Επικαιρότητα

Καλεί τον Πάπα ο Μητσοτάκης για να εξασφαλίσει την καταστροφή του Έθνους μετά το κόλπο του κορονοϊού!

Πρότεινε στον προκαθήμενο της Παπικής “εκκλησίας” να έρθει στην Ελλάδα και να ακολουθήσει τα βήματα του Αποστόλου Παύλου… Ενός κακού μύρια έπονται.

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Η υποκριτική στάση της κυβέρνησης Μητσοτάκη στο θέμα του covid-19 ξεπερνά και αυτή τη στυγνή αντίχριστη πολιτική ατζέντα της Κυβερνήσης Σύριζα. Εκείνοι προέβαλλαν την κομματική τους ιδεοληψία ως αξιακό πλαίσιο και όλα τα άλλα ήταν εύκολα. Το ξήλωμα των Χριστιανικών συμβόλων, η μανία απέναντι σε κάθε τι Ορθόδοξο, η λύσσα της αποχριστιανοποίησης και το ξεπούλημα των παλαιών αξιών της κοινωνίας μας, ως ξεπερασμένων και παρωχημένων. Η Ελληνορθοδοξία ήταν ο στόχος.

Τούτοι εδώ υποκρίθηκαν τους πατριώτες και εξαπάτησαν στις εκλογές τους Έλληνες στο θέμα της προδοσίας της Μακεδονίας, αλλά ΔΕΝ έκαναν απολύτως τίποτα για την ακύρωση της προδοσίας των Πρεσπών. Υποκριτικά επίσης έκλεισαν δήθεν τα σύνορα, αλλά ξεσήκωσαν τους νησιώτες στο Ανατολικό Αιγαίο με τις πολιτικές τους στο θέμα της λαθρομετανάστευσης. Σήμερα προωθούν τους μετανάστες στην ενδοχώρα υλοποιώντας κατά γράμμα το σχέδιο της Ισλαμοποίησης.

Υποκρίθηκαν σεβασμό στην Πίστη και επέλεξαν έναν πολύτεκνο και Ιεροψάλτη λοιμοξιολόγο, για να κλείσει τελικά τους Ναούς τη Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα.

Υποκρίνονται κοινωνική ευθύνη και αγάπη για το συνάνθρωπο και ψηφίζουν τον υποχρεωτικό δια νόμου εμβολιασμό. Υλοποιούν, κατά τα φαινόμενα, την ατζέντα της διεθνούς συμμαχίας id2020.org για την τοποθέτηση ψηφιακής ηλεκτρονικής εμφυτευμένης ταυτότητας στους Έλληνες Ορθόδοξους Χριστιανούς πολίτες, που η πίστη μας εδώ και κοντά 2000 χρόνια μιλά για το χάραγμα του Αντιχρίστου. 

Η υποκριτική κοινωνική και πολιτική ευαισθησία τους λοιπόν, επιβάλλει στον ίδιο τον πρωθυπουργό της χώρας, στην παρούσα συγκυρία, να προωθήσει άλλο ένα ανοσιούργημα. Σπεύδει να προσκαλέσει, προσβάλλοντας τα κόκκαλα των Ελλήνων τα Ιερά, που πολέμησαν το 1821 για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την ελευθερία, εκείνον για τον οποίο ο Εθναπόστολος και Ιερομάρτυρας Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός έλεγε: “Ο ένας Αντίχριστος είναι ο Πάπας, και ο άλλος είναι αυτός που είναι στο κεφάλι μας, χωρίς να ειπώ το όνομά του· το καταλαβαίνετε, μα λυπηρόν είναι να σας το ειπώ, διότι αυτοί οι Αντίχριστοι είναι εις την Απώλειαν, καθώς το έχουν” (Διδαχή 8η). “Τον Πάπα να καταράσθε, διότι αυτός θα είναι η αιτία του κακού” (90η Προφητεία).”

Το κακό τριτώνει, όταν σπεύδει ο πρωθυπουργός να προσκαλέσει τον Πάπα να βαδίσει στα ιερά βήματα του Αποστόλου Παύλου στην Ελλάδα. Σε μια Ελλάδα οικονομικά ρημαγμένη από το lockdown της πανδημίας και ταπεινωμένη με κλειδωμένους τους Ναούς για τον πιστό λαό το Πάσχα, έρχεται η κυβέρνηση να αναδείξει τώρα ως πρώτη προτεραιότητα τον ερχομό του αντίχριστου Πάπα στην πατρίδα μας και να προκαλέσει την οργή του Θεού.

Εάν και σε αυτή την ατιμωτική εξέλιξη η Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος ΔΕΝ αντιδράσει, (που θα αντιδράσει χειροκροτώντας, γιατί αυτή κρύβεται πίσω από την πρόσκληση του Πάπα, όπως και τότε επί Χριστόδουλου), απομένει στον πιστό λαό του Θεού:

  • Να μην επιτρέψει την επίσκεψη του αντίχριστου Πάπα στην Ελλάδα και για δεύτερη φορά, ώστε να συγκινήσει το Θεό.
  • Να στείλει τους υποκριτές πολιτικούς της κυβέρνησης στο σπίτι τους και… 
  • Να αδειάσει τους Ιερούς Ναούς, διακόπτοντας την πνευματική κοινωνία με τους προδότες Επισκόπους του.

Στώμεν καλώς αδελφοί! Χριστός Ανέστη!

Δείτε σχετικά:
Γιατί ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ενισχύει οικονομικά τον Πάπα Φραγκίσκο Α΄;
Να ξεσηκωθούμε για να εμποδίσουμε τον ερχομό του Πάπα στη Μακεδονία!
Το όραμα του Γ. Καλαντζή: Πατριάρχης και Πάπας να περπατήσουν μαζί στους Φιλίππους

Σχετικά άρθρα

Προφητική φωνή του Αλεξάνδρου Παπαδιαμάντη (…για όσους συγχέουν την Εκκλησία με την Ιεραρχία)

“Η τελευταία μάλιστα απεδείχθη ανίκανος όλως, αφ΄ ης ημέρας ιδρύθη εν Ελλάδι, να διαπράξη αγαθόν τι υπέρ της Εκκλησίας” Ούτε εκ του υπουργείου ούτε εκ της Συνόδου αναμένομεν γενναίον τι...

Το Μήνυμα της ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΕΩ από τον Μητροπολίτη Κυθήρων κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (ηχητικό μήνυμα) ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ & ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ ΣΕΡΑΦΕΙΜΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΕΩ (19-2-2023) Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr Λάβαμε προς δημοσίευση στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση infokatanixis@neodevgmail.com από την “ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΥΘΗΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ” το...

Αντικατάσταση Ιεράς Κοινότητος Αγίου Όρους από τριανδρία; «Εκατοντάχειρες» κατά Αγίου Όρους;

«Ἔθος ἐγχρονίζον, εἰς νόμον τελεῖ»2 (Συνήθεια ποὺ χρονίζει στὸ τέλος γίνεται νόμος) Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr Λάβαμε προς δημοσίευση στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση infokatanixis@gmail.com το ακόλουθο άρθρο των Αγιορειτών Κελλιωτών Πατέρων Ἐν Ἁγίῳ Ὄρει...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.