Επικαιρότητα

Ήγγικεν η ενδέκατη ώρα των Επισκόπων της Εκκλησίας της Ελλάδος  

εικόνα άρθρου: Ήγγικεν η ενδέκατη ώρα των Επισκόπων της Εκκλησίας της Ελλάδος  

Ουρανόφωνος Σάλπιγγα προς όλους τους Επισκόπους και Κληρικούς: Διακόψτε τη μνημόνευση των οικουμενιστών 

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

“Φωνὴ βοῶντος ἐν τῇ ἐρήμῳ, ἑτοιμάσατε τὴν ὁδὸν Κυρίου, εὐθείας ποιεῖτε τὰς τρίβους αὐτοῦ”.

Ως εδώ και μη παρέκει. Η στάση αναμονής δεν αρμόζει σε επισκόπους και λειτουργούς του Υψίστου, όταν προετοιμάζεται η ένωση και το κοινό ποτήριο με κάθε κόστος.

Εκκλησιαστικοί ταγοί

Αν για τους πολιτικούς μας ταγούς τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα απογοητευτικά, στο όριο της πολιτικής προδοσίας της αποστολής τους, τι να πρωτοσημειώσει κανείς, όταν πρέπει να αναφερθεί στους Εκκλησιαστικούς μας Άρχοντες;

Τις δεκαετίες του 80 και του 90, η κυβέρνηση ήρθε σε ευθεία ρήξη με την Εκκλησία για την περιουσία και τις Σχέσεις Εκκλησίας – Κράτους. Η μορφή του Αγίου Επισκόπου Αυγουστίνου Καντιώτη στην ακριτική Φλώρινα, όπου φύλαγε μονώτατος τις Θερμοπύλες της πίστεως, ξεχώριζε μεταξύ των συνεπισκόπων του, η πλειοψηφία των οποίων τότε είχε σταθερή θέση κατά του Οικουμενισμού.  

Μετά τον πρώτο ερχομό του τρισκατάρατου Παπά στην Ελλάδα, η χώρα βρίσκεται πνευματικά σε ελεύθερη πτώση και όποιος δεν το βλέπει αυτό απλά εθελοτυφλεί.

Εκείνη την προδοσία τη χρεώθηκε ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, όπως και τον παλλαϊκό ξεσηκωμό για τις ταυτότητες και τις εκατομμύρια υπογραφές. Άραγε ποια η τύχη τους;

Μετά ακολούθησαν τραγικές εξελίξεις στην Εκκλησία με τη μορφή χιονοστιβάδας. 

  • Η Εκκλησία της Ελλάδος που κάποτε είχε στο πλευρό της το λαό, του κούνησε το δάχτυλο, όταν παγκοσμίως άγνωστες ΜΚΟ υλοποιούσαν το σχέδιο λαθρομετανάστευσης.
  • Δεν συμμετείχε στις διαδηλώσεις για την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών για τη Μακεδονία.
  • Κατά την περίοδο του υγειονομικού ολοκληρωτισμού, κλειδαμπάρωσε τις Εκκλησίες, μετέθεσε την ώρα της Ανάστασης του Κυρίου, υιοθέτησε μέχρι και λαβίδες μίας χρήσεως, εξόπλισε με απολυμαντικά και γέμισε απαγορευτικές κορδέλες τις εκκλησιές προς αποφυγή της μετάδοσης του ιού με την προσκύνηση των Ιερών εικόνων. Τα μέλη της Ιεραρχίας έλαβαν πρώτοι ένα αμφιλεγόμενο εμβόλιο και μετέτρεψαν σε εμβολιαστικά κέντρα τους Ιερούς Ναούς. 
  • Η διοικούσα Εκκλησία γύρισε την πλάτη στους αδίκως διωκόμενους 7.000 πρώην ήρωες υγειονομικούς με τις οικογένειές τους. 
  • Άσκησε διώξεις και καταφρόνησε ως κοινωνικά ανυπάκουους τους κληρικούς που αντιστάθηκαν στην υποχρεωτικότητα βλάσφημων και ανίερων μέτρων.
  • Η Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος σύρθηκε από τον οικουμενιστή Πατριάρχη Βαρθολομαίο στην έσχατη προδοσία της πίστεως, που έλαβε χώρα στην ψευδοσύνοδο του Κολυμπαρίου. Έριξε στάχτη στα μάτια του πιστού λαού με τα 11 ψέματα της εγκυκλίου “Προς το Λαό”. 
  • Στη συνέχεια ακολούθησε η αυθαίρετη και αντικανονική απονομή του Ουκρανικού κακοκέφαλου από τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο, βασισμένη στη νέα νόθα – αιρετική Εκκλησιολογία του “πρώτου άνευ ίσων” στην Ορθοδοξία, που εισήχθη επίσης στην ψευδοσύνοδο του Κολυμπαρίου. Την προδοσία του μαρτυρικού Μητροπολίτη Κιέβου Ονουφρίου ακολούθησαν και τα μιαρά συλλείτουργα με τους αφορισμένους, καθηρημένους, αχειροτόνητος και αυτοχειροτόνητος σχισματικούς της Ουκρανίας. 

Ευτυχώς δύο κληρικοί της Ι.Μ. Θεσσαλονίκης, ο μακαριστός ομολογητής πρωτ/ρος π. Νικόλαος Μανώλης και ο ομότιμος Καθηγητής ΑΠΘ και παραδοσιακός πατρολόγος, πρωτ/ρος π. Θεόδωρος Ζήσης έθεσαν την κόκκινη γραμμή, ώστε όλοι να μπορούν να επιλέξουν με παρρησία. Η κόκκινη γραμμή τέθηκε στην ψευδοσύνοδο του Κολυμπαρίου του 2016. Εκεί με τη διακοπή μνημόνευσης του οικείου Επισκόπου τους όρθωσαν τείχος εντός της Εκκλησίας από την παναίρεση του Οικουμενισμού. 

Με την ψύχραιμη και μαρτυρική τους στάση, δίχως ακρότητες, προσέλκυσαν και συντάχθηκαν στον Αγώνα της Ομολογίας μαζί με άλλους κληρικούς. Το θεολογικό κύρος του πατρός Θεοδώρου Ζήση λειτούργησε ως ασπίδα, προστατεύοντας την Αποτείχιση και από το άλλο άκρο απομονώνοντας εκείνες τις φωνές που δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στον πειρασμό της αυτοπροβολής. Δέχθηκαν με υπομονή τον πόλεμο και από τις δύο πλευρές, δίχως να ρίχνουν το επίπεδο του Ομολογιακού αγώνα. 

Σήμερα, επτά χρόνια μετά, και ο πιο επιφυλακτικός ορθοφρονών Ορθόδοξος Χριστιανός έχει εμπεδώσει πως δεν είναι σχίσμα η Αποτείχιση, αλλά προστατεύει από τα σχίσματα. Η Αποτείχιση είναι το έσχατο ανάχωμα εντός της Εκκλησίας, είναι ο Αγιοπατερικός, Ιεροκανονικός και Ευλογημένος δρόμος αντίδρασης στην εποχή μας, που η Εκκλησιαστική μας διοίκηση στην πλειοψηφία της δεν καταδικάζει, άρα αποδέχεται το δαιμονικό πνεύμα της παναίρεσης του Οικουμενισμού.

Με ξεκάθαρη ορθόδοξη στάση σε όλα τα ζητήματα πίστεως που ανέκυψαν, το Ουκρανικό κακοκέφαλο, τους βλάσφημους υγειονομικούς περιορισμούς, τις νέες ταυτότητες, αλλά πάντοτε με παρρησία σε κάθε οικουμενιστική εκτροπή, η Αποτείχιση είναι σήμερα ο ασφαλής δρόμος της Χάριτος, σε μια εποχή που απειλεί να τα ισοπεδώσει όλα.

Δυστυχώς η στάση των Επισκόπων μέχρι στιγμής δεν ήταν ανάλογη των περιστάσεων. Σήμερα η ατζέντα των οικουμενιστών και των παγκοσμιοποιητών περιλαμβάνει φανερές διώξεις και μαρτύριο, όπως τα μαρτύρια κληρικών και λαϊκών στην Ουκρανία, όπως για παράδειγμα τον απάνθρωπο και ασύμμετρο διωγμό του μαρτυρικού Μητροπολίτη Μπάντσεν Λογγίνου, που ζει από θαύμα.

Μέσα από την Κατάνυξη, την διαδικτυακή φωνή της Αποτείχισης σε όλη την Ορθοδοξία, απευθυνόμαστε στους ορθοφρονούντες Επισκόπους της Εκκλησίας της Ελλάδος. 

Σας προσκαλούμε να ακολουθήσετε το παράδειγμα των τριών μακαριστών ομολογητών Μητροπολιτών Φλωρίνης Αυγουστίνου Καντιώτη, Ελευθερουπόλεως Αμβροσίου και Παραμυθίας Παύλου, και να αποτειχιστείτε από τους Οικουμενιστές Πατριάρχες και Αρχιεπισκόπους που κηρύττουν “γυμνή τη κεφαλή” αίρεση.  

Ο καιρός της αναμονής και της σιωπής παρήλθε ανεπιστρεπτί! Αν προχωρήσετε σήμερα στο μαρτυρικό ομολογιακό αυτό βήμα της Αγιοπατερικής και Ιεροκανονικής Αποτείχισης από την παναίρεση του Οικουμενισμού, θα έχετε την θεολογική κάλυψη του πατρός Θεοδώρου Ζήση, που θυσίασε τα μεγαλεία, τις τιμές και την ακαδημαϊκή του υστεροφημία και ως νέος θεολογικός Άτλαντας σήκωσε στους ώμους του την Αποτείχιση, εν μέσω οικουμενιστικού κλύδωνος, εντός της Εκκλησίας, για να αρέσει μόνο στο Θεό.

Το 2024 ξεκίνησε με πολύ άγριες διαθέσεις, με την προώθηση της θεσμοθέτησης του γάμου των ομοφιλόφυλων ζευγαριών και της υιοθεσίας τέκνων από αυτά και έπεται συνέχεια. Όλη η οικουμενιστική ατζέντα θα επιχειρηθεί να νομιμοποιηθεί ως επίσημη Ορθόδοξη διδασκαλία, μετά την άμβλυνση των δογματικών διαφορών και την βίαιη αποδοχή της ατζέντας των δικαιωματιστών, (φεμινισμός, ομοφυλοφιλία, ζωοφιλία, γονέας Α & γονέας Β, λαθρομετανάστευση, ψηφιακή ταυτότητα, αχρήματη κοινωνία, μείωση του πληθυσμού της γης, υπερθέρμανση του πλανήτη κ.ά.). Έρχεται παράλληλα και η ατζέντα των οικουμενιστών (δεν είναι Μία η Εκκλησία αλλά πολλές, δεν είναι μία η Αλήθεια αλλά πολλές, δεν σώζει μόνο η Ορθοδοξία αλλά και οι αιρέσεις κ.ά.), που καθιστά την ανάγκη για αντίδραση από μέρους των Επισκόπων επείγουσα και ιδιαιτέρως κρίσιμη.

Οι οικουμενιστές προχωρούν ακάθεκτοι, αδιαφορώντας για τους πολέμους, για σεισμούς, πλημμύρες, λοιμούς, καταποντισμούς και όλες τις θεομηνίες. Εκείνοι υλοποιούν τη δική τους ατζέντα. Θέλουν το ποίμνιο άλογα πρόβατα μαντρωμένα, φοβισμένα και απελπισμένα.

Όμως ο Θεός δε μας αφήνει. Τώρα είναι ώρα για δράση. Έχουμε φτάσει στο μη παρέκει. Ενώ δήθεν προετοιμάζεται ο κοινός εορτασμός του Πάσχα, όλα δείχνουν πως θα πάμε σε πλήρη ένωση μετά των αιρετικών άνευ όρων, πριν ή μαζί με το κοινό Πασχάλιο. 

Δρομολογείται η κατάργηση του τιμημένου ράσου, πιέζονται από το ΠΣΕ να προχωρήσουν στην γυναικεία Ιερωσύνη μέσω της δόλιας αναβιώσης του θεσμού των Διακονισσών και μετά θα φθάσουν οπωσδήποτε στη φρικτή κατάργηση του Άβατου στο Άγιον Όρος. Ο δαιμονικός γάμος των ομοφυλόφιλων σηματοδοτεί την ηθική κατάπτωση στην εποχή μας και αν υλοποιηθεί, όπως μας είχε πει ο Όσιος Γέροντας Αγάθωνας ο Κωνσταμονίτης, αν περάσει επισήμως αυτός ο νόμος στη Βουλή, το τέλος είναι κοντά, η Δευτέρα Παρουσία πλησιάζει.

Η Αποτείχιση, Σεβασμιώτατοι, είναι η σημαία της Ορθοδοξίας σε καιρό παναιρέσεως. Όσο μας χαρίζει ο Κύριος τον π. Θεόδωρο Ζήση και την βαστά στα ατσάλινα θεολογικά μπράτσα του, έχετε την ευκαιρία να αποφασίσετε τη δική σας Αποτείχιση από  την παναίρεση του Οικουμενισμού και να ηγηθείτε όπως έχετε χρέος για τη σύγκληση μιας Ορθόδοξης Συνόδου που θα καταδικάσει την παναίρεση του Οικουμενισμού και τους Οικουμενιστές Πατριάρχες, Αρχιερείς, Ιερείς, μοναχούς και ακαδημαϊκούς. 

Τώρα είναι η ενδέκατη ώρα για την Ομολογία της Πίστεως, βγείτε μπροστά να ηγηθείτε του αγώνα υπέρ της Ορθοδοξίας.

Αμήν! Γένοιτο!

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: ΚΑΤΑΝΙΧI

Σχετικά άρθρα

Αρειανοί, Σαβελιανοί και Μοναρχιανοί οι σύγχρονοι Οικουμενιστές. Ακούει κανείς επίσκοπος;

Γράφει ο “Παρακαταθικός”. Ο μον. Σεραφείμ Ζήσης σε μια συγκλονιστική ομιλία αποκαλύπτει το μέγεθος της βλασφημίας των Οικουμενιστών, Ζηζιούλα, Ελπιδοφόρου, Βαρθολομαίου και των συν αυτώ

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.