Ελευθέριος Κοσμίδης

Κλήρος και λαός, τολμήστε ένα γενναιόψυχο ΟΧΙ, την 25η Μαρτίου

εικόνα άρθρου: Κλήρος και λαός, τολμήστε ένα γενναιόψυχο ΟΧΙ, την 25η Μαρτίου
Άρθρο του Ελευθέριου Ν. Κοσμίδη

Κανονικά στη δοξολογία της επετείου της Εθνικής παλιγγενεσίας ο αειμεταλλασσόμενος Αρχιεπ. Ιερώνυμος!!!


Φαίνεται πως ο Πρόεδρος της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος Ιερώνυμος Λιάπης, επέλεξε τη μέρα κατά την οποία, η Ιεραρχία θα επιχειρήσει να αθωώσει τους πολιτικούς. Μόνο που έτσι θα ομολογήσει την ενορχηστρωμένη εξαπάτηση του πιστού λαού.

Με το κωδικό όνομα επιστροφή σε «ήρεμα νερά» που φέρεται να θέλει η πλειονότητα της Ιεραρχίας, προγραμματίζεται σε όλες τις Μητροπόλεις να τελεστεί κανονικά Δοξολογία με την παρουσία των προδοτών βουλευτών και βέβαια αμέσως μετά παρουσία των Ιεραρχών στη μεγάλη και σε όλες τις τοπικές παρελάσεις.

Για να γίνει αυτό και να επανέλθουν οι σχέσεις Εκκλησίας πολιτείας σε ήρεμα νερά επιβάλλεται να μπουν τα “πρόβατα” ξανά μέσα στο μαντρί.

Όπως με επιτυχία οι Ιεράρχες πρωταγωνίστησαν στο μποϊκοτάζ της μεγάλης συγκέντρωσης του Συντάγματος της 15ης Φεβρουαρίου, διοργανώνοντας ή συμμετέχοντας σε διάφορες συγκεντρώσεις “μαντρωμένων των πιστών”, έτσι και την 25η Μαρτίου, προγραμματίζεται να λειτουργήσει η Ιεραρχία ως Κολυμβήθρα του Σιλωάμ, με πρόφαση την Εθνική Εορτή.

Στα κεκλεισμένων των θυρών “λεοντόκαρδα” συνέδρια των Ορθοδόξων Σωματείων καταγράφηκε μια πύρρειος νίκη, αφού και διασπάστηκε η αντίδραση και πέρασε ο νόμος του γάμου των ομοφυλοφίλων.

Κάποιοι επιμένουν να καταγράφουν στα social media τα ονόματα των βουλευτών που ψήφισαν υπέρ, ώστε να μην ξεχαστούν και να μην τολμήσουν να πατήσουν το πόδι τους στις Εκκλησιές.

Τώρα όμως τους στρώνει το χαλί η Εκκλησία.

Αναμένονται εξελίξεις.

Άραγε θα επισυμβεί η αυτονόητη αποδοκιμασία του πιστού λαού;

Άραγε θα αντηχήσει το ΟΧΙ σε προδότες πολιτικούς και Εκκλησιαστικούς ηγέτες στην επέτειο της 25ης Μαρτίου;

Γυρίζουμε την πλάτη σε πολιτικούς και εκκλησιαστικούς ηγέτες. Αποδοκιμάζουμε την προδοσία του Ευαγγελίου, διακόπτουμε την πνευματική κοινωνία με τέτοιους λυκοποιμένες.

Αν ούτε τώρα τολμήσουν τα Ορθόδοξα Σωματεία, η Κόκκινη Γραμμή του Κοινού Ποτηρίου θα γίνει το πιο σύντομο τραγικό ανέκδοτο στην Εκκλησιαστική μας Ιστορία.

“Οργή λαού, φωνή Θεού” λέει ο θυμόσοφος λαός

Καλή Σαρακοστή!

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: ΚΑΤΑΝΙΧI

Σχετικά άρθρα

«Ψαλτήρι» Αρχιμανδρίτη στο Αμύνταιο απέναντι στην «αγαπολογία» του Αρχιεπισκόπου Αθηνών

Άρθρο της Πασχαλίδου Μαρίας. Μήπως, τελικά, θα πρέπει η Ιερά Σύνοδος, σύσσωμη, να ξεκαθαρίσει ποιες είναι αυτές οι ευλογημένες θέσεις της Εκκλησίας μας από τις οποίες δεν απομακρύνεται;

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.