Επικαιρότητα

Ημερίδα σχετική με τις ομόφυλες ταυτότητες στο Κερατσίνι

εικόνα άρθρου: Ημερίδα σχετική με τις ομόφυλες ταυτότητες στο Κερατσίνι
του Ευάγγελου Κωνσταντίνου

Ημερίδα με θέμα ομόφυλες ταυτότητες πραγματοποίησε το Καλλιτεχνικό Σχολείο Κερατσινίου-Δραπετσώνας


Tο Καλλιτεχνικό Σχολείο Κερατσινίου-Δραπετσώνας συμμετείχε στο πρόγραμμα HUMANITAS σε συνεργασία με το Ωδείο Αθηνών για τα δικαιώματα του εφήβου ΛΟΑΤΚΙ καθώς και η επιμόρφωση των εκπαιδευτικών πάνω σε θέματα φύλου και σεξουαλικού προσανατολισμού. 

Ακολούθως το Σάββατο 6 Μαΐου διοργάνωσε ημερίδα στο χώρο του σχολείου με θέμα τις έμφυλες ταυτότητες, με ομιλητές από διάφορες οργανώσεις του είδους. Το πρόγραμμα σύμφωνα με το διαφημιστικό φυλλάδιο περιλαμβάνει τις εξής ενότητες:

  • Η οικοδόμηση του Δημοκρατικού Σχολείου μέσα από την κατανόηση της διαφορετικότητας και την προστασία των Δικαιωμάτων του Παιδιού
  • Οι έμφυλες ταυτότητες στο συμπεριληπτικό σχολείο: από το χάσμα στο φάσμα
  • Συμπερίληψη των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων στην εκπαιδευτική κοινότητα
  • ΛΟΑΤΚΙ+ Ορολογία- Τι λέμε και δε λέμε
  • ΛΟΑΤΚΙ+ και ψυχοκοινωνική υγεία

Η διοργάνωση δράσεων από δημόσιο σχολείο, η ανακοίνωσή τους μέσω της επίσημης σελίδας του σχολείου και η απουσία οποιασδήποτε αντίδρασης φανερώνει ότι μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα η ομοφυλοφιλική ατζέντα έχει οριστικά επιβληθεί.  Πριν ελάχιστα χρόνια θα ντρέπονταν οι δάσκαλοι να αναφερθούν σε τέτοια φαινόμενα και τώρα διοργανώνουν ημερίδες γι΄αυτά. Σκοπός τα παιδιά να μάθουν το κακό πριν καν γνωρίζουν το αγαθό. 

Δυστυχώς η Μητρόπολη Νίκαιας δεν έδειξε κάποιου είδους αντίδραση σε αυτή την ημερίδα. Όπως έλεγε σε ανάλογη περίπτωση για την Μητρόπολη Θεσσαλονίκης ο μακαριστός π. Νικόλαος Μανώλης «Τα ροχαλητά της Μητρόπολης ακούγονται μέχρι εδώ». 

Που είναι οι ιερείς και οι Αρχιερείς να προφυλάξουν το ποίμνιο από τον μιαρό διάβολο; Πως γίνεται να το επιτρέπουν αυτό; Μήπως ακολουθούν την θεολογία του (ΜΗ)τροπολίτη Ν. Ιωνίας περί ομοφυλοφιλίας; Ο Κύριος να λυπηθεί τα παιδιά μας!

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: ΚΑΤΑΝΙΧΙ

Δείτε σχετικά:
Ο γ. Αγάθων σε μια Υπερκόσμια Διδαχή Αγάπης – Ομοφυλοφιλία
π. Θεόδωρος Ζήσης: «Ο Μητρ. Νέας Ιωνίας, θα έπρεπε να οδηγηθεί σε συνοδικό δικαστήριο για τις απόψεις του περί ομοφυλοφιλίας»
Drag queen ή αλλιώς, να συνηθίσουμε τη φρίκη, να μας τρομάζει η ομορφιά

Σχετικά άρθρα

Το ελληνικό σχολείο στο ντουζ. Σκέψεις με αφορμή την προβολή gay ταινίας σε μαθητές δημοτικού

του Δήμου Σερκελίδη γραμματέα του συλλόγου Άγιος Ιωσήφ ο Ησυχαστής. Δυστυχώς η σιωπή της Διοικούσας Εκκλησίας στην επιβολή της κατήχησης υπέρ της ομοφυλοφιλίας στα σχολεία είναι εκκωφαντική

Παπισμός, ο καλύτερος εκπρόσωπος του δαιμονικού δικαιωματισμού

Άρθρο της Ελένης Καμπούρη Παπικός ιερέας-θεολόγος, ονειρεύεται μία “εκκλησία” που θα γιορτάζει με ενθουσιασμό την ομοφυλόφιλη αγάπη Αίρεση, ομοφυλοφιλία και Ορθοδοξία είναι έννοιες εντελώς ασυμβίβαστες μεταξύ τους. Ο Χριστός είναι ξεκάθαρος...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.