Επικαιρότητα

κ. Στρατηγέ σοβαρέψου……

εικόνα άρθρου: κ. Στρατηγέ σοβαρέψου……

Την ώρα που η Λέσβος πλήττεται από το μεταναστευτικό μείζων θέμα και τα τόσα προβλήματα, που αντιμετωπίζει η χώρα, βγήκε και ο Στρατηγός Λέσβου να κάνει παρατηρήσεις στον ψάλτη για το “νίκας τοις βασιλεύσι”.

Στρατηγέ ασχολήσου με τα στρατιωτικά καθήκοντα σου, τη διαφύλαξη των συνόρων, τη σωστή και άρτια εκπαίδευση του στρατού, την τόνωση και ανύψωση του πατριωτικού φρονήματος των στρατευσίμων και μην καταπιάνεσαι με τα εκκλησιαστικά γιατί μυρίζεις ασχετίλα και αθεϊλα. Το τι θα ψάλλει η εκκλησία είναι καθορισμένο από τους Αγίους, τη επιστασία του Αγίου Πνεύματος. Το απολυτίκιο του Σταυρού ψάλλεται κατ’ αυτόν τον τρόπο για πολλούς αιώνες, δεν θα το αλλάξετε τώρα εσείς οι αλιβάνιστοι. Όταν εύχεται η Εκκλησία για τους βασιλείς, εννοεί όσους έχουν την ηγεμονία της χώρας, να έχουν νίκες κατά των πολέμιων, να σώζει ο Θεός τον λαό Του και να τους φυλάει με το πολίτευμα του Σταυρού. Αν δεν θες εσύ αυτές τις ευχές και νομίζεις ότι από μόνος σου είσαι κάτι, απατάσαι λόγω εγωισμού οικτρά…

Ασχολήσου με την άοπλη εισβολή χιλιάδων μεταναστών από δεκάδες χώρες (ξέρεις πόσοι Τούρκοι πράκτορες και τζιχαντιστές έχουν περάσει ανάμεσα σε αυτούς και κατασκοπεύουν η δολιοφθορούν κατά της χώρας;).
Δες τις κατά νύχτα και ημέρα παραβιάσεις, απειλές και διεκδικήσεις των Τούρκων κ.α. Φρόντισε να είστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να υπερασπιστείτε την εδαφική ακεραιότητα και τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας και άσε τις βλακώδεις ανοησίες.
Πραγματικά ανησυχώ και αμφιβάλλω για το τι μπορεί να ελπίζει και να προσδοκά ένα στράτευμα και ένας λαός από ανθρώπους με τέτοια νοοτροπία.

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Καιρός να αναβαπτιστούμε με τα νάματα της πίστεως και της φιλοπατρίας του 1940: “Οι Εμφανίσεις της Παναγίας”

Ο άγων ήταν ιερός. Οι Έλληνες πολεμούσαν υπέρ Πί­στεως και Πατρίδος. Εγνώριζαν, ότι αν πατούσαν τον τόπο μας οι Φράγκοι, οι παπικοί θα μας νόθευαν την πίστη και θα μόλυναν την Ορθοδοξία

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.