Ελευθέριος Κοσμίδης

Ηθικός ξεπεσμός ή άλλοθι στα επίπλαστα ηθικά διλήμματα της επιστήμης; 

εικόνα άρθρου: Ηθικός ξεπεσμός ή άλλοθι στα επίπλαστα ηθικά διλήμματα της επιστήμης; 
του Ελευθέριου Ν. Κοσμίδη, Contributor Editor
αρθρογραφεί για katanixi.gr

Η μεταπατερική θεολογία των Οικουμενιστών αθωώνει την νεοταξική ατζέντα…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Ο ίδιος ο Οικουμενικός Πατριάρχης αυτοπροσώπως άνοιξε τις εργασίες ενός διημέρου συνεδρίου που αποτελεί πρώτης τάξεως σκάνδαλο. 

Το 2ο Διεθνές Συνέδριο Eco Ευ Ζην: «Οικογένεια και Περιβάλλον: Πυλώνες Κοινωνικού Πολιτισμού» με θέμα τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στην οικογένεια, πραγματοποιήθηκε σε Κωνσταντινούπολη και Χάλκη.  

Θα μπορούσαμε να αναφερθούμε εκτενώς στα όσα απίθανα, προκλητικά και βλάσφημα ακούστηκαν στο εν λόγω συνέδριο. Εκείνο όμως που είναι κραυγαλέα είναι η Πατριαρχική ευθυγράμμιση και η ευκολία με την οποία αθωώνονται ζητήματα για τα οποία η Εκκλησία έχει λάβει θέση και οι Άγιοι ήταν κατηγορηματικοί. 

Τα ζώα συντροφιάς, ο οικογενειακός προγραμματισμός, ο γάμος, η τεχνητή αναπαραγωγή, οι μεταμοσχεύσεις, το ενεργειακό αποτύπωμα άνθρακα και η υπογεννητικότητα, ήταν μερικά από τα θέματα που παρουσιάστηκαν στο διήμερο συνέδριο. Οι θεματικές και οι απόψεις που εκφράστηκαν ήταν από παράξενα έως εξωφρενικά συντεταγμένες με τους άξονες που η εβραιομασονική νέα τάξη πραγμάτων επιβάλλει. 

Και αν απλά μας απογοητεύει η ευκολία με την οποία η επιστημονική κοινότητα καθίσταται το γιουσουφάκι της παγκόσμιας ελίτ, μας φαρμακώνει, μας σκανδαλίζει και μας εξοργίζει η στάση της διοικούσας Εκκλησίας, που είτε σιωπά, είτε προάγει αντίχριστες απόψεις και προδίδει με περισσή ευκολία την πίστη. 

Όταν εκδοθούν τα πρακτικά του συνεδρίου θα έχουμε την ευκαιρία να αποκαλύψουμε στον πιστό λαό του Θεού τα ημαρτημένα των συνέδρων… 

Χριστός Ετέχθη!

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Σχετικά άρθρα

Οι οικουμενιστές κινούνται από δαιμονική αγάπη [mp3 2019]

Κήρυγμα τοῦ μακαριστοῦ π. Νικολάου Μανώλη. Γιά τούς οἰκουμενιστές, ὑπέρτατος κανόνας, πάνω ἀπό τίς ἀποφάσεις τῶν Οἰκουμενικῶν Συνόδων, εἶναι τό διαστρεβλωμένο καί κατασυκοφαντημένο “ἵνα πάντες ἕν ὦσι”

Η Αλβανία ψηφίζει νόμο για τη σεξουαλική και αναπαραγωγική υγεία, γυρνώντας την πλάτη στις θρησκείες

Άρθρο του Ελευθέριου Ν. Κοσμίδη. Ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα προωθεί στη Βουλή της γείτονος όρος ψήφιση, μέσω της Υπουργού παιδείας, χωρίς τη συμμετοχή στη διαβούλευση εκπροσώπων των πέντε επίσημων θρησκειών της χώρας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.