Ελένη Καμπούρη

Η μαγιά που αντιστέκεται στον γάμο των ομοφυλοφίλων

εικόνα άρθρου: Η μαγιά που αντιστέκεται στον γάμο των ομοφυλοφίλων
Άρθρο της Ελένης Καμπούρη
αρθρογραφεί για katanixi.gr

Διαπιστώνουμε ότι υπάρχουν ακόμη υγιείς προσωπικότητες, οι οποίες δεν υπακούουν στα συμφέροντα και στα κελεύσματα από διεθνείς οργανώσεις και σπόνσορες και αντιστέκονται με κάθε υγιή τρόπο που διαθέτει ένα ευνομούμενο κράτος…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Σε μια εποχή που η χώρα μας έχει γεμίσει άφρονες και απάτριδες πολιτικούς και γνωστές προσωπικότητες, διαπιστώνουμε με χαρά ότι υπάρχει μαγιά που αντιστέκεται στα εωσφορικά και καταστρεπτικά σχέδια της ΝΤΠ και όσων την στηρίζουν.

Το σύμφωνο συμβίωσης έχει ήδη ψηφιστεί, δυστυχώς, εδώ και αρκετό καιρό και φαίνεται πως ο διάβολος δεν αρκέστηκε μόνο σε αυτό το ψήφισμα. Προσπαθεί να επιβάλλει και τον γάμο των ομοφυλοφίλων αργά και μεθοδικά. Γι’ αυτό και ανά τακτά χρονικά διαστήματα χρησιμοποιεί ανθρώπους και καταστάσεις για να πετύχει το καταστροφικό του σχέδιο.

Επιφανείς Έλληνες διαφωνούν με τον υποτιθέμενο γάμο 

 Έτσι λοιπόν διαβάζουμε ότι “Δύο μήνες μετά την παρουσίαση στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη της έκθεσης της Επιτροπής για την Εθνική Στρατηγική Ισότητος της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, ανοίγει η συζήτηση για τον πολιτικό γάμο μεταξύ ομοφυλοφίλων…..” όμως ευτυχώς και προς τιμήν τους “….. Εκατοντάδες επιφανείς Έλληνες, ακαδημαϊκοί, δικαστικοί, στρατιωτικοί, πρέσβεις, επιχειρηματίες, καθηγητές πανεπιστημίων και πολλοί άλλοι, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας (ΕΣΤΙΑ), ετοιμάζονται να απευθύνουν Διακήρυξη στον Πρωθυπουργό για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στον γάμο μεταξύ των μελών της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας”.

Η Κατάνυξη έχει αναφερθεί πολλές φορές σε αυτό το βδελυρό πάθος, με εκτενείς αναφορές στα λόγια των Αγίων Πατέρων. Ευτυχώς έχουμε πλούσια παρακαταθήκη στην Ορθοδοξία από αγιοπνευματικές διδαχές κι έτσι, όσοι ακόμα έχουν νου φωτισμένο από το Άγιο Πνεύμα, αντιστέκονται με την βοήθεια του Θεού στις ανομίες και σε τέτοια βδελυρά πάθη. Με χαρά διαπιστώνουμε ότι υπάρχουν ακόμη υγιείς προσωπικότητες, οι οποίες δεν υπακούουν στα συμφέροντα και στα κελεύσματα από διεθνείς οργανώσεις και σπόνσορες και αντιστέκονται με κάθε υγιή τρόπο που διαθέτει ένα ευνομούμενο κράτος. Μια τέτοια επιστολή, λοιπόν, θα υπογράψουν 160 προσωπικότητες και θα δηλώνουν ότι διαφωνούν με τον γάμο των ομοφυλοφίλων.

Το κακό παράδειγμα της Ευρώπης

Γιατί πρέπει να υιοθετούμε τις ανωμαλίες και τις ανομίες της Ευρώπης; Γιατί πρέπει να γίνουμε Σόδομα και Γόμορα, όταν ο Θεός μας έχει δείξει ανά τους αιώνες πόσο πολύ απεχθάνεται την ομοφυλοφιλία; Τα αποτελέσματα ήταν και είναι πάντα τραγικά για τους ανθρώπους που υπηρετούν αυτό το πάθος και φυσικά ακόμη περισσότερο όταν θα φτάσει να γίνει και επισήμως νόμος του κράτους.

Οι ψυχές αυτές έχουν ανάγκη από την προσευχή μας

Είναι απαράδεκτο μια ορθόδοξη χώρα να νομιμοποιήσει και να αποδεχτεί μια τέτοια ανάρμοστη συμπεριφορά και σχέση. Τι κοινό μπορεί να έχει το Ιερό Μυστήριο του γάμου και η φυσιολογική ένωση του άντρα και της γυναίκας, με αυτή την αρρωστημένη ένωση που καταστρέφει την ψυχή, το σώμα και την φυσιολογική εξελικτική πορεία του ανθρώπινου είδους; Εμείς ως ορθόδοξοι χριστιανοί πονάμε και θλιβόμαστε με αυτές τις επιλογές των συνανθρώπων μας και πραγματικά πιστεύουμε ότι καμία ψυχή δεν πρέπει να χάνεται εξαιτίας αυτού του φριχτού πάθους. Γι’ αυτό και προσευχόμαστε νυχθημερόν γι’ αυτούς τους συνανθρώπους μας. Εξάλλου είναι γνωστός ο αγώνας που δίνουν πολλοί από αυτούς, οι οποίοι εξομολογούνται το πάθος τους στο πετραχήλι ενός εξομολόγου. Νιώθουμε χαρά γι’ αυτόν τον αγώνα τους και για την προσπάθειά τους να ξεφύγουν από τα δίχτυα ενός τόσο ισχυρού δαιμονίου.

Επειδή δεν ελπίζουμε ότι η κυβέρνηση θα ακούσει την αγωνία και τις σκέψεις μας, ας αναλογιστεί τουλάχιστον το πολιτικό κόστος που θα εισπράξει από ένα τέτοιο ψήφισμα. Ήδη η πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών είναι αντίθετη και εξαγριωμένη με την κυβερνητική πολιτική και τον τρόπο που διαχειρίζεται τα σοβαρά προβλήματα που αφορούν τούτο τον τόπο, με πρώτο από όλα την έλευση του νέου ιού. Ευχόμαστε να αντιληφθεί το κακό που θα κάνει τόσο στους ίδιους του ομοφυλόφιλους, όσο και στο υγιές κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας.

Η ευθύνη και η στάση της Πολιτείας

Εν κατακλείδι, το πώς διαχειρίζεται ο κάθε άνθρωπος το σώμα και την ψυχή του είναι φυσικά δική του υπόθεση, αφού ο Κύριος μας έχει δώσει το αυτεξούσιο και την ελευθερία της επιλογής. Εάν ένας συνάνθρωπός μας επιλέξει μια τέτοια στάση ζωής, θα μας πονέσει και θα μας στεναχωρήσει και θα προσπαθήσουμε με την προσευχή μας και την διακριτική μας νουθεσία να του δείξουμε τον σωστό δρόμο. Όμως είναι αδιανόητο το ίδιο το κράτος να επιβραβεύει τέτοιες ενώσεις και ουσιαστικά είναι σαν να τους σπρώχνει στο γκρεμό. Ακόμη και η σιωπή της Πολιτείας σ’ ένα τόσο σοβαρό θέμα σημαίνει συνενοχή. Αν υπάρχει ακόμη κράτος που νοιάζεται για τους Έλληνες, πρέπει να αφουγκραστεί την επιστολή διαμαρτυρίας των 160 προσωπικοτήτων και να δώσει ένα τέλος σ’ ένα τέτοιο ζήτημα, το οποίο θα φέρει τριγμούς σε όλη την ελληνική κοινωνία αλλά θα καταστρέψει και την ζωή αυτών των ανθρώπων. 

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Δείτε σχετικά:
Παπικοί ιερείς επαναστατούν στη Γερμανία προασπίζοντας τον γάμο ομοφυλοφίλων
Η Κυβέρνηση εντάσσει το μάθημα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης με «ατζέντα» ΛΟΑΤΚΙ στα σχολεία
– Το παρδαλό δαιμόνιο

Σχετικά άρθρα

Οι πρασινάδες της οικουμενιστικής κλιματικής αλλαγής

Άρθρο της Ελένης Καμπούρη Για να αγαπήσεις εν αληθεία την κτίση, θα πρέπει να αγαπάς και να λατρεύεις ορθά τον Παντοδύναμο Δημιουργό Η είδηση O Πατριάρχης Βαρθολομαίος [1] σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά...

To ΑΠΘ εάλω;

Άρθρο της Ελένης Καμπούρη. Αυτό που περιμένουμε από τα Πανεπιστήμια είναι να προάγουν την πνευματική πρόοδο κι όχι την ηθική παρακμή και κατάπτωση

Αυστραλιανές κολακίες και φιλοφρονήσεις

Άρθρο της Ελένης Καμπούρη Εάν λοιπόν οι κ.Βαρθολομαίος και κ.Μακάριος επιθυμούν να γίνουν επόμενοι τοις Αγίοις Πατράσι και διάδοχοι του Αγίου Αποστόλου Βαρθολομαίου, θα πρέπει να τον μιμηθούν χωρίς να κάνουν εκπτώσεις στην Πίστη

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.