Επικαιρότητα

Η μικρή κλειστή κοινωνία του Αντίρριου και της Ναυπακτίας γενικότερα δεσμεύει το μέλλον της στις ορέξεις του δράκοντα!

εικόνα άρθρου: Η μικρή κλειστή κοινωνία του Αντίρριου και της Ναυπακτίας γενικότερα δεσμεύει το μέλλον της στις ορέξεις του δράκοντα!

Όμως όσα υποτιθέμενα ταμπού και αν σπάσουν, μας γυρίζουν πίσω στην εωσφορική εποχή της ειδωλολατρίας, τότε που λατρευόταν η διαστροφή και όχι ο Δημιουργός Θεός.

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Με θλίψη και πόνο καρδιάς σας μεταδίδουμε την είδηση που επικοινωνήθηκε με ενθουσιασμό ως ένα πρωτοφανές γεγονός  για μια κλειστή κοινωνία, που όμως σπάει κατεστημένα και αντιλήψεις, με τίτλο “Σπάει ταμπού η Ναύπακτος: Το πρώτο σύμφωνο συμβίωσης ομόφυλου ζευγαριού”: «Το πρώτο σύμφωνο συμβίωσης μεταξύ δύο γυναικών υπογράφτηκε στο Αντίρριο, ενώ το γλέντι πραγματοποιήθηκε στο Τρίκορφο! Η μία κοπέλα είναι από γνωστή οικογένεια του Αντίρριου, ενώ η άλλη είναι Ιταλίδα…»

Τι είναι άραγε πιο θλιβερό; Ότι χάνονται ψυχές; Ότι διαδίδεται η αμαρτία από τα μέσα επικοινωνίας ως κάτι ωραίο, ως δικαίωμα και ως έκφραση ελευθερίας; Ποιος θα απολογηθεί για τη νομιμοποίηση της αμαρτίας από την Πολιτεία; Ποια είναι η ευθύνη των ποιμένων που άφησαν το λαό ακατήχητο και έρμαιο του διαβόλου;

Ιδιαίτερα ανησυχητικό βέβαια θα είναι, εάν το «χαρμόσυνο» γεγονός δε θεωρηθεί από τον οικείο Μητροπολίτη ως ένα πλήγμα στο ποίμνιό του, που χρήζει ειδικής πνευματικής και εντατικής φροντίδας, για να θεραπευτεί.

Δυστυχώς η κοινωνία μας έχει εμποτιστεί με πλάνες, όπως η άποψη ότι τέτοια πρωτοφανή γεγονότα σπάνε κατεστημένα και αντιλήψεις. Τα φίδια της Νέας Εποχής κάνουν καλά τη δουλειά τους: προβάλλουν ως δικαίωμα, σημαία και υπερηφάνεια το δαιμόνιο που μισεί την εικόνα του Θεού, τον άνθρωπο. Πολεμούν την ορθόδοξη διδασκαλία για την αμαρτία της ομοφυλοφιλίας. Προσβάλλουν τους Αγίους που μιλούν με τόση αγάπη για τους αμαρτωλούς. Στοχοποιούν την ευσέβεια και την υποτιμούν, ονομάζοντάς την «ταμπού». Όμως όσα υποτιθέμενα ταμπού και αν σπάσουν, μας γυρίζουν πίσω στην εωσφορική εποχή της ειδωλολατρίας, τότε που λατρευόταν η διαστροφή και όχι ο Δημιουργός Θεός. Δεν είναι λοιπόν λόγος χαράς η θλιβερή αυτή είδηση, αλλά αιτία για συντριβή και μετάνοια, διότι η μικρή κλειστή κοινωνία του Αντίρριου και της Ναυπακτίας γενικότερα δεσμεύει το μέλλον της στις ορέξεις του δράκοντα!

Ως επίλογο παραθέτουμε απόσπασμα από σχετικό άρθρο του πρωτοπρεσβυτέρου π. Νικολάου Μανώλη με τίτλο: «Η ΒΡΩΜΕΡΗ ΘΕΟΦΟΒΙΑ»

«Ἡ ὁμοφυλοφιλία θεωρεῖται ἀπό τούς Ἁγίους Πατέρες τῆς Ἐκκλησίας μας ὡς ἡ πιό βρωμερή ἁμαρτία. Γιά τούς ἀμετανόητους ὁμοφυλόφιλους ὑπάρχει εἰδικός χῶρος στήν Κόλαση σύμφωνα μέ τίς ἱερές μαρτυρίες τους».


Δείτε σχετικά:
O υποτακτικός του Θεού ακυρώνει το Gay Pride!
– Δόξα τω Θεώ που δεν επιτρέπει να γίνει το γκέι πράιντ, γιατί το κακό θα μας έβρισκε με τις Εκκλησίες κλειστές!
Η ΒΡΩΜΕΡΗ ΘΕΟΦΟΒΙΑ
– ΦΡΙΞΟΝ Ήλιε, στενάξατε Γονείς…! Απαράδεκτο πρόγραμμα σεξουαλικής «διαπαιδαγώγησης» για… νήπια
Τον φίλο των Ομοφυλόφιλων Άγιο Ιωάννη Χρυσόστομο, που τους δείχνει το δρόμο της Σωτηρίας, θεωρούν ομοφοβικό!
– Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κων. Ζέρβας δεν είναι σε θέση να δει τον κίνδυνο. Ευκαιρία για την πόλη θεωρεί το Gay Pride!
– Εικόνες ντροπής από το pride της Θεσ/νίκης – Θα παρέμβει η δικαιοσύνη;

Σχετικά άρθρα

Halloween στα ελληνικά σχολεία

Άρθρο της Σοφίας Μακεδονοπούλου Μοντέρνα παιδαγωγική! Μόνο να περνάμε καλά! Αφού περνάμε καλά, όλα καλά! Για τους περισσότερους από εμάς η 1η Νοεμβρίου που πλησιάζει δεν σήμαινε τίποτα. Το φθινόπωρο χρωματιζόταν...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.