Ελένη Παπασταματάκη

Και με επιστολή ευχαριστεί ο πάπας τον Μπακογιάννη

εικόνα άρθρου: Και με επιστολή ευχαριστεί ο πάπας τον Μπακογιάννη
Άρθρο της Ελένης Παπασταματάκη
αρθρογραφεί για katanixi.gr

Ως αντάλλαγμα ο αρχηγός των Λατίνων, πάπας Φραγκίσκος, έδωσε υπόσχεση ότι θα μνημονεύει στις προσευχές του όσους προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στον ίδιο…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Σε κλίμα αβρότητας και φιλοφρονήσεων, ο πάπας Φραγκίσκος απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή στον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Μπακογιάννη, προκειμένου να τον ευχαριστήσει για τη θερμή υποδοχή που του επιφύλαξε κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα.

Αισθάνθηκε βαθιά τιμή, όπως ανέφερε ο ίδιος για «την ευγενική χειρονομία» του Δημάρχου, να του απονείμει το Χρυσό Μετάλλιο της Πόλεως των Αθηνών, ήτοι την ανώτερη τιμητική διάκριση της πόλης. Έγινε τοις πάσι γνωστό ότι ο πάπας αντιμετωπίστηκε ως ένα σημαντικό, ίσως το σημαντικότερο πρόσωπο που επισκέφτηκε την Ελλάδα, δυστυχώς.

Ως αντάλλαγμα ο αρχηγός των Λατίνων, πάπας Φραγκίσκος έδωσε υπόσχεση ότι θα μνημονεύει στις προσευχές του όσους προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στον ίδιο και θα εύχεται να έχουν τις ευλογίες του Θεού. Όσοι φυσικά απέχουν από την Ορθοδοξία, από την αληθινή Πίστη στον Σωτήρα Χριστό, αδυνατούν να κατανοήσουν ότι αυτό δεν αποτελεί ευλογία, αλλά μάλλον κατάρα που πέφτει πάνω στα κεφάλια τους.

Μέσα από τη διδασκαλία των Πατέρων της Εκκλησίας μας, από τους βίους των Αγίων και από σύγχρονες αγιασμένες μορφές, ο Πάπας δεν παρουσιάζεται ως κάτι απλό, αλλά ως αιώνιος εχθρός του Χριστού μας, αυτός που προεξάρχει στην αίρεση, στη διαστροφή των δογμάτων, στην αντιποίηση της Αληθείας, ο γεννήτορας του ψεύδους, ο αίτιος διωγμών και πολέμων. Είναι ο Πάπας ως πρόσωπο και ως έννοια ο εισηγητής την πλάνης, πολέμιος των Αποστολικών και Πατερικών παραδόσεων, εκθεμελιωτής του χριστιανισμού, αρχηγέτης των αιρέσεων. Είναι, με μία λέξη ο πρόδρομος του Αντιχρίστου.

Μπορεί ποτέ να είναι ευλογία αυτό!!!

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Δείτε σχετικά:
– Έρευνα: Ο σατανικός συμβολισμός της εικόνας που δώρισε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στον Πάπα Φραγκίσκο
– Τι εστί Πάπας; Έρευνα στο “ποινικό μητρώο” του Παπισμού
Τα κροκοδείλια δάκρυα του Πάπα Φραγκίσκου για τη γενοκτονία του Μικρασιατικού Ελληνισμού. Υποκρισία!

Σχετικά άρθρα

Το δώρο του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας στον Πάπα Φραγκίσκο και το μετάλλιο της πλάνης

Αφαιρώντας το θρησκευτικό προσωπείο της «Αγίας» Έδρας αποκαλύπτεται μία αδίστακτη οργάνωση, που έχει βυθίσει την ανθρωπότητα σε φρικαλεότητες, αβάσταχτο πόνο και αίμα Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr Στο «Αποστολικό» Παλάτι στην πόλη του...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.