Επικαιρότητα

Η κοσμική αφύπνιση-διαμαρτυρία για τη χρήση μάσκας στα σχολεία

εικόνα άρθρου: Η κοσμική αφύπνιση-διαμαρτυρία για τη χρήση μάσκας στα σχολεία

Οι πολίτες αντέδρασαν λόγω της υποχρεωτικής χρήσης της μάσκας εντός του σχολείου, του εμβολίου και του τεστ.

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Εμφανέστατα αγανακτισμένοι οι Έλληνες πολίτες με τα μέτρα της κυβέρνησης, διοργάνωσαν πορείες σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, αντιδρώντας στα αυστηρά μέτρα που πάρθηκαν για τον ιό. Ειδικότερα, οι πολίτες αντέδρασαν λόγω της υποχρεωτικής χρήσης της μάσκας εντός του σχολείου, του εμβολίου καθώς και του τεστ. Ωστόσο, όταν πάρθηκαν τα μέτρα για την υποχρεωτική χρήση της μάσκας εντός των ιερών ναών μας, δεν εντοπίστηκε ουδεμία εκδήλωση αντίδρασης τέτοιου βεληνεκούς από το λαό. Φαίνεται η κυβέρνηση «έπιασε» φλέβα, διότι το θέμα των παιδιών ταρακούνησε όλους τους γονείς και τους εξαγρίωσε. Έχει σημασία να αναφέρουμε ότι στο βίντεο ορισμένοι από τους διαδηλωτές βγήκαν στις πορείες κρατώντας την ελληνική σημαία και φωνάζοντας συνθήματα όπως «Ελλάς, Ελλάς, Ορθοδοξία» ή τραγουδώντας το «Μακεδονία ξακουστή». 

Για λόγους ενημέρωσης του αναγνωστικού μας κοινού προβάλλουμε ένα σύντομο απόσπασμα βίντεο από το κανάλι AMAZING DIO:

Διαδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα για τις μάσκες στα σχολεία

Φυσικά, τέτοιες εκδηλώσεις δε θα περνούσαν απαρατήρητες από την αστυνομική διεύθυνση η οποία αντέδρασε διακριτικά τόσο στην Κρήτη όσο και στην Αθήνα. Παρόμοια αντίδραση της αστυνομικής αρχής σημειώθηκε και σε άλλες περιοχές που διεξήχθησαν πορείες διαμαρτυρίας. Ωστόσο, στις προαναφερθείσες περιοχές οι διοργανωτές θα διωχθούν ποινικά από τις εισαγγελικές αρχές λόγω του μεγάλου αριθμού ατόμων που συμμετείχε στην πορεία.
Το θέμα των παιδιών ίσως είναι η αφορμή αφύπνισης του λαού, ώστε να καταφέρει να δει και την άλλη όψη του νομίσματος μακριά από την «ενημέρωση» των ΜΜΕ. Η πλειοψηφία των γονιών στο άκουσμα της υποχρεωτικής μάσκας στο σχολείο πανικοβλήθηκαν διότι σκέφτηκαν τις επιπτώσεις στην υγεία των παιδιών τους, έχοντας γνώμονα τις συμβουλές μεγάλων γιατρών (όπως του κ. Αναστάσιου Χατζή που έχει σχολιαστεί στο σχετικό άρθρο) τους οποίους για κάποιον γνωστό/άγνωστο λόγο τα ΜΜΕ έχουν περιθωριοποιήσει. Ο λαός μας λέει ένα ρητό «όλα ξεκινούν από την παιδεία», ίσως τα μέτρα που αφορούν την παιδεία να είναι η αφετηρία της επαγρύπνησης του κόσμου ώστε να δει επιτέλους την πραγματική αλήθεια.

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra


Δείτε σχετικά:
Στοχοποιούνται τα παιδιά μας – Αντίδραση γονέων στην υποχρεωτική εφαρμογή της μάσκας στα σχολεία
Υποχρεωτικά η μάσκα-υποχρεωτικά και το εμβόλιο;
Από τα 12 έτη το όριο προσαρμογής προς τους ενήλικες στη χρήση της μάσκας
Σοβαρότατος ο κίνδυνος τουλάχιστον για τα παιδιά, όταν φορούν τη μάσκα
Δεν πρέπει να φοράνε μάσκες οι υγιείς ενήλικες, ούτε τα υγιή παιδιά
Η παράνοια στην Ταϊλάνδη
Οι μάσκες προσώπου πόσο επικίνδυνες μπορεί να είναι;
Υποχρεωτικά η μάσκα-υποχρεωτικά και το εμβόλιο;
Εξελίξεις σχετικά με τον κορωνοϊό και το εμβόλιο [mp3 2020]
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ: Κρύβουν την θεραπεία του κορωνοιού για να προωθήσουν τα σκοτεινά σχέδιά τους!!
Δημιουργική στατιστική και αβάσταχτα ψέματα (μέρος 3ο από 3)
Οι λοιμωξιολόγοι έγιναν λειτουργιολόγοι και οι λειτουργιολόγοι έγιναν λαγοί
Γιατί τα μέτρα δεν είναι αποτελεσματικά;

Σχετικά άρθρα

Προφητική φωνή του Αλεξάνδρου Παπαδιαμάντη (…για όσους συγχέουν την Εκκλησία με την Ιεραρχία)

“Η τελευταία μάλιστα απεδείχθη ανίκανος όλως, αφ΄ ης ημέρας ιδρύθη εν Ελλάδι, να διαπράξη αγαθόν τι υπέρ της Εκκλησίας” Ούτε εκ του υπουργείου ούτε εκ της Συνόδου αναμένομεν γενναίον τι...

Το Μήνυμα της ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΕΩ από τον Μητροπολίτη Κυθήρων κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (ηχητικό μήνυμα) ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ & ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ ΣΕΡΑΦΕΙΜΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΕΩ (19-2-2023) Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr Λάβαμε προς δημοσίευση στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση infokatanixis@neodevgmail.com από την “ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΥΘΗΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ” το...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.