Ελευθέριος Κοσμίδης

Κεραμίδα έκπληξη από την Κεραμέως

εικόνα άρθρου: Κεραμίδα έκπληξη από την Κεραμέως
του Ελευθέριου Ν. Κοσμίδη, Contributor Editor
αρθρογραφεί για katanixi.gr

Μετά το πρόσφατο ταξίδι του Πρωθυπουργού στις ΗΠΑ, εξαγγέλλει συνεργασίες Αμερικάνικων Πανεπιστημίων με δημόσια Ελληνικά…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Οι πολιτικές εξαγγελίες στη Ελλάδα αποτελούν ένα σαφέστατο παράδειγμα παρακμής του πολιτικού ήθους.

Το πολιτικό μας προσωπικό συμπεριφέρεται στον Έλληνα πολίτη σαν σε ημιάγριους ιθαγενείς, οι οποίοι  εντυπωσιάζονται με καθρεφτάκια.

Οι δεκαετίες του ’80 και του ’90 έπληξαν καίρια το Ελληνορθόδοξο αξιακό σύστημα της κοινωνίας, επιβραβεύοντας την τοξική δημοσιοϋπαλληλική νοοτροπία και την φοροδιαφυγή των επιχειρήσεων, και διαφθείροντας τους πάντες μέσω δανεικών χρημάτων.

Την πρώτη δεκαετία του 21ου αιώνα μας κεραυνοβόλησε η συνειδητοποίηση πως τα δανεικά πρέπει να επιστραφούν και πως πρέπει να πατήσουμε φρένο, και εμπεδώθηκε η ιδέα πως το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Το πολιτικό προσωπικό σκεφτόταν δύο φορές, πριν επιχειρήσει ρουσφέτια, αρπαχτές και… πάει λέγοντας. 

Μόνο που το όνειρο για μια πιο δίκαιη πολιτικά Ελλάδα κράτησε τόσο λίγο…

Τη δεύτερη δεκαετία του νέου αιώνα, η πόλωση, το ψέμα, τα καλά και συμφέροντα “τις τσέπες ημών” των πολιτικών άγγιξε δυσθεώρητα ύψη ξετσιπωσιάς. 

Σήμερα το πολιτικό μας προσωπικό αποδέχεται το ρόλο του οσφυοκάμπτη διαχειριστή, δίχως στάλα αγάπης για τον Χριστό και την Πατρίδα.

Αν το να αλωνίζει ο Τούρκος Σουλτάνος στο Ελληνικό F.I.R. δεν ενοχλεί και το να παρομοιάζει ο Έλληνας Πρωθυπουργός τους ήρωες του Μεσολογγίου με τους μισθοφόρους του  Azovstal δεν προσβάλλει το DNA μας, τότε οι συνέργειες που φέρνει ως δυστοπικός μάγος με τα δώρα η Υπουργός Παιδείας, η κα Κεραμέως (προσκεκλημένη της λέσχης Μπίλντενμπεργκ, μη ξεχνιόμαστε), δε θα ενοχλήσουν κανέναν απολύτως. 

Η διασωληνωμένη Ελληνική δωρεάν τριτοβάθμια εκπαίδευση οδεύει προς την ευθανασία. Τόσο απλά.

Χριστός Ανέστη!          

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Σχετικά άρθρα

Halloween στα ελληνικά σχολεία

Άρθρο της Σοφίας Μακεδονοπούλου Μοντέρνα παιδαγωγική! Μόνο να περνάμε καλά! Αφού περνάμε καλά, όλα καλά! Για τους περισσότερους από εμάς η 1η Νοεμβρίου που πλησιάζει δεν σήμαινε τίποτα. Το φθινόπωρο χρωματιζόταν...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.