εικόνα άρθρου: Και ο Ιερώνυμος συνεχίζει
του Ευάγγελου Κωνσταντίνου

Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου με τον Καθολικό Πατριάρχη του Αρμενικού Καθολικού Οίκου της Κιλικίας κ. Rafael Bedros IA’


Ο Αρχιεπίσκοπος αφήνοντας για λίγο τις πολιτικές συναντήσεις συνέχισε κανονικά το έργο του. Οι συναντήσεις του Αρχιεπισκόπου με αιρετικούς είναι ένα σύνηθες φαινόμενο πλέον και η συνάντησή του με κάποιον Ορθόδοξο θα είναι όντως μία έκπληξη και ένα «τυχαίο» γεγονός.

Συνεχίζοντας τις αιρετικές συναντήσεις ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος την Πέμπτη στις 4 Μαΐου υποδέχθηκε στο Επισκοπείο τον Καθολικό Πατριάρχη του Αρμενικού Καθολικού Οίκου της Κιλικίας κ. Rafael Bedros IA’.

Η συζήτηση επεκτάθηκε αν μη τι άλλο γύρω από την αμοιβαία αγάπη, την κοινή ιστορία των δύο λαών αλλά και την αλληλοϋποστήριξη μεταξύ τους. 

Τα κοινά φυσικά και θα ειπωθούν! Οι διαφορές όμως; Ότι η Ορθοδοξία είναι η μόνη οδός Σωτηρίας και ότι όλα τα υπόλοιπα σε οδηγούν στην κόλαση; Αυτά φυσικά και δεν ειπώθηκαν, διότι υπάρχει και η ψευδο-σύνοδος του Κολυμπαρίου που υποστηρίζει τα ακριβώς αντίθετα από τους Αγίους Πατέρες. Ο Κύριος να μας λυπηθεί!

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: ΚΑΤΑΝΙΧΙ

Δείτε σχετικά:
Επισκέψεις απο πολιτικούς και αιρετικούς άρχοντες δέχτηκε ο Αρχιεπίσκοπος
Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος είναι ο χειρότερος μέχρι σήμερα ηγέτης της Ελλαδικής Εκκλησίας; 

Σχετικά άρθρα

Πατερικά

1 Ιούν

Άγιος Ιουστίνος Πόποβιτς: Η Εκκλησία είναι μία, οι αιρέσεις είναι πολλές!

“Κατὰ καιροὺς ἀπεσπάσθησαν καὶ ἐξεβλήθησαν ἀπὸ τὴν μοναδικὴν ἀδιαίρετον Ἐκκλησίαν οἱ αἱρετικοὶ καὶ σχισματικοί…” «Ἡ Ἐκκλησία δὲν εἶναι μόνον μία, ἀλλὰ καὶ μοναδική. Ἐν τῷ Κυρίῳ Ἰησοῦ δὲν εἶναι δυνατὸν...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.