Ελένη Καμπούρη

Η νέα ηλεκτροκίνητη, οικουμενιστική πραγματικότητα

εικόνα άρθρου: Η νέα ηλεκτροκίνητη, οικουμενιστική πραγματικότητα
Άρθρο της Ελένης Καμπούρη

Η eco θεολογία της ηλεκτροκίνησης φέρνει κοντά την Ορθοδοξία με τον παπισμό;


Η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί το νέο αφήγημα της Παγκόσμιας Τάξης Πραγμάτων, της Νέας Εποχής και των οργάνων τους. Έτσι λοιπόν, μπαίνουν και οι αυτοκινητοβιομηχανίες στην υπηρεσία του οικουμενισμού.

Η είδηση

Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευμα(1) αναφέρει ότι το Βατικανό “θα λάβει 40 νέα ηλεκτρικά οχήματα από τη Volkswagen, στο πλαίσιο προσπαθειών για πράσινες μετακινήσεις”. H συγκεκριμένη κίνηση ονομάστηκε «Ecological Conversion 2030» και στοχεύει στη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα των οχημάτων του Βατικανού. Ο Christian Dahlheim, επικεφαλής της VW Financial Services εξήρε με την σειρά του αυτή την συμφωνία, μεταβαίνοντας ο ίδιος στο Βατικανό με την επικεφαλής πωλήσεων και μάρκετινγκ της μάρκας, Imelda Labbe, για να παραδώσει τα πρώτα οχήματα.

Το ίδιο άρθρο αναφέρει επίσης ότι “από τον Σεπτέμβρη της περσινής χρονιάς, ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας, Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος έχει λάβει ένα ID.3” και τονίζει φυσικά και τις πράσινες δράσεις του Πατριάρχη κ.Βαρθολομαίου.

Τα αυτοκίνητα θα ενώσουν Ορθοδοξία και παπισμό;

Το ίδιο άρθρο σχολιάζει την συγκεκριμένη είδηση αναμιγνύοντας το Filioque, το Παπικό πρωτείο, την Άλωση της Κωνσταντινούπολης από τους Σταυροφόρους, το σχίσμα των Εκκλησιών με την ηλεκτροκίνηση. Ο αρθρογράφος θέτει το ερώτημα “αν τα ηλεκτρικά VW αποτελέσουν κοινό σημείο αναφοράς για να τα ξαναβρούν οι προκαθήμενοι των Ορθοδόξων και των παπικών;”.

Αυτή είναι λοιπόν η νέα πραγματικότητα; Αν η ορθόδοξη θεολογία και η θεολογία των παπικών και των μεταπατερικών θα τα ξαναβρούν, με αφορμή τα eco ηλεκτρικά και αθόρυβα νέα οχήματα;

Δίχως Θεό όλα επιτρέπονται. Αφού στερούνται της Θείας Χάριτος, αφού υπηρετούν με ευλάβεια την μασονική ατζέντα της οικολογίας, τους απομένει μόνο να αναλώνονται σε κινήσεις συμβολικού χαρακτήρα.

Με μια βολική, οικουμενιστική ελαφρότητα θα επενδύουν τις θεολογικές και πνευματικές τους αναζητήσεις, σε ηλεκτρικά αυτοκίνητα και παρόμοιες πράσινες κουταμάρες. Λες και η Αλήθεια του Τριαδικού Θεού μετριέται με το αποτύπωμα του άνθρακα και τους κινητήρες εσωτερικής καύσης.

Η αβάσταχτη ελαφρότητα και μίμηση της οικουμενιστικής πλάνης

Ένας καταραμένος από τους Αγίους μας θεσμός-αυτός του πάπα-υιοθετεί συνήθειες, δόγματα και πρακτικές, τελείως ξένες απέναντι στην Ορθόδοξη Πίστη. Προσπαθεί να συμπαρασύρει στην άβυσσο της αίρεσής του, τον Ορθόδοξο κλήρο και του λαό, χρησιμοποιώντας κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο. Δυστυχώς, πλήθος πιστών και ρασοφόρων μιμούνται τον Ποντίφικα στις μωρίες και στις βλασφημίες του, λησμονώντας την Φίλη Ορθοδοξία την οποία θα έπρεπε να προσκυνούν.

Δυστυχώς, οι Ιεροί Κανόνες, οι αποφάσεις των Οικουμενικών Συνόδων και η διδασκαλία των Αγίων Πατέρων δεν αποτέλεσαν οδοδείκτες για μεγάλη μερίδα Ορθόδοξων Ιεραρχών και υιοθέτησαν τις πρακτικές της λαίλαπας της αίρεσης του παπισμού και της παναίρεσης του οικουμενισμού.

Το μέλλον προμηνύεται δυσοίωνο όσο οι επενδύσεις πολλών Ιεραρχών εξαντλούνται σε ηλεκτροκίνητες, αγαπουλίστικες,  eco-οικουμενιστικές και δαιμονικές προτιμήσεις.

Καλή μετάνοια!

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: ΚΑΤΑΝΙΧI

Δείτε σχετικά:
Η Οικολογία είναι ο δούρειος ίππος του Οικουμενισμού
Παγκόσμια διακυβέρνηση ζητάει ο Πάπας Φραγκίσκος με αφορμή μεταναστευτικό και κλιματική αλλαγή

Σχετικά άρθρα

Ο Πάπας Φραγκίσκος προλογίζει το βιβλίο του Περγάμου Ιωάννη

της Ειρήνης Ιωαννίδου. Την κακία αυτή του Πάπα, που τον χώρισε από την Αλήθεια, ζήλεψε ο «θεολόγος» του Οικουμενικού Πατριαρχείου. Άλλωστε σε όλη τη διάρκεια της ζωής του θέλησε να μιμηθεί το ταλέντο της Δύσης, να εφευρίσκει έτερα Ευαγγέλια

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.