Επικαιρότητα

Η σύγχρονη Βαβέλ της διαστροφής

εικόνα άρθρου: Η σύγχρονη Βαβέλ της διαστροφής

Φαινόμενα απάνθρωπα, που παρουσιάζονται σαν μοντέρνος ανθρωπισμός.

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Μπροστά στο αδιέξοδο της ανηθικότητας, η κοινωνία μας φαίνεται ανήμπορη να αρθρώσει λόγο φιλάνθρωπο. Η χειραφέτηση της γυναίκας σμίλεψε επιδέξια ένα ολόχρυσο βάθρο για την ίδια, εφηύρε δικαιώματα, την οδήγησε σε μια ατέρμονη περιδίνηση, με αποτέλεσμα τα αποταχθεί τον πιο σπουδαίο ρόλο της, τη μητρότητα. 

Στοχοποιήθηκε η παρθενία, επιβλήθηκε η εκπόρνευση και η υποδούλωση της ως αντικείμενο του ανδρικού πόθου, αναδεικνύοντας τη δύναμη της χειραγώγησης που μπορεί να “σύρει καράβι” ως το αδιαφιλονίκητο ατού σε έναν αγώνα μακριά από την αυτογνωσία, τη σωφροσύνη και την αγνότητα. 

Η φεμινιστική λαίλαπα επόμενο ήταν να ανατινάξει τα θεμέλια της οικογένειας. Τα διαζύγια στην πατρίδα μας έγιναν μόδα, τα ψυχικά ναυάγια των τέκνων χωρισμένων οικογενειών αντιμετωπίζονται σπασμωδικά, δίχως να αγγίζουν ούτε κατά διάνοια τον πυρήνα του προβλήματος. 

Μονογονεϊκες οικογένειες αντιμετωπίζονται σαν μόδα, πριμοδοτούνται σε διαγωνισμούς με κοινωνικά κριτήρια, αποτρέπουν ζευγάρια από το γάμο, για να είναι ψηλά σε κάθε λογής μοριοδότηση και… συναντιούνται σε γραφεία ψυχοθεραπευτών.

Όλη τούτη η κατρακύλα αποτέλεσε εύφορο έδαφος για την έσχατη εκτροπή των ομοφυλοφιλικών pride. 

Ύποπτες χρηματοδοτήσεις προάγουν την εμπορευματοποίηση  των ομοφυλοφίλων, οδηγώντας τους από το ένα άκρο της κοινωνικής κατακραυγής και της απομόνωσης στο άλλο άκρο του αυτοεξευτελισμού.

Επειδή οι ενορχηστρωτές και χρηματοδότες της pride απειλής για την κοινωνία μας γνωρίζουν πως η αναπαραγωγή των ανθρώπων δεν μπορεί να συνεχιστεί σε μια μελλοντική ομοφυλόφιλη κοινωνία, αντιμετωπίζουμε φαινόμενα απάνθρωπα στη βάση τους, που παρουσιάζονται σαν μοντέρνος ανθρωπισμός. 

Η είδηση λοιπόν με τίτλο “61χρονη γεννά το δικό της εγγόνι, επιτρέποντας στον «παντρεμένο» ομοφυλόφιλο γιο της να έχει οικογένεια”, που μας ενημερώνει πως μια μάνα δέχτηκε στα 61 της να τοποθετηθεί στη μήτρα της το έμβρυο που προέκυψε από το σπέρμα του υιού της και της κουνιάδας του, ώστε να φέρει στον κόσμο, ως παρένθετη μητέρα, το παιδί που θα υιοθετήσει ο ομοφυλόφιλος γιός της με το σύζυγό του, δεν αποτελεί παρά μόνο μια θλιβερή απόδειξη πως το πηγάδι του κοινωνικού μας ξεπεσμού δεν έχει πάτο. 

Η απουσία αγωγής, η απουσία ορθόδοξης κατήχησης και η οικουμενιστική κουλτούρα στην υφιστάμενη κατηχητική δομή μας κάνει να ανησυχούμε. 

Η ποιμαντική αφασία του κλήρου, η δογματικά απροϋπόθετη υπακοή και των μοναχών στον Επίσκοπο, αφήνουν το ποίμνιο αδέσποτο, βορά στα κοφτερά δόντια των λεόντων της Νέας Εποχής. 

Όταν η ανοχή στη διαφορετικότητα και ο Οικουμενισμός εμφανίζονται ως κανονικότητα, τότε η αποτείχιση δεν είναι μόνο μια καλή αρχή αλλά μονόδρομος σωτηρίας.


Δείτε σχετικά:
ΟΗΕ και ΠΟΥ: Κύριο μέλημά τους είναι ο προσανατολισμός των μικρών παιδιών στην διαστροφή
Ο ΟΗΕ στρώνει “κόκκινο χαλί” στον Αντίχριστο!
– Υλοποιείται ο Νόμος με την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση
– π.Νικόλαος Μανώλης, Ο Χριστός και η Παναγία στη ζωή των εφήβων ΜΕΡΟΣ Α΄ [ΒΙΝΤΕΟ 2020] 
– π.Νικόλαος Μανώλης, Ο Χριστός και η Παναγία στη ζωή των εφήβων» ΜΕΡΟΣ Β
– Οι νέες κούκλες της Mattel έχουν ουδέτερο φύλο
– Η Νέα Εποχή, με τη βοήθεια της κ. Κεραμέως, εισάγεται στο σχολικό πρόγραμμα· σεξουαλική αγωγή, εθελοντισμός κτλ. 
– ΦΡΙΞΟΝ Ήλιε, στενάξατε Γονείς…! Απαράδεκτο πρόγραμμα σεξουαλικής «διαπαιδαγώγησης» για… νήπια
– Στη Ρουμανία η Εκκλησία πίεσε την κυβέρνηση να αποσύρει την υποχρεωτική «σεξουαλική εκπαίδευση»
– Έντονη αντίθεση στις προθέσεις του Υπ. Παιδείας για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση από το Νηπιαγωγείο
– Σεξουαλική αγωγή μετά τη θεματική εβδομάδα· η «χαρά του έρωτα» κερδίζει…
– Υπερσεξουαλικότητα και πρώιμη ενηλικίωση

Σχετικά άρθρα

Η τεχνητή νοημοσύνη κατά τον “Άγιο Ναυπάκτου”

Άρθρο της Κωνσταντίνας Κοσμίδου Ο γνωστός για τις oικουμενιστικές του θέσεις Μητροπολίτης αναλύει το θέμα Με την παρουσίαση ενός σύγχρονου και “εντυπωσιακού” θέματος επέλεξε ο γνωστός για τις Οικουμενιστικές του θέσεις...

Οι λίστες Επστάιν και οι λίστες Μίχου

του Αγαθώνικου Εγκαταλείψαμε τον Θεό και βρισκόμαστε ως άτομα και κοινωνία σε ελεύθερη πτώση στην άβυσσο εγκαταλειμμένοι από την Χάρη του Θεού Σκάνδαλο μεγατόνων έχει προκληθεί σε ΗΠΑ και Μ.Βρετανία...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.