Ελευθέριος Κοσμίδης

Η μασονική ιδιότητα ασυμβίβαστη με την Ορθόδοξη πίστη

εικόνα άρθρου: Η μασονική ιδιότητα ασυμβίβαστη με την Ορθόδοξη πίστη
Άρθρο του Ελευθέριου Ν. Κοσμίδη

Ανεπίτρεπτος ο διασυρμός της Αρχιεπισκοπής Αμερικής  στα mainstream media (κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης) της ομογένειας


Τα πράγματα στην απέναντι άκρη του Ατλαντικού έχουν ξεφύγει. Η ομογένεια έχει μετατραπεί σε μια αρένα “αρχόντων”, οι οποίοι μονομάχουν ποιος θα βάλει πιο βαθιά το χέρι, για να κερδίσει την εύνοια του “Αυτοκράτορα” Βαρθολομαίου. 

Έντονο πολιτικό παρασκήνιο, παιχνίδια εξουσίας και επιρροής, ένας αρχιεπισκοπικός θώκος που μοιάζει με ηλεκτρική καρέκλα, και αμύθητα ποσά που συγκεντρώνονται ως μοχλός πίεσης ή όπου παραστεί ανάγκη. 

Στην κουλτούρα των ομογενών τρίτης γενιάς η συμμετοχή σε μασονικές στοές μπορεί να είναι αποδεκτή έως και αυτονόητη, αν θέλει κάποιος να ανέβει κοινωνικά και να αναδειχθεί σε επαγγελματικό επίπεδο. 

Η Μασονία είναι αντίχριστος οργανισμός, επιθυμεί τη διάλυση της Ορθόδοξης πίστης, της Ελληνορθόδοξης Ρωμιοσύνης και της πολύτεκνης οικογένειας μεταξύ άνδρα και γυναίκας. Αυτά έχουν αναδειχθεί με εκκωφαντικό τρόπο από την Κατάνυξη.

Παρακολουθούμε ένα θλιβερό ακόμη επεισόδιο που διαδραματίστηκε στην Αρχιεπισκοπή Αμερικής, όπου θα εστιάσουμε στο ρόλο που παίζουν εκεί τα μέσα ενημέρωσης του πιστού ομογενειακού λαού. 

Τέτοιο “ξεκατίνιασμα”, τέτοιες ανεπίτρεπτες “διαρροές” λεπτομερειών, χαρακτηρισμοί προσώπων και η “Άσπρο – Μαύρο” παρουσίαση του ίδιου θέματος από δύο διαφορετικά μέσα, δείχνει το βαθμό ξεπεσμού των Ελλήνων Ορθοδόξων στην άλλη όχθη του Ατλαντικού. 

Το φαινόμενο στηλιτεύεται από τον ίδιο τον Κύριο στην Αγία Γραφή:

«Οὐδείς γάρ δύναται δυσί κυρίοις δουλεύειν» ΜΑΤΘ. 6:24

Όσο δεν το καταλαβαίνουν αυτό οι ομογενείς, τόσο θα πλανώνται από τους εκκλησιαστικούς τους ταγούς.

Υπάρχει άραγε λύση; Δοκιμή αντοχής (stress test) της πατριαρχικής αγάπης θα ήταν, αν ομόφωνα η ομογένεια αποφάσιζε να μη ρίχνει στο παγκάρι ούτε δεκάρα του δολαρίου. 

Μία “νηστεία ενίσχυσης της Εκκλησίας με δολάρια” απέναντι στον Μαμωνά, και να εστιάσει στην προσευχή και την Κατήχηση του πιστού λαού απέναντι στην παναίρεση του οικουμενισμού. 

Κανένας Άρχοντας, κανένας επιφανής, μέχρι τον πιο ανώνυμο και φιλήσυχο ομογενή αδερφό μας να μη δώσει ούτε δολάριο, να σταματήσει εντελώς η αιμοδοσία του Οικουμενικού θρόνου, μέχρι να λυθεί το ζήτημα το καταστατικού Χάρτη και να καταδικαστεί και επισήμως η μασονική ιδιότητα ως αντίχριστη Συνοδικά.

Ο όσιος Εφραίμ της Αριζόνα θα στηρίζει και θα ευλογεί τον πιστό λαό του Θεού σε μια τέτοια ουσιαστική και ξεκάθαρη απόφαση. 

Άντε με την ευχή του μήπως και εγερθούν και άλλες συνειδήσεις, για να αποκαλυφθούν τα βρώμικα παιχνίδια εξουσίας στην ομογένεια. 

Καλή Μετάνοια! 

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: ΚΑΤΑΝΙΧI

Σχετικά άρθρα

O Συνεορτασμός του Πάσχα

του Χαράλαμπου Βουρουτζίδη. Τό κέντρο τῆς Ὀρθοδόξου Ἐκκλησίας ἐφθάρη! Ἄρχοντες παράνομοι κατά τῆς Ὀρθοδοξίας πονηρά βουλεύονται. Βάπτεται κάλαμος ἀποφάσεως παρά κριτῶν ἀδίκων

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.