Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

… ο Αγιώτατος Πατριάρχης Νεόφυτος, ζήτησε να μεταφερθούν οι ευχές και η υποστήριξή του στον Μητροπολίτη Κιέβου και πάσης Ουκρανίας Ονούφριο…

Και ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας έστελνε εγκάρδιους χαιρετισμούς, την υποστήριξη και την αγάπη του στον κανονικό μητροπολίτη Κιέβου π. Ονούφριο, μέχρι που πρόδωσε αυτή τη σχέση. Ελπίζουμε ο πατριάρχης Βουλγαρίας να μη τον μιμηθεί, αλλά να έχει ουσιαστική έννοια η υποστήριξή του.

Διαβάσαμε στο mospat.ru/gr/:

————————————————————————–

Ιεράρχης της Ουκρανικής Ορθοδόξου Εκκλησίας συναντήθηκε με τον Πατριάρχη Βουλγαρίας Νεόφυτο

Με τον Αγιώτατο Πατριάρχη Βουλγαρίας Νεόφυτο είχε συνάντηση στις 9 Δεκεμβρίου 2019 ο Μητροπολίτης Ζιτομίρ και Νοβοκράντ Βολύνσκι Νικόδημος, ο οποίος κατόπιν ευλογίας του Μακαριωτάτου Μητροπολίτη Κιέβου και πάσης Ουκρανίας Ονουφρίου επισκέπτεται τη Βουλγαρία.

Ο Μητροπολίτης Νικόδημος μετέφερε ευχή και μετάνοια του Μακαριωτάτου Μητροπολίτη Κιέβου και πάσης Ουκρανίας Ονούφριο στον Προκαθήμενο της Εκκλησίας της Βουλγαρίας.

Απευθυνόμενος στον προσκεκλημένο ο Αγιώτατος Πατριάρχης Νεόφυτος τόνισε ότι γνωρίζει την πραγματική κατάσταση της Ορθοδοξίας στην Ουκρανία και ζήτησε να μεταφερθούν οι ευχές και η υποστήριξή του στον Μητροπολίτη Κιέβου και πάσης Ουκρανίας Ονούφριο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ