Επικαιρότητα

Κλασική δαιμονική τεχνική… ψευτιά, πονηριά και μηχανορραφίες από τον Πάπα!

..διάκονος διαβάζει το Ευαγγέλιο στα ελληνικά στην Αναστάσιμη λειτουργία που έγινε χοροστατούντος του Πάπα Φραγκίσκου…

Ἐπιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Μόνο ένας αφελής θα πίστευε ότι ο Πάπας αγαπάει την Ορθοδοξία και τους Έλληνες και γι’ αυτό έβαλε τον διάκονό του να διαβάσει το Ευαγγέλιο στα ελληνικά. Αφελής ή ας το πούμε με την πραγματική του έννοια… οικουμενιστής!

Όταν ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός μας προτρέπει τον Πάπα να καταράσθε και οι Οικουμενικές Σύνοδοι αναγνώρισαν τον παπισμό ως αίρεση, γιατί υπάρχουν ακόμη άνθρωποι και Ιεράρχες, δυστυχώς, που του αναγνωρίζουν αγιότητα και ιεροσύνη; Όταν ο παπισμός, διά μέσου των αιώνων, έχει αποδείξει το μίσος του για την Ορθοδοξία, γιατί μερίδα κλήρου και λαού μένει στο περιτύλιγμα και στα χρυσά στολίδια που λάμπουν ως ωραιότατο δόλωμα, που μόνο σκοπό έχουν να διαβρώσουν το Ορθόδοξο φρόνημα; 

Εάν τολμήσει να βγει και να απαξιώσει την Ορθοδοξία, θα είναι πολύ ξεκάθαρο ότι είναι εχθρός του Άγιου Τριαδικού Θεού. Οπότε σαν πονηρός και πιστός εργάτης του διαβόλου χρησιμοποιεί την αγάπη και τον σεβασμό στην Ελληνορθόδοξη Παράδοση, ως πρόσχημα για να μπορέσει να πετύχει τον σκοπό του. Κλασική δαιμονική τεχνική… ψευτιά, πονηριά και μηχανορραφίες.

Δεν χρειαζόμαστε, ούτε θέλουμε τίποτα από τον Πάπα και τα τσιράκια του. Είτε είναι η Ουνία, είτε η Μασωνία, είτε ο Οικουμενισμός είτε οτιδήποτε άλλο αιρετικό, αντικανονικό και ανορθόδοξο. Είχαμε, έχουμε και θα έχουμε τον Δεσπότη Χριστό, τον Άγιο Τριαδικό Θεό, έτσι όπως μας Τον παρέδωσαν οι Άγιοι Απόστολοι, Τον βίωσε το νέφος των Αγίων και των Μαρτύρων και μας επικύρωσαν οι Οικουμενικές Σύνοδοι. Έχουμε τον Λόγο της Αλήθειας και δε χρειαζόμαστε τίποτα από τα δώρα και τις κολακίες του τρισκατάρατου Πάπα. Ο Άγιος Ιουστίνος Πόποβιτς μας διαμηνύει ότι ο παπισμός είναι αίρεση κι ο οικουμενισμός παναίρεση και οι Μέγας Φώτιος, Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς και Άγιος Μάρκος ο Ευγενικός, είναι αυτοί που πρωτοστάτησαν στον αγώνα για τη διατήρηση της Αγιοπατερικής παρακαταθήκης της Ορθοδοξίας, καταδικάζοντας τον Παπισμό.

Έχοντας η Ορθοδοξία στα σπλάχνα της τέτοιο ανεκτίμητο θησαυρό, δεν έχει ανάγκη τα αιρετικά δώρα ούτε τα ξένα φώτα. Έχει τον ίδιο τον Δεσπότη Χριστό ως Πρωταγωνιστή της Ορθόδοξης Πίστης, γι’ αυτό και δε λυγίζει σε πανδημίες, σωματικό πόνο και οικονομικά προβλήματα. Έχουμε Ζώντα Θεό που μας προστατεύει, μας θεραπεύει και μας ενδυναμώνει. Δεν έχουμε ανάγκη από τις ευχές του αιρετικού Πάπα και ούτε θέλουμε τη συμπόνοιά του ή τις προσευχές του. Αυτές μόνο θλίψη και καταστροφή φέρνουν και αυτό βεβαιώνεται περίτρανα από τον όλεθρο που σκορπίζει η παρουσία του από όπου κι αν περνά. Όπου πατάει το πόδι του, έρχονται θεομηνίες και φθορές, οπότε αρνούμαστε να συμμετέχουμε σε οτιδήποτε τον θυμίζει ή τον αφορά. Ο αφανισμός και η καταστροφή είναι δικό του χαρακτηριστικό. 

Ας ανοίξουν τα μάτια και τα αυτιά τους οι Εκκλησιαστικοί μας ταγοί κι ας μην ευφραίνονται από τις σειρήνες της αίρεσης του Παπισμού και του Οικουμενισμού, γιατί οδηγούν τον εαυτό τους στην απώλεια, καθώς και το ποίμνιο που τους εμπιστεύτηκε ο Κύριος. Δυστυχώς ακούμε ολοένα και περισσότερους, πλέον, Ιεράρχες να υιοθετούν τις τακτικές του τρισάθλιου Πάπα και τον τρόπο που ομιλεί και εκφράζεται. Φτάνει πλέον με την πνευματική μοιχεία, μακριά από αιρετικούς και αιρετίζοντες!

Για λόγους ενημέρωσης του αναγνωστικού μας κοινού προβάλλουμε ένα απόσπασμα από σχετικό βίντεο από Yahoo Finance.

Διαβάσαμε στο starvoice.gr:


Βατικανό Πάσχα 2020: Το Ευαγγέλιο της Ανάστασης στα Ελληνικά

Την Κυριακή του Πάσχα 2020 (12/4/2020) χωρίς πιστούς ολοκληρώθηκε η λειτουργία του Καθολικού Πάσχα στο Βατικανό, εξαιτίας των μέτρων για την πανδημία του κοροναϊού.

Ο διάκονος Gianpiero Vaccaro, από την επαρχία του Lungro, διαβάζει το Ιερό Ευαγγέλιο στα ελληνικά στην Αναστάσιμη λειτουργία που έγινε χοροστατούντος του Άγιου Πατέρα Πάπα Φραγκίσκου.

Κλασική δαιμονική τεχνική… ψευτιά, πονηριά και μηχανορραφίες από τον Πάπα!

Ολόκληρο το βίντεο μπορείτε να το δείτε εδώ.

Δείτε περισσότερα εδώ

Σχετικά άρθρα

Πατερικά

3 Δεκ

π.Αθανάσιος Μυτιληναίος: Aγαπητόν ποίμνιον, προστατέψετε τον εαυτό σας

“Δυστυχώς, δεν είναι σήμερα εκείνοι οι ταγοί της Εκκλησίας μας σε θέση να βοηθήσουν το ποίμνιο και το αφήνουν να κατασπαράζεται“ Ομιλία του μακαριστού π. Αθανασίου Μυτιληναίου,  02/11/81 Αγαπητοί μου, προσέξτε....

Το δώρο του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας στον Πάπα Φραγκίσκο και το μετάλλιο της πλάνης

Αφαιρώντας το θρησκευτικό προσωπείο της «Αγίας» Έδρας αποκαλύπτεται μία αδίστακτη οργάνωση, που έχει βυθίσει την ανθρωπότητα σε φρικαλεότητες, αβάσταχτο πόνο και αίμα Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr Στο «Αποστολικό» Παλάτι στην πόλη του...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.