχετικά άρθρα

Η Αλβανία ψηφίζει νόμο για τη σεξουαλική και αναπαραγωγική υγεία, γυρνώντας την πλάτη στις θρησκείες

Άρθρο του Ελευθέριου Ν. Κοσμίδη. Ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα προωθεί στη Βουλή της γείτονος όρος ψήφιση, μέσω της Υπουργού παιδείας, χωρίς τη συμμετοχή στη διαβούλευση εκπροσώπων των πέντε επίσημων θρησκειών της χώρας

Η Κυριακή των Αγ. Πατέρων και οι σημερινή εκκλησιαστική κατάσταση [mp3 2020]

Κήρυγμα τοῦ μακαριστοῦ π. Νικολάου Μανώλη. “Οἱ πιστοί Χριστιανοί, δέν ἀνεχόμαστε νά βλέπουμε τόν ξεπεσμό τῶν ἐκκλησιαστικῶν ἀρχόντων, στήν παναίρεση τοῦ Οἰκουμενισμοῦ” (π.Νικόλαος Μανώλης)

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.