Επικαιρότητα

Καλαβρύτων Αμβρόσιος, Διερωτώμεθα και απορούμεν: και η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει το καταστρεπτικό έργο του Σύριζα;

εικόνα άρθρου: Καλαβρύτων Αμβρόσιος, Διερωτώμεθα και απορούμεν: και η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει το καταστρεπτικό έργο του Σύριζα;

ΜΙΑ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗΠΟΥ ΠΡΟΔΙΔΕΙ και ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ και ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!

Δεν πρόλαβαν να πάρουν στα χέρια τους το τιμόνι της διακυβερνήσεως της Χώρας οι παράγοντες της Νέας Δημοκρατίας και δυστυχώς μας απογοήτευσαν! Η Υπουργός Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως, με μια επείγουσα Απόφασή της, έσπευσε να αποδεχθή την καταστρεπτική για την Ελλάδα μας Απόφαση της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, δηλ. να μη αναγράφεται πλέον ούτε το Θρήσκευμα, ούτε και η Ελληνική Ιθαγένεια στα Απολυτήρια των Μαθητών της Ελληνικής Παιδείας!!!!

Και μόνο το γεγονός, ότι ο τέως Υπουργός της α-Παιδείας κ. Νικ. Φίλης έσπευσε να συγχαρή την κα Κεραμέως καταδεικνύει ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ κας ΥΠΟΥΡΓΟΥ!
Με την Απόφασή της εξετέλεσε και την Ορθοδοξία και την Ελληνική αυτοσυνειδησία! Τι περισσότερο, άραγε, θα ήθελαν οι αριστερόστροφοι Πολιτικοί του ΣΥΡΙΖΑ; 

Διερωτώμεθα: Μήπως ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης μας…… εξηπάτησε; Διότι άλλη ήταν η εικόνα του προεκλογικώς και εντελώς αντίθετη αρχίζει να γίνεται η εικόνα, που μας παρουσιάζει σήμερα!
Η Απόφαση της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, που ελήφθη κατόπιν αιτήσεως της Ενώσεως των αθέων της Ελλάδος, είναι αντισυνταγματική και άκυρος!

Εκφράζουμε την αγανάκτηση της ψυχής μας προς την έως της χθες συμπαθεστάτην Υπουργόν Παιδείας καν Κεραμέως για την εγκληματική αυτή Απόφασή της!
Τώρα πλέον εναγωνίως αναμένουμε την αντίδραση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος!

Με βαθιά ικανοποίηση αναδημοσιεύουμε παρακάτω την διαμαρτυρία της Πανελληνίου Ενώσεως Θεολόγων, η οποία δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ  της 17ης Σεπτεμβρίου με τίτλο:
«ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΡΑΦΗΣΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ»
Έλληνες Αδελφοί,
Ξυπνάτε! Η Ελλάδα χάνεται! Η Ελλάδα τελειώνει! Η Ελλάδα κατακτάται από  τους αθέους της εποχής μας! Το μόλυσμα της Παγκοσμιοποιήσεως επεκτείνεται ολοταχώς! Εκ παραλλήλου και η Ορθοδοξία μας ευρίσκεται εν διωγμώ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΗΣ ΤΟ ΛΙΚΝΟ! Το Κράτος του Αντιχρίστου επεκτείνεται ταχύτατα!

Η Ελλάδα μας: α) κατακτάται ολοταχώς και χωρίς μάχες από τα στίφη των Μουσουλμάνων! Ο κ. Ερντογκάν, όπως πολύ πρόσφατα είπε,  είναι έτοιμος να μας αποστείλει πέντε εκατομμύρια (5.000.000) μετανάστες!  

Η Ελλάδα μας: β) αποβάλλει σιγά-σιγά την χριστιανική της ταυτότητα!

Θέλετε αποδείξεις; ‘Ιδού, λοιπόν, μερικές: 

1. Μιά κοπέλλα 19 μόλις ετών πέταξε το νεογέννητο μωρό της στο καροτσάκι του Supermarket! (βλ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, 12.09.2019, σελ. 25).
2. Μια άλλη «Πολύτεκνη» κοπέλα 19 επίσης χρονών «πουλάει» το μωρό της! Μόλις γέννησε, επεχείρησε να δώσει το βρέφος για υιοθεσία, ενώ αγνοούνται άλλα τρία παιδιά της»!!!! γράφει η«ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» (βλ. φ. της 18.09.2019, σλ. 21). 3. Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος, περιφρονεί την ένδοξη Πατρίδα μας, καθ’ όσον,  ευρεθείς στη Γερμανία, ΔΕΝ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΟΡΘΙΟΣ, όταν η Μουσική επαιάνιζε τον Εθνικό μας Ύμνο! Κάθονται και η ασθενής κα Μέρκελ καί ο υγιέστατος κ. Κυριάκος Μητσοτάκης! Αντιθέτως ο Πρωθυπουργός της Κίνας ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ, αλλά ίσταται όρθιος!
4. «Οι επιθέσεις κατά της Εκκλησίας είναι ένα φαινόμενο, το οποίον γιγαντώνεται» γράφει η «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ» (βλ. φ. της 07.09.2019, σελ. 5).
5. «Ινδιάνοι (!) ο Χριστός και η Παναγία στα Θρησκευτικά της Γ΄ Δημοτικού» γράφει «ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ»  (βλ. φ. της 09.09.2019).
6. «Γκρεμίστηκε το εκκλησάκι της Παναγίας, που έχτισε ο Στρατός στην κορυφή του Γράμμου», γράφει η «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ», (βλ. φ. της 13.09.2019, σελ.21).        
7. «Η προοδευτική υποκουλτούρα και το σχέδιο για τον πλήρη αφανισμό του Ελληνισμού», γράφει σε επιστολή του ο Δικηγόρος κ. Ηλίας Ηλιακόπουλος, (βλ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, 15.09.2019, σελ. 42).
8. «Να διαφυλάξουμε την Εκκλησία, εάν θέλουμε να υπάρχουμε ως ‘Ελληνες», γράφει ο κ. Κωνστ. Χιώλος (βλ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ της 15.09.2019, σελ. 43).
9. «Κλείνουν δέκα σχολεία στον Έβρο! Δεν έχουν ούτε μαθητές, ούτε δασκάλους για να τα στελεχώσουν», γράφει το «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» (βλ. φ. της 04.09.20019, σελ 16). Άρα η Ελλάδα ξεψυχάει!
10. «Απόφαση σκάνδαλο για θρήσκευμα και ιθαγένεια. ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ Η ΕΝΩΣΗ ΑΘΕΩΝ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ», γράφει η «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» (βλ. φ. της 05.09.2019, σελ. 1η).
11. «Ελληνες Γρηγορείτε! Ακροποδητί και κατα- δρομική η εισβολή της Νέας Τάξης Πραγμάτων εις την Πατρίδα μας», γράφει ο Δικηγόρος κ. Χαρ. Κατσι- βαρδάς (βλ. ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ της 08.09.2019, σελ. 5). 
12. «Πως τουρκεύουν τους μαθητές μας», γράφει η εφημερίδα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»και συμπληρώνει: «Πληρώνουμε φόρους για τη λειτουργία  του Υπουργείου Παιδείας, ώστε η μαθητιώσα νεολαία  να απαντήσει  στα ακόλουθα ερωτήματα: “Που βρίσκεται το ωραιότερο τζαμί; Πού ήταν  ο τεκές των Μεβλεμήδων; Ποιό ήταν το σπίτι του κατή; Τι ήταν  μεντρεσές; Πόσα τζαμιά υπήρχαν στην Πλάκα; ….” (βλ. φ. της 20ής.09.2019, σελ. 9η).
13. «Ξαφνικός έρωτας της Κεραμέως  με τα τζαμιά της Αθήνας» γράφει επίσης η ως άνω εφημερίδα με πολύ μεγάλα γράμματα και συμπληρώνει: «Ξενάγηση..τουρ- κολαγνείας διοργανώνει ίδρυμα, που τελεί υπό την αιγίδα του Υπ. Παιδείας» (βλ. σελ. 18). 
14. «ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ να νομιμοποιήσουν 250.000 παρανόμους εισβολείς! Με στόχο την άμεση Μουσουλ-μανοποίηση της Πατρίδας μας», γράφει ο κ. Ιω.Παπαζήσης(βλ. ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, φ. της 11.09.2019).   
15. «Χιλιάδες Σύροι στη Σμύρνη στοιβάζονται για να  “πατήσουν” ΕΛΛΑΔΑ», γράφειη εφημερίδα το «ΜΑΚΕΛΕΙΟ»((βλ. φ. της 20ής.09.2019, σελ. 23η).         
16. «Άθεοι γονείς στο Παγκράτι στοχοποίησαν Δασκάλα Γ΄Δημοτικού για τον Σταυρό», γράφει η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, (βλ. φ. της 19.09.2019, σελ. 1η και 25). Το έγκλημα της Δασκάλας ήταν, ότι είπε στα μικρά παιδάκια τα λόγια «Εμείς οι χριστιανοί κάνουμε το σταυρό μας με τα τρία δάκτυλα»! Οι άθεοι γονείς κατηγόρησαν τη Δασκάλα για «προσηλυτισμό»!!!!             
17. «Στρατιώτες του Αλλάχ μπορούν να σκοτώσουν χιλιάδες Έλληνες», λέγει μία δημοσιογράφος- μέλος του ISIS! Καί συμπληρώνει: «Τρομάζουν  όσα ήρθαν στο φώς για τους στρατιώτες του Αλλάχ από ρεπορτάζ του CBS News», γράφει η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, (βλ. φ. της 19.09.2019, σελ. 1η και 6η).
18. «Παρέδωσαν τα κλειδιά της Χώρας στον Πρέσβη των ΗΠΑ», γράφει ο κ. Παναγ. Αποστόλου (βλ. ένθ. ανωτ. σελ. 8), υπονοών την υποταγή της Ελλάδος στην Αμερικανική πολιτική τηςαγκοσμιοποιήσεως!                   
19. Τέλος, την χαριστική βολή στην κα Κεραμέως, δίδει η ιστορική εφημερίδα «ΕΣΤΙΑ» σε σχόλιό της με τίτλο: «Σκοταδισμός». Και γράφει:«Από τον κ. Φίλη δεν περιμέναμε τίποτε καλύτερο. Σκοταδισμό θεωρεί την προσήλωση στην Πατρίδα και την Θρησκεία… Τι θέλει ο κ. Φίλης, ανθρώπους χωρίς Πατρίδα και χωρίς Θρη-σκευτικό συναίσθημα; ….Αυτό που θα πρέπει να απασχολήσει …(πάρα πολύ) την Υπουργό Παιδείας είναι ακριβώς, ότι ο κ Φίλης επικροτεί την δική της ενέργεια… Η απόφασις πρέπει να ακυρωθεί αμέσως». Αυτά γράφει η ΕΣΤΙΑ  (βλ. φ. της 19.09.2019, σελ. 8) και το τελευταίο,
20.«Η σημαία των ομοφυλοφίλων ανεμίζει… υπερήφανα δίπλα στην οικία του αρχηγού ΓΕΣ!», γράφει το «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» (βλ. φ. της 20ής.09.2019, σελ. 8η).

Έπειτα από τα παραπάνω έγινε φανερό πλέον, ότι στο προδοτικό αυτό Πρόγραμμα του αφανισμού και της Ελλάδος και της Ορθοδοξίας εντάσσεται και η πρόσφατος Απόφασις της Υπουργού κας Κεραμέως! Σας παραθέτω την αναφορά της Πανελληνίου Ενώσεως Θεολόγων για να πεισθήτε! Και σας παρακαλώ:
Ξυπνήστεξεσηκωθείτε, αφήστε τον καναπέ της ραστώνης! Ενώστε τις φωνές διαμαρτυρίας! Με κάθε νόμιμο μέσο και τρόπο αντισταθήτε! Η Ελλάδα μας χάνεται!

******

Εξοχώτατε κ. Μητσοτάκη, Πρωθυπουργέ της Ελλάδος, 
Την 7ην Ιουλίου ο Ελληνικός Λαός Σας εψήφισε ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΡΘΩΣΕΤΕ την Ελλάδα μας από την πληθωρική καταστροφή των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ! ΣΑΣ ΙΚΕΤΕΥΟΥΜΕ: ΜΗ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!

Αίγιον, 21 Σεπτεμβρίου 2019
+ Ο πρ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Μη σκοτώσεις το παιδί σου!

της Μαρίας Κοσμίδου. Στο σούπερ μάρκετ άκουσα μια συζήτηση για μια κοπέλα που έμεινε έγκυος και οι φίλες της ήταν υπέρ της έκτρωσης… Έγραψα αυτά που θα ήθελα να της πω και σε όλα τα κορίτσια που είναι στη θέση της

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.