Άρθρο της Ελένης Καμπούρη
αρθρογραφεί για katanixi.gr

Αντιλαμβανόμαστε την σύγχυση που προκαλείται στις ψυχές των νέων κυρίως ανθρώπων, βλέποντας τέτοια σύμβολα καθημερινά;

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Η ΝΤΠ ξαναχτυπά! Ανάμεσα στα 37 νέα emoji που προστέθηκαν στα iPhones, η Apple πρόσθεσε και ένα νέο emoji, αυτό του άνδρα που εγκυμονεί. Η νέα ενημέρωση θα ισχύσει από την Άνοιξη.

Έχουμε περιέλθει σε βαθιά και απόλυτη παρακμή. Το αφύσικο παρουσιάζεται ως φυσιολογικό και προωθείται με κάθε τρόπο και κάθε ευκαιρία. Πάντα μεθοδικά, εμμονικά και σταθερά. Ο διάβολος έχει παρεισφρήσει παντού. Είτε γιατί του το επέτρεψαν κάποιοι είτε γιατί βλέπει την δική μας ανεκτικότητα σαν ευκαιρία να διαστρεβλώσει το υγιές κύτταρο της κοινωνίας, την φυσιολογική οικογένεια, η οποία αποτελείται από τον άντρα και την γυναίκα. Προς πείσμα όλων των αρνητών αυτής, το ανθρώπινο είδος έτσι διαιωνίζεται. Εκτός κι αν όντως αυτός είναι ο σκοπός, να καταστραφεί το ανθρώπινο είδος. Αυτό δεν θέλει όμως ο σατανάς;

Προχωρούν ακάθεκτοι αυτοί που επιθυμούν την εξοικείωση των ανθρώπων με την ατζέντα της ΝΤΠ και εν προκειμένω με το αρρωστημένο πάθος της ομοφυλοφιλίας. Πώς γίναμε έτσι σαν κοινωνία; Να ανεχόμαστε και να μην αντιδρούμε σε ο,τιδήποτε μας σερβίρουν. Ο ξεπεσμός, η αθλιότητα, η διαστροφή, θεωρούνται η νέα κανονικότητα. Οποιοσδήποτε δεν αποδέχεται όλα αυτά χαρακτηρίζεται οπισθοδρομικός, ρατσιστής και σκοταδιστής.

Πρέπει οι γονείς να αφυπνιστούμε. Προσπαθούν να δηλητηριάσουν εμάς και τις ψυχές των παιδιών μας με ανηθικότητες. Δεν υποκύπτουμε στην πλύση εγκεφάλου που προωθείται. Αυτοί έχουν ξεπεράσει κάθε όριο ή μάλλον για την ακρίβεια δεν υπάρχει κανένα όριο πλέον.

Το σκοτάδι που επιχειρούν να επιβάλλουν, νικιέται μόνο με το φως του Χριστού. Οποιοσδήποτε άλλος τρόπος είναι ανώφελο να δοκιμαστεί γιατί ο,τιδήποτε άλλο πέρα από τον Κύριό μας είναι ψεύτικο και τεχνητό. Το ψέμα και η διαστροφή νικιέται μόνο από την Αλήθεια την ίδια, που είναι ο Άγιος Τριαδικός Θεός, οπότε δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Γαντζωνόμαστε από τον Ίδιο τον Χριστό μας.

Αντιλαμβανόμαστε την σύγχυση που προκαλείται στις ψυχές των νέων κυρίως ανθρώπων, βλέποντας τέτοια σύμβολα καθημερινά; Δεν πρόκειται απλώς για νοσηρή φαντασία αλλά για μια θλιβερή πραγματικότητα. Αντιστεκόμαστε και προφυλαγόμαστε.

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra


Δείτε σχετικά:
Διαφορετικοί ως φυσιολογικοί
– Πού οφείλονται τα κατορθώματα των ΛΟΑΤΚΙ παγκοσμίως;
– Για πρώτη φορά στο «Μικρό μου Πόνυ» θα εμφανιστούν λεσβιακοί χαρακτήρες
– Το παρδαλό δαιμόνιο