Επικαιρότητα

Η Ρωσία πέρασε νομοσχέδιο που απαγορεύει την προπαγάνδα μη παραδοσιακών σεξουαλικών σχέσεων

εικόνα άρθρου: Η Ρωσία πέρασε νομοσχέδιο που απαγορεύει την προπαγάνδα μη παραδοσιακών σεξουαλικών σχέσεων
Γράφει η “Ερατώ”
αποκλειστικά για την katanixi.gr

«Θα πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να προστατεύσουμε τα παιδιά μας και όσους θέλουν να ζήσουν μια φυσιολογική ζωή»….

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Στις 24/11/2022, παραμονή της εορτής της μεγαλομάρτυρος Αγίας Αικατερίνης, η Ρωσική Δούμα (Βουλή) έλαβε μια σημαντική απόφαση για τη χώρα.

Συγκεκριμένα, ψήφισε νόμο με τον οποίο προωθεί την απαγόρευση της ομοφυλόφιλης προπαγάνδας σε ανηλίκους. Μάλιστα, δήλωσε πως το Κρεμλίνο σκοπό έχει την πιστή τήρηση των παραδοσιακών ρωσικών αξιών.

Η απάντηση του προέδρου της Κάτω Βουλής της Ρωσίας προς τον Υπουργό Εξωτερικών ήταν η εξής: «μη μας επιβάλλετε εξωγήινες αξίες. Αυτό είναι τα Σόδομα. Οι ΗΠΑ έχουν καταστεί το κέντρο της ακολασίας σε αυτόν τον κόσμο. Οι Αμερικανοί ας ζήσουν όπως θέλουν. Εμάς μη μας ενοχλείτε. Θα πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να προστατεύσουμε τα παιδιά μας και όσους θέλουν να ζήσουν μια φυσιολογική ζωή».

Φυσικά, δεν έλειψαν οι αντιδράσεις και οι αποδοκιμασίες εναντίον της Ρωσίας από τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα και τον δυτικό κόσμο.

Για άλλη μια φορά, οι Ρώσοι ομόδοξοι αδερφοί μας στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Αντέδρασαν και έδρασαν εγκαίρως, πολιτικώς ορθά και ορθόδοξα. 

Εμείς;

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Σχετικά άρθρα

Προφητική φωνή του Αλεξάνδρου Παπαδιαμάντη (…για όσους συγχέουν την Εκκλησία με την Ιεραρχία)

“Η τελευταία μάλιστα απεδείχθη ανίκανος όλως, αφ΄ ης ημέρας ιδρύθη εν Ελλάδι, να διαπράξη αγαθόν τι υπέρ της Εκκλησίας” Ούτε εκ του υπουργείου ούτε εκ της Συνόδου αναμένομεν γενναίον τι...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.