Επικαιρότητα

Ήρθε στο σπίτι του Θεού να λατρέψει τον Αλλάχ… και πέθανε!

εικόνα άρθρου: Ήρθε στο σπίτι του Θεού να λατρέψει τον Αλλάχ… και πέθανε!

Έχοντας πέσει η Αγία Σοφία στα χέρια των απίστων, ο Μουεζίνης Ασλάν Οσμάν, ένας από τους διώκτες της αληθινής ορθόδοξης ταυτότητάς της, παθαίνει καρδιακή προσβολή και πεθαίνει.

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Είναι αλήθεια πως ο διάβολος για να επιτύχει τον σκοπό του χρειάζεται τα απαραίτητα πειθήνια όργανα για να εκτελέσουν τέλεια το θέλημά του. Έτσι, στη γείτονα χώρα ο ισλαμοδαρμένος Ερντογάν, ευάλωτος στις δαιμονικές προσταγές, φρόντισε να είναι αυτός ο εκτελεστής του θελήματός του. Αποστράφηκε το κεμαλικό παρελθόν, πέρασε το μνημείο στην Αρχή Θρησκευτικών Υποθέσεων, φίμωσε τον τουρκικό τύπο με ένα νεοoθωμανικό παραλήρημα και στην επέτειο της Συνθήκης της Λωζάνης, στις 24 Ιουλίου, μετέτρεψε το στολίδι της Ορθοδοξίας, τον Ναό της του Θεού Σοφίας σε κατοικητήριο δαιμόνων, σε τζαμί. Ο Τούρκος πρόεδρος φρόντισε η προπαγάνδα του να είναι ιδιαίτερα ισχυρή και ο μουσουλμανικός λαός σημαντικά ενθουσιώδεις, ώστε τίποτα να μην εμποδίσει τη μωαμεθανική φιέστα.

Οι πόρτες στην Αγια-Σοφιά κλείνουν, γίνεται η πρώτη επίσημη επιθεώρηση με τα ειδικά κλιμάκια του Υπουργείου Πολιτισμού να επιθεωρούν τον τρούλο και τους τέσσερις μιναρέδες, χρειάστηκε ειδικός φωτισμός στο δάπεδο, συγκεκριμένο χαλί και η προσωπική φρουρά του Τούρκου αφέντη. Πλήθος δημοσιογράφων περικύκλωσε ασφυκτικά τον Ναό με σκοπό να απαθανατίσει την ιστορική στιγμή και να αποσπάσει μία νοσηρή δήλωση κάποιου μουσουλμάνου πιστού. Ο Ναός προσαρμόστηκε στο ισλαμικό τυπικό και οι αγιογραφίες καλύφθηκαν με πανιά, σαν να ‘ναι εκεί από ντροπή βαλμένες. Ο μουεζίνης καλεί για προσευχή, ο λαός γονατίζει για να προσκυνήσει τον Αλλάχ, το κοράνι βρίσκεται εκεί και το άκουσμα της ανάγνωσής του υπνωτίζει τους πάντες.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η μουσουλμανική εξτρεμιστική πλειονότητα νόμιζε πως αυτή η βλάσφημη βεβήλωση του Ναού μας, θα επέφερε την πνευματική ανάστασή τους. Θεώρησαν πως θα μπορούσαν να επιβληθούν επάνω στο Θεό στης Αλήθειας, να Τον ταπεινώσουν και να επιτύχουν έναν άνευ προηγουμένου εξευτελισμό της Ορθοδοξίας. Όμως, ξέχασαν ότι ο Θεός δεν εμπαίζεται και δε γελιέται με ψεύτικες δοξασίες, ούτε θάβεται κάτω απ’ τα καραβόπανα. Ο Θεός μπορεί να επιτρέπει την αδικία και την ατίμωση, ακόμη και του Ναού της του Θεού Σοφίας, ταυτόχρονα όμως υποδεικνύει και τα “σημεία των καιρών”, ώστε ο άνθρωπος να λυγίσει μπροστά στο μεγαλείο Του και να δει την πραγματική αλήθεια. Ένα τέτοιο γεγονός σημειώθηκε όταν ο Μουεζίνης Οσμάν Ασλάν πέθανε ξαφνικά στην Αγια-Σοφιά από καρδιακή προσβολή. Όπως μας πληροφορεί το σχετικό δημοσίευμα πέθανε στις 2 Αυγούστου, ημέρα Κυριακή δηλαδή, που είναι αφιερωμένη στον Αληθινό Θεό. Γίνεται γνωστό πως ο αγώνας που προσέφερε ο Μουεζίνης για να υμνηθεί ο Αλλάχ κάτω από τη σκέπη των Αγίων Εικόνων και μέσα στον Οίκο του Θεού, ήταν εθελοντικός. Πήγαζε από την ανιδιοτελή του αγάπη προς έναν κάλπικο Θεό, υπηρετούσε τυφλά ένα ψέμα και με τη φωνή του μαγνήτιζε πλήθος μουσουλμάνων. Εκείνη την Κυριακή όμως, φαίνεται πως ήταν το κύκνειο άσμα του Μουεζίνη, καθώς η φωνή του δε θα ηχήσει ξανά προς δόξα του Αλλάχ…

Θα μπορούσε κανείς να υποστηρίξει πως ακόμη και στην πρόσφατη επικαιρότητα, ο Θεός επεμβαίνει και με τη Σοφία του και μας υποδεικνύει τα “σημεία” της αλήθειας. Πιο συγκεκριμένα, έχει σημασία να γίνει αναφορά στην καταστροφή που έγινε στην Εύβοια και να θυμηθούμε πως τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου κατάφεραν και λειτούργησαν στον Ναό του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου, προφανώς με την άδεια του Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου. Στη συνέχεια, ακολουθεί η πυρκαγιά που ξέσπασε στην Ι.Μ. Παναγίας Βαρνάκοβας και είχε ως αποτέλεσμα την ολοκληρωτική καταστροφή της Εικόνας. Σοβαρότατες ζημιές υπέστη και η Κρήτη, το προπύργιο του λατινόφρονα Πατριάρχη Βαρθολομαίου και ο τόπος που συγκλήθηκε η αισχρή ψευδοσύνοδος του Κολυμπαρίου. Τέλος, έχοντας πέσει η Αγία Σοφία στα χέρια των απίστων, ο Μουεζίνης Ασλάν Οσμάν, ένας από τους διώκτες της αληθινής ορθόδοξης ταυτότητάς της, παθαίνει καρδιακή προσβολή και πεθαίνει.

Όλα τα παραπάνω αποτελούν προϊόν δειγματοληψίας του αιτίου και του αποτελέσματος μιας δαιμονικής ενέργειας. Μιας δαιμονικής ενέργειας της οποίας αίτιο ορίζεται μία απόφαση που τίθεται εκτός Εκκλησίας και προσβάλλει το Θεό, και το αποτέλεσμα αυτής είναι οι καταστροφικές συνέπειες που πλήττουν την ανθρώπινη ευημερία και ειρήνη. Ο Θεός ποτέ δεν παρεμβαίνει στο αυτεξούσιό μας, αλλά μας επιτρέπει να αγόμαστε και να φερόμαστε πληγώνοντάς Τον, μέχρι τη στιγμή που παρεμβαίνει προς συναίτησή μας.
Προς όλους τους αλλόθρησκους, πλανεμένους και αιρετικούς,
ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ!

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra


Δείτε σχετικά:
Μέτοικος, Με αφορμή την ύβριν του Ναού της Αγίας Σοφίας
Ο.Χ.Σ Άγιος Ιωσήφ ο Ησυχαστής: Ένα διαφορετικό κατηγορώ για την βεβήλωση του Ναού της Αγίας Σοφιάς
Περί της μεταβολής της Αγιάς Σοφιάς Κων/πόλεως- Νέας Ρώμης σε ισλαμικό τζαμί
Ύπνος βαθύς και ατάραχος
Απόστολος Σαραντίδης, Αγιά-Σοφιά και ο πραγματικός διττός στόχος
Νεκτάριος Δαπέργολας, Η Αγιά-Σοφιά, ο Ερντογάν και μια ακόμη ευκαιρία αφύπνισης
Σχόλιο στο άρθρο: Η Αγία Σοφία και οι λανθασμένες μεταφράσεις
Πώς καταδέχεστε ένας μουφτής να σας βάζει τα γυαλιά;

Σχετικά άρθρα

Προφητική φωνή του Αλεξάνδρου Παπαδιαμάντη (…για όσους συγχέουν την Εκκλησία με την Ιεραρχία)

“Η τελευταία μάλιστα απεδείχθη ανίκανος όλως, αφ΄ ης ημέρας ιδρύθη εν Ελλάδι, να διαπράξη αγαθόν τι υπέρ της Εκκλησίας” Ούτε εκ του υπουργείου ούτε εκ της Συνόδου αναμένομεν γενναίον τι...

Το Μήνυμα της ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΕΩ από τον Μητροπολίτη Κυθήρων κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (ηχητικό μήνυμα) ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ & ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ ΣΕΡΑΦΕΙΜΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΕΩ (19-2-2023) Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr Λάβαμε προς δημοσίευση στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση infokatanixis@neodevgmail.com από την “ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΥΘΗΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ” το...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.