Επικαιρότητα

Η σκοτεινή ατζέντα της Νέας Εποχής και η Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση εισβάλλουν στα σχολεία

εικόνα άρθρου: Η σκοτεινή ατζέντα της Νέας Εποχής και η Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση εισβάλλουν στα σχολεία

Αποκλειστικό και αναφαίρετο δικαίωμα των γονέων η σεξουαλική αγωγή των παιδιών…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Την εισαγωγή της θεματικής της «Σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης» μέσω των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων σε όλα τα σχολεία της χώρας, διακηρύσσει προς κάθε κατεύθυνση η Υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως. Την 4η Σεπτεμβρίου, η οποία έχει καθιερωθεί από την Παγκόσμια Ένωση για την Σεξουαλική Υγεία (World Association for Sexual Health – WAS) ως Παγκόσμια Ημέρα Σεξουαλικής Υγείας, η Υπουργός Παιδείας ανέγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

«Η γνώση και η σωστή ενημέρωση σε θέματα σεξουαλικής υγείας ξεκινά και από το σχολείο. Από φέτος, σε όλα τα σχολεία της χώρας μας, εισάγονται τα Εργαστήρια Δεξιοτήτων που περιλαμβάνουν και τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση».

Καλλιέργεια «δεξιοτήτων ζωής» και η βιωματική και ανακαλυπτική μάθηση

Έπειτα από ένα χρόνο πιλοτικής εφαρμογής σε 218 σχολικές μονάδες της χώρας, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων εντάσσει από φέτος τα Εργαστήρια Δεξιοτήτων στο υποχρεωτικό πρόγραμμα όλων των νηπιαγωγείων, δημοτικών και γυμνασίων της χώρας. Τα Εργαστήρια οργανώνονται σε τέσσερις θεματικούς κύκλους, ενώ στο θεματικό κύκλο «Ευ ζην» εντάσσεται η θεματική της «Σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης».

Όπως αναγράφεται στο Νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας που στοχεύει στην αναβάθμιση του σχολείου, στόχος των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων είναι:
«Να ενισχυθεί η καλλιέργεια ήπιων δεξιοτήτων, δεξιοτήτων ζωής και δεξιοτήτων τεχνολογίας και επιστήμης (από κοινού «δεξιότητες του 21ου αιώνα») στους μαθητές, όπως και η βιωματική και ανακαλυπτική μάθηση».

Η ατζέντα της Νέας Εποχής εισβάλλει στα σχολεία και το πρόσχημα της προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων

Οι «δεξιότητες ζωής» που θα καλλιεργηθούν στη θεματική της «σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης» αποκαλύπτονται στο σχετικό εκπαιδευτικό υλικό που έχει καταχωρηθεί στην ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ). Η σκοτεινή ατζέντα της Νέας Εποχής εισβάλλει στα σχολεία, καθώς η θεματική της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης χρησιμοποιώντας ως πρόσχημα την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων:

  • Προωθεί τη συμπεριληπτική εκπαίδευση σε ζητήματα σεξουαλικού προσανατολισμού, ταυτότητας φύλου και χαρακτηριστικών φύλου. Ένας από τους οδηγούς των εκπαιδευτικών βασίζεται σε εγχειρίδιο της IGLYO – Πανευρωπαϊκής Οργάνωσης ΛΟΑΤΚΙ Νέων και Μαθητών (International Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender and Queer & Intersex Youth and Student Organisation).
  • Εισάγει πρωτοφανείς και ανήκουστες έννοιες, όπως του «κοινωνικού φύλου» (Gender) όπου οι άνδρες και οι γυναίκες δεν γεννιούνται αλλά γίνονται, οι οποίες παρουσιάζονται ως φυσιολογικές.
  • Σχετικοποιεί και μεταλλάσσει τις έννοιες της «θηλυκότητας» και της «αρρενωπότητας», καθώς σύμφωνα με το εκπαιδευτικό υλικό: «οι κατηγορίες θηλυκότητα και αρρενωπότητα παρουσιάζουν πολυμορφία και βρίσκονται σε διαρκή μετεξέλιξη».
  • Προβάλλει την «ανάγκη» να αναγνωριστεί νομικά και στα ομόφυλα ζευγάρια το δικαίωμα να γίνουν γονείς ενός ή περισσότερων παιδιών.
  • Υπερασπίζεται το δικαίωμα της διακοπής εγκυμοσύνης και των αμβλώσεων.
  • Επιδιώκει τη γνώση των μαθητών πάνω σε θέματα σεξουαλικής ποικιλομορφίας και σεξουαλικής απόλαυσης.

Αποκλειστικό και αναφαίρετο δικαίωμα των γονέων η σεξουαλική αγωγή των παιδιών

Μέσω του Υπουργείου Παιδείας, η Νέα Εποχή με τα πειθήνια όργανα της επιχειρεί την διαστροφή της ηθικής και πνευματικής υπόστασης των παιδιών. Καθώς η διοικούσα Εκκλησία έχει συνταχθεί πλήρως με την Πολιτεία, συμπράττοντας χωρίς καμία αντίσταση στις μεθοδεύσεις και τα άνομα σχέδια του Καίσαρα, το βάρος της προστασίας της ψυχοσωματικής καλλιέργειας και ανάπτυξης των παιδιών πέφτει στους γονείς.

Η σεξουαλική αγωγή των παιδιών αποτελεί αποκλειστικό και αναφαίρετο δικαίωμα των γονέων. Οποιαδήποτε μεταβίβαση αυτού του δικαιώματος στην Πολιτεία και τους «ειδικούς» διαχειριστές του Υπουργείου Παιδείας, είναι προκλητική, επικίνδυνη και απορριπτέα.

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2

Δείτε σχετικά:
Η Κυβέρνηση εντάσσει το μάθημα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης με «ατζέντα» ΛΟΑΤΚΙ στα σχολεία
– ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ Η ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
– Υλοποιείται ο Νόμος με την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση
– ΦΡΙΞΟΝ Ήλιε, στενάξατε Γονείς…! Απαράδεκτο πρόγραμμα σεξουαλικής «διαπαιδαγώγησης» για… νήπια

Σχετικά άρθρα

Γιατί δεν πρέπει να θυμώνεις με τους εφήβους, αλλά να τους συμπονάς;

Αρθρογράφοι: Μαρία Κοσμίδου, Σοφίας Μακεδονοπούλου Απαντήσεις και λύσεις στα θέματα της εφηβείας μέσα από τα λόγια του π. Νικολάου Μανώλη… Στην πραγματικότητα η εφηβεία είναι μία ανακατάταξη. Οι μεταβολές σε σχέση...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.