Επικαιρότητα

Καλαβρύτων Αμβρόσιος, Υπουργός α- Παιδείας και της Πανθρησκείας

εικόνα άρθρου: Καλαβρύτων Αμβρόσιος, Υπουργός α- Παιδείας και της Πανθρησκείας

ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ:
Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ Α-ΠΑΙΔΕΙΑΣ
ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ!!!
Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ
ΚΑΙΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ !!!!

  «καὶ μὴ συγκοινωνεῖτε τοῖς ἔργοις τοῖς ἀκάρποις τοῦ σκότους, μᾶλλον δὲ καὶ ἐλέγχετε· τὰ γὰρ κρυφῆ γινόμενα ὑπ’ αὐτῶν αἰσχρόν ἐστι καὶ λέγειν» (ΕΦΕΣ. 1,11-12)

Με πολύ πόνο ψυχής γράφουμε σήμερα δυο λόγια για να αναφερθούμε σε ένα πολιτικό πρόσωπο, που κατέχει ένα πολύ ευαίσθητο Κυβερνητικό πολιτικό θώκο και σαν στόχο του έχει βάλει να διαλύσει την Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδος, δηλ. την Μάννα και Τροφό του Έθνους!
Στο τολμηρό αυτό διάβημα προβαίνουμε, ακολουθούντες την προτροπή του Απ. Παύλου προς τους Εφεσίους, προτροπή την οποία εθέσαμεν ως προμετωπίδα αυτής της αναρτήσεως. Τι μας λέγει ο Απ. Παύλος; Όχι μόνο να μη επικοινωνείτε με αυτούς που δουλεύουν στο σκοτάδι, όχι μόνο να μη μολύνεσθε από τα έργα της αμαρτίας, που είναι έργα του σκότους, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΛΕΓΧΕΤΕ! 

Πρόκειται για τον εκ της Τουρκίας ορμώμενο Υπουργό της α-Παιδείας και της ….. Πανθρησκείας κ. Κωνστ. Γαβρόγλου, ο οποίος γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη.
Καθώς τα πράγματα το αποδεικνύουν, εκεί στην Βασιλίδα των Πόλεων, συγχρόνως δε και κοιτίδα της Ορθοδοξίας, ο άνθρωπος αυτός ΔΕΝ ΚΑΤΩΡΘΩΣΕ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ! Αντιθέτως, καθώς φαίνεται, ερωτεύθηκε πολύ τον…. Ισλαμισμό!  

Όταν, λοιπόν, ανέλαβε τα ηνία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων ως στόχο του έθεσε να ολοκληρώσει το καταστρεπτικό έργο, που είχε αρχίσει ο προκάτοχός του, ο επίσης άθεος Υπουργός κ. Νικ. Φίλης! Ως στόχο του, λοιπόν, ο κ. Γαβρόγλου έθεσε να ταπεινώσει και να ευτελίσει την Εκκλησία του Χριστού και να διαλύσει τον ιερό Εφημεριακό Κλήρο της Ορθοδόξου Εκκλησίας!

ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ

1ον: Μας απαγορεύει να διορίζουμε Εφημερίους σε μια από τις κενές οργανικές εφημερικές θέσεις!     

Μέχρι προχθές, δηλ. πριν ο ΣΥΡΙΖΑ αναλάβει την διακυβέρνηση της Χώρας, ήταν απολύτως φυσικό και συγχρόνως αυτονόητο, δηλ. χωρίς διατυπώσεις και χωρίς κάποια κυβερνητική έγκριση,  να διορίζουμε ένα νέο Εφημέριο σε μια ενορία, είτε όταν ο εκεί εφημέριος, δηλ. ο παπάς της Ενορίας, έπαιρνε μετάθεση σε κάποια άλλη ενοριακή θέση, είτε εάν απέθνησκε! Με άλλα λόγια μέχρι χθες η πλήρωση μιας κενής εφημεριακής ήταν αυτονόητη! Δεν εχρειάζετο κάποια ιδιαίτερη διαδικασία!

Τα πράγματα άλλαξαν ριζικά από την ώρα, που ο ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε την διακυβέρνηση της Χώρας. Μας απαγόρευσαν να προβαίνουμε σε διορισμούς εφημερίων σε κενές θέσεις: Αντ’  αυτού κατά τα έτη 2015, 2016 και 2017 μας παρεχώρησαν το δικαίωμα να διορίσουμε μόνο ένα εφημέριο σε κάθε Μητρόπολη, δηλ. μας έδιναν εν συνόλω μόλις 81 εφημεριακές θέσεις κατ’ έτος για όλη την Εκκλησία της Ελλάδος! Τελικά από το Δεκέμβριο του έτους 2017 μας αφήρεσαν και αυτό το «δώρο»! Έκτοτε  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΟΡΙΣΘΗ ούτε ένας εφημέριος σε ολόκληρη της Επικράτεια σε κανονική οργανική θέση! Ποιο είναι το αποτέλεσμα; Εμείς στην ιστορική και κατά βάση ορεινή Επαρχία μας έχουμε σήμερα ΠΕΝΗΝΤΑ ΔΥΟ (52) κενές εφημεριακές θέσεις!

Θέλετε το αποτέλεσμα σε πιο ωμό στυλ; Στις 21 Απριλίου τρ.έ. ο Σεβ. Μητροπολίτης Φθιώτιδος (δηλ της Λαμίας) κ. Νικόλαος «ετέλεσε την εις Διάκονον Χειροτονία ενός ακόμη αμίσθου Κληρικού της Μητροπόλεως…, του κ. Παναγιώτου Κολοκυθά… Ο νέος Διάκονος θα εργάζεται σε συνεργείο αυτοκινήτων για να ζήσει. Δυστυχώς η Κυβέρνηση δεν διόρισε κανένα κληρικό ούτε το 2018, ούτε φέτος. Δόξα τω Θεώ, η Εκκλησία πορεύεται» (βλ. Περιοδικό Φθιωτική εκκλησιαστική φωνή, τ. Μάρτιος-Απρίλιος 2019, σελ. 3).  

Ο κ. Γαβρόγλου, ο κ. Τσίπρας και οι λοιποί άθεοι και αντίχριστοι του ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ! Έλληνες Αδελφοί, ξυπνήστε!  

2ον: Προσπάθεια καταργήσεως των οργανικών εφημεριακών θέσεων

Το άλλο μεγάλο, και συγχρόνως πολύ πονηρό, κόλπο του κ. Γαβρόγλου και των λοιπών ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ήταν η μυστική Συμφωνία μεταξύ του Αρχιεπισκόπου μας  κ. Ιερωνύμου και του άθεου Πρωθυπουργού κ. Τσίπρα περί διακοπής της μισθοδοσίας του Εφημεριακού Κλήρου από το  Δημόσιο Ταμείο, γεγονός, το οποίο προκάλεσε αναστάτωση στην Εκκλησία μας! Τελικά η Συμφωνία αυτή, ευτυχώς, δεν επικυρώθηκε από την σεπτή Ιεραρχία της Εκκλησίας μας και συνεπώς μέχρι σήμερα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΦΑΡΜΟΣΘΗ!

Όλα αυτά όμως σημαίνουν, ότι η Ορθόδοξος Εκκλησία επί των  ημερών του κ. Γαβρόγλου ευρίσκεται υπό διωγμόν! 

3ον: Διώκει, λοιπόν, την Ορθοδοξία μας, ΕΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ  διορίζει ιεροδιδασκάλους Μουφτήδες για τους Μουσουλμάνους της Θράκης!!!!

Την ίδια ώρα ο φιλο-Μουσουλμάνος Υπουργός κ. Γαβρόγλου ΔΕΝ ΑΠΟΚΡΎΠΤΕΙ ΤΗ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ. Με Απόφασή του, η οποία δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (βλ. ΦΕΚ 1671/11.08/2015, τ. Β΄) προκηρύσσει «Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την επιλογή εκατόν είκοσι (120) ιεροδιδασκάλων στις Μουφτείες της Θράκης για τη διδασκαλία του Κορανίου»!!!

Με άλλα λόγια ο κ. Γαβρόγλου στα Δημόσια Σχολεία των Ορθοδόξων Ελληνοπαίδων κατήργησε μεν την διδασκαλία της Χριστιανικής Διδασκαλίας, δηλ. του μαθήματος των Θρησκευτικών, και άρα την διδαχή του Ευαγγελίου, αφού μετέτρεψε το Μάθημα των Θρησκευτικών σε Μάθημα Θρησκειολογίας, ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ θεσμοθετεί την Διδασκαλία του Κορανίου στις Μουφτείες της Θράκης!!!!!!! Θα το επαναλάβουμε: Ο κ. Γαβρόγλου, καθώς φαίνεται, ερωτεύθηκε τόσο πολύ τον… Ισλαμισμό!

 ΙΔΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ! 
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ:

Συνεπώς δεν υπερβάλλουμε, όταν χαρακτηρίζουμε τον κ. Γαβρόγλου ως             ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ και ΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ!

Σας φαίνεται υπερβολικός ο χαρακτηρισμός μας; Ιδού μια ακόμη απόδειξη! «Τεμενάδες του Γαβρόγλου για την ψήφο των Μουσουλμάνων…… Νέα κυβερνητική φιέστα στο τέμενος του Βοτανικού, που δεν είναι καν έτοιμο…

Σόου του Κώστα Γαβρόγλου στο τζαμί του Βοτανικού για το Photo opportunity σε μια απέλπιδα προεκλογική προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να αναζητήσει ψήφους από τη δεξαμενή των Μουσουλμάνων μεταναστών, που έχουν αποκτήσει ελληνική υπηκοότητα και επομένως δικαίωμα ψήφου», γράφει η εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ της 8ης Ιουνίου 2019, σελ. 15) 

Αξιοσημείωτο στην υπόθεση αυτή είναι και το γεγονός, ότι ο κ. Γαβρόγλου έσπευσε να βγάλει τα παπούτσια του και να εισέλθει ξυπόλυτος στο Τέμενος! Στο Τέμενος, του οποίου όμως η ανοικοδόμησις δεν έχει ολοκληρωθή εισέτι και συνεπώς δεν έχει καθιερωθή ως τόπος λατρείας των Μουσουλμάνων! ΑΡΑ:

 Κώστας Γαβρόγλου, ο σφοδρός πολέμιος του Σωτήρος Χριστού καί συγχρόνως ένας ταπεινός προσκυνητής του Μωάμεθ!!!!!!!! «Περιχαρής μπροστά στον φωτογραφικό φακό ο Κώστας Γαβρόγλου, που εισήλθε στο τέμενος ανυπόδητος» γράφει σχόλιο της εφημερίδος!!! 

Προς τιμήν της η φιλόθεος Δικηγόρος των Αθηνών Επίτιμος Κυρία Αικατερίνη Κ. Παντελίδου με τρεις μέχρι σήμερα Προσφυγές της στο Σ.Τ.Ε. προσπαθεί να ακυρώσει την εγκατάσταση του Μουσουλμανικού Τεμένους στο Βοτανικό, διότι ο χώρος εκεί είναι «ένας χώρος απολύτως και αρρήκτως ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ». Μεταξύ των άλλων, λοιπόν, απέστειλε και Εξώδικο Διαμαρτυρία «στον Τουρκολάγνο Γαβρόγλου…….» και γράφει: «Δεν σέβεσθε ούτε ιερό ούτε όσιο» (βλ. ΜΑΚΕΛΕΙΟ, φ. της 10ης Ιουνίου 2019, σελ.10).

4ον: Το καταστρεπτικό έργο του κ Γαβρόγλου δεν ξέφυγε ούτε της προσοχής του ημερήσιου Τύπου! 

1. Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
«Από το τζαμί στο gay pride, μια μέρα διαφορά!» «Λίγες ώρες μετά την επίσκεψή του στο τέμενος για επιθεώρηση, ο κ. Γαβρόγλου είναι πολύ πιθανόν να πάει στο Gay Pride, το επονομαζόμενο πια και Athens Pride, προκειμένου να εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση….» (βλ. φ. της 8ης Ιουνίου 2019, σελ. 5) Επομένως ο Υπουργός της α-Παιδείας κ. Γαβρόγλου δεν δυσκολεύεται να λέγει: «και με το σκύλο bonjour και με τη γάτα καλημέρα» όπως λέγει η λαϊκή παροιμία! Δηλ. και προσκυνητής,  ανυπόδητος δε και ξυπόλυτος, στο τζαμί του Μουσουλμάνων και θαυμαστής των Ομοφυλοφίλων, οι οποίοι εντελώς αδιάντροπα, βγήκαν στους δρόμους των Αθηνών όχι ολόγυμνοι, αλλά και ξεφτύλισαν και την Σημαία μας!

2. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
«Οι ξεβράκωτοι του Gay Pride προσέβαλαν και τη σημαία… Εικόνες αθλιότητας και αίσθηση απόλυτης ηθικής και πνευματικής κατάπτωσης στο φεστιβάλ των γκέι στο κέντρο της Αθήνας» (βλ. φ. της 10ης Ιουνιου, σελ. 1η και 18).

3. ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ
«Αναμένεται νέο… σφυροκόπημα», γράφει η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ. Και συνεχίζει: «Αυτά θα συμβούν στην Εκκλησία αν εκλεγούν ξανά οι άθεοι. Είναι άθεοι, είναι αναίσχυντοι και ξεδιάντροποι. Χωρίς ίχνος συναίσθησης που πατάνε και που βρίσκονται» (βλ. φ. της 13ης Ιουνίου, σελ. 16) 

 4. Η ΚΙΒΩΤΟΣ
«Βρίζετε τα Θεία όπου καί όποτε θέλετε…..». Από την 1η Ιουλίου μπορείτε να βρίζετε δημόσια τα Θεία, τους νεκρούς και ό,τι άλλο θίγει τη θρησκεία…… Σύμφωνα με το νέο Π.Κ. καταργούνται άρθρα, τα οποία συνδέονται άμεσα με τη θρησκεία, την πίστη, την οικογένεια, τους νεκρούς»(βλ. φ. της 13ης Ιουνίου, σελ. 11).   

5. Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
«ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ή ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ; ΝΕΟΣ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΣ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΑΠΟ “ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ”! «…..Τήν ίδια ώρα οι άθεοι Συριζαίοι κατάργησαν τον Χριστιανισμό ως επίσημη Θρησκεία της Χώρας (το θέλουν ένα ουδετερόθρησκο Κράτος) και προσλαμβάνουν 120 Μουφτήδες “για να διδάσκουν το Κοράνι”!» (βλ.φ. της 13ης Ιουνίου, σελ. 2).
6. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

7. ΚΑΙ ΤΟ INTERNET!«Η Συμφωνία Εκκλησίας – Πολιτείας – Το πάγωμα του διαλόγου – Η μισθοδοσία των Κληρικών – Οι αντιδράσεις του Συνδέσμου Κληρικών – Η άρνηση του Οικουμενικού Πατριαρχείου ως προς την προωθούμενη συμφωνία – Οι αλλαγές στα σχολικά προγράμματα και το μάθημα των Θρησκευτικών, όλα ήταν στην ατζέντα του υπουργού Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου στην εκπομπή της ΕΡΤ “Η επόμενη μέρα” (βλ.https://www.newsit.gr)

«Την ώρα που ο διάλογος με την Εκκλησία έχει παγώσει ο  Υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, τονίζοντας ότι από την πλευρά της Πολιτείας «δεν μπαίνουν τίτλοι τέλους», τόνισε με νόημα :«Η Εκκλησία αρνείται να πάρει θέση. Δυστυχώς κάποιοι από την Ιεραρχία, ευτυχώς όχι όλοι και αυτό είναι το θετικό, δεν θέλουν να επέλθει αυτή η συμφωνία. Αυτοί θα πρέπει να λογοδοτήσουν στην ιστορία.» Ερωτηθείς για τις αλλαγές, οι οποίες προωθούνται στα σχολικά προγράμματα στάθηκε ιδιαίτερα στο  μάθημα των θρησκευτικών τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Υπήρξε μια συμφωνία πριν τρία χρόνια μεταξύ του Αρχιεπισκόπου, του τότε υπουργού Νίκου Φίλη και του Πρωθυπουργού ότι το μάθημα των Θρησκευτικών θα είναι υποχρεωτικό. Να μην γίνονται λοιπόν άδικα των αδίκων «μαγκιές», μια ώρα διδακτικής ύλης θρησκευτικά δεν είναι το τέλος του κόσμου.Το μεγάλο πρόβλημα με τα θρησκευτικά είναι ότι ελάχιστοι μαθητές το παίρνουν στα σοβαρά. Με τα καινούργια βιβλία που έχουμε και με τις μεταρρυθμίσεις που έχουν γίνει στο μάθημα τα τελευταία χρόνια τα θρησκευτικά είναι ένα σοβαρό μάθημα και τα παιδιά θα πρέπει να το παίρνουν στα σοβαρά ως μέρος της γενικής παιδείας»…………

«Για την προωθούμενη συμφωνία  Εκκλησίας – Πολιτείας ο κ. Γαβρόγλου υπογράμμισε: «Από την πλευρά της πολιτείας γίνανε όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε οι δύο πλευρές να προχωρήσουν στις επικείμενες αλλαγές που είχαν αναγγελθεί από το προσύμφωνο του Πρωθυπουργού με τον Αρχιεπίσκοπο, αλλά η Ιεραρχία αρνείται να συζητήσει το θέμα της μισθοδοσίας και αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι συζητήσεις να έχουν παγώσει. Σε κάθε δημοκρατία όλα τα θέματα πρέπει να συζητιούνται, η Ιεραρχία με την στάση της αρνείται τον διάλογο».Αναφερόμενος στις αντιδράσεις του ΙΣΚΕ ανέφερε: «Το καθεστώς των ιερέων ως δημοσίων υπαλλήλων είναι στον αέρα. Εμείς αυτό θέλαμε να το αλλάξουμε. Προκλήθηκαν εντάσεις κυρίως από το συνδικαλιστικό όργανο των ιερέων που προέβη σε πρωτοφανείς δηλώσεις λέγοντας ότι η εκκλησία έχει δώδεκα χιλιάδες άμβωνες και ότι έρχονται εκλογές. Εμείς τέτοιες ενέργειες δεν τις σχολιάζουμε καθόλου».
Στο ερώτημα αν μπαίνουν τίτλοι τέλους στις συζητήσεις είπε: «Η Εκκλησία αρνείται να πάρει θέση. Από την πλευρά μας δεν μπαίνουν τίτλοι τέλους. Δυστυχώς κάποιοι από την Ιεραρχία, ευτυχώς όχι όλοι και αυτό είναι το θετικό, δεν θέλουν να επέλθει αυτή η συμφωνία. Αυτοί θα πρέπει να λογοδοτήσουν στην ιστορία.» (βλ.https://www.dogma.gr)

8. ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΑ!

«Μάγκες, έχετε ξεφτιλίσει τα πάντα»!
Ποιος τα λέγει αυτά; Η πρώην Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Αντιπρόεδρος της Βουλής κα Δέσποινα Χαραλαμπίδου! (βλ. ΜΑΚΕΛΕΙΟ, φ. της 11ης Ιουνίου, σελ. 4).

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Αγαπητοί μου Αναγνώστες,

Έπειτα από όλα τα παραπάνω συντριπτικά στοιχεία διερωτώμαι: Έχετε αντιληφθεί που οδηγείται η Χώρα μας; Μετά βεβαιότητος σας το λέγω: Χωρίς τον Θεό Πατέρα μας και Προστάτη μας οδηγούμεθα στην καταστροφή! Ο Πανάγαθος Θεός με κάποια σημάδια καταστροφικά μας δίνει μηνύματα επιστροφής στην πατρική αγκαλιά Του! Προχθές ήταν η φωτιά στο Μάτι και τη Ραφήνα, όπου μόνον οι Ναοί και τα Προσκυνητάρια ΔΕΝ κατεστράφησαν από τη φωτιά! Χθες ήταν το χαλάζι σε μέγεθος μπάλας του γκολφ που κτύπησε τη Γερμανία (βλ. Δημοκρατία, φ. της 12ης Ιουνίου, σελ. 26). Σήμερα στη Γαλλία είχαμε επίσης μια ακόμη χαλαζόπτωση και το χαλάζι ήταν ακόμη μεγαλύτερο, Είχε μέγεθος της μπάλας του Τένις, δηλ όσο ένα αυγό!!!! Μην απορείτε! Με την λεγόμενη παγκοσμιοποίηση ο Διάβολος κυριαρχεί παντού!
Αλλά κι εμείς στην καρδιά του καλοκαιριού μόλις χθες είχαμε καταστρεπτικές βροχές στην περιοχή των Πατρών!  Παράξενα πράγματα!

Γιατί όμως συμβαίνουν όλα αυτά; Διότι οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ, οι άθεοι και πολέμιοι του Χριστού, όπως ο Αλεξ. Τσίπρας, ο Νικ. Φίλης, ο Κωνστ. Γαβρόγλου καί όλη η λοιπή Συμμορία του ΣΥΡΙΖΑ έδιωξαν τον Χριστό απ’  τη ζωή μας! Μας παρέδωσαν στην εξουσία του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, δηλ. του Διαβόλου! Έφεραν τον Διάβολο να κυβερνάει τον τόπο! ΟΠΟΤΕ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΕ ΖΟΥΓΚΛΑ ΘΗΡΙΩΝ, όπου το ένα κατασπαράσσει το άλλο! 

  • Έτσι, λοιπόν, η 70χρονη κόρη δολοφονεί την 95χρονη Μητέρα της, την στοιβάζει σε ένα σακί  και….. την πετάει στα σκουπίδια (βλ. Δελτίο Ειδήσεων της ΕΡΤ, Κυριακή της Πεντηκοστής).
  • Ο πατέρας ασχημονεί σεξουαλικά στην θετή 12χρονη κόρη του!
  • Μια γερόντισσα-τρόφιμος ενός Γηροκομείου ηλικίας…. 102 ετών δολοφόνησε  μια άλλη γερόντισσα 92 ετών τρόφιμο του ιδίου Γηροκομείου, η οποία που ζούσε σε ένα διπλανό δωμάτιο! Η υπεραιωνόβια ηλικίας 102 ετών φόνισσα γιαγιά στραγγάλισε την γειτόνισσά της! Κυριολεκτικά την έπνιξε!!! (βλ. ΜΑΚΕΛΕΙΟ, φ. της 25ης Μαΐου, σελ 12).
  • Δύο νεαροί «μαχαίρωσαν περιπτερά  και ένα φίλο του στην πλατεία Συντάγματος!» Το θύμα προσπάθησε να τους αποτρέψει, «με αποτέλεσμα  να δεχθεί  μια μαχαιριά κάτω από τη μασχάλη  και να σωριαστεί αιμόφυρτος στο έδαφος!…. Οι τρομακτικές σκηνές διαδραματίσθηκαν μπροστά σε δεκάδες τουρίστες, που κινούνταν στο Σύνταγμα…» (βλ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, φ. της 12ης Ιουνίου, σελ. 17).
  • «Νεαρές Ρομά ξυλοκόπησαν 89χρονη για ένα χρυσό σταυρό» στη Λαμία! «Όλα έγιναν το πρωΐ της Δευτέρας. Την πόρτα  της 89χρονης γυναίκας κτύπησαν δύο νεαρές Ρομά, ηλικίας 22 και 18 ετών. Μόλις εκείνη άνοιξε ανυποψίαστη, εκείνες μπούκαραν μέσα, την άρπαξαν από τα μαλλιά, την έριξαν στο έδαφος, την έσυραν με τη βία μέσα στο σπίτι  και απέσπασαν απο τον λαιμό της έναν χρυσό σταυρό με αλυσίδα! Αμέσως μετά “έγιναν καπνός” » (βλ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, φ. της 25ης Μαΐου, σελ 12).
  • Και για να κλείσουμε αυτό το κεφάλαιο της κυριαρχίας του Αντιχρίστου στη Χώρα μας σας μεταφέρουμε το «ρεζουμέ» όλης αυτής της θλιβερής καταστάσεως, η οποία επικρατεί στην δύστυχη Ελλάδα μας: «ΣΟΚ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Σε ρυθμό καταιγίδας οι αυτοκτονίες στην Επικράτεια. Πέφτουν από γέφυρες, γκρεμίζονται από μπαλκόνια, κρέμονται από δέντρα. 14χρονη έπεσε στις ράγες του τρένου στο Μοσχάτο, Άντρας αυτοπυροβολήθηκε στο Μαρούσι, Γυναίκα έπεσε στον Ισθμό της Κορίνθου! Ακόμη δύο απόπειρες αυτοκτονίας σε Θεσσαλονίκη και Χανιά»(Βλ. ΜΑΚΕΛΕΙΟ, φ. της 25ης Μαΐου, σελ. 19).
  • ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Οι κ.κ. Τσίπρας, Γαβρόγλου και λοιποί  πολέμιοι του Χριστού, θιασώτες του ουδετερόθρησκου Κράτους, μανιακοί διώκτες του Ελληνόψυχου Ορθόδοξου παπά, ενώ συγχρόνως εμφανίζονται ως θαυμαστές των Μουφτήδων και υπέρμαχοι του Μωάμεθ μετατρέπουν σε ΚΟΛΑΣΗ την ανθρώπινη Κοινωνία! Θα το φωνάξουμε κι εμείς! «Μάγκες, έχετε ξεφτιλίσει τα πάντα»!

Ένας θεοφώτιστος Μοναχός από το Άγιον Όρος μας έστειλε το εξής μήνυμα:  
«…. Με τούς Τούρκους θα έχουμε μπελάδες. Θα υπάρξει αναταραχή, και μάλιστα θα εμπλακούν και άλλοι Ορθόδοξοι, που βρίσκονται βορειότερα (Σέρβοι). Μετά από αυτήν την αναταραχή θα γίνει ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ…. Δεν είναι μακρυά ο καιρός. Να το ξέρετε αυτό. ‘Εφτασε, έφτασε, Κρατηθείτε, λοιπόν, από τον ΘΕΟ και αρπαχτείτε από το φουστάνι της ΠΑΝΑΓΙΑΣ. Μετανοείστε και δείξτε την Πίστη σας στο ΘΕΟ. Χωρίς Αυτόν δεν έχουμε ελπίδα για τίποτα». Εύχομαι η Παναγία μας η Τρυπητή να σκέπει και  να αγιάζει και όλους εμάς και όλον τον κόσμο.

+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ  ΤΗΣ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΣ, 16 ΙΟΥΝΊΟΥ 2019

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Η τεχνητή νοημοσύνη κατά τον “Άγιο Ναυπάκτου”

Άρθρο της Κωνσταντίνας Κοσμίδου Ο γνωστός για τις oικουμενιστικές του θέσεις Μητροπολίτης αναλύει το θέμα Με την παρουσίαση ενός σύγχρονου και “εντυπωσιακού” θέματος επέλεξε ο γνωστός για τις Οικουμενιστικές του θέσεις...

Οι λίστες Επστάιν και οι λίστες Μίχου

του Αγαθώνικου Εγκαταλείψαμε τον Θεό και βρισκόμαστε ως άτομα και κοινωνία σε ελεύθερη πτώση στην άβυσσο εγκαταλειμμένοι από την Χάρη του Θεού Σκάνδαλο μεγατόνων έχει προκληθεί σε ΗΠΑ και Μ.Βρετανία...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.