Όταν αλιεύσαμε τις φωτογραφίες και το βίντεο που ακολουθούν από το διαδίκτυο, αδυνατούσαμε να πιστέψουμε ότι είναι αληθινά, και προς στιγμήν πιστέψαμε ότι είναι προϊόντα μοντάζ κάποιου αρρωστημένου μυαλού!

Δυστυχώς όμως πρόκειται για πραγματικές φωτογραφίες που δημοσίευσε μια τοπική ιστοσελίδα της Ν.Φιλαδέλφειας και Ν.Χαλκηδόνας και συμπεριλαμβάνονται σε άρθρο για την χτεσινή μαθητική παρέλαση στην Ν.Φιλαδέλφεια!

Με μεγάλη μας αγανάκτηση τα δημοσιεύουμε και απευχόμαστε να δούμε τόσο προσβλητικές εικόνες ξανά, από παιδιά που πρέπει να τιμούν τους προγόνους και την ιστορία τους και πραγματικά-όσο και να προσπαθούμε-δεν μπορούμε να βρούμε την ελάχιστη δικαιολογία για την πράξη τους αυτή. Κ.Τ

Απολαύστε την νέα μας γενιά….Όχι απλά δεν σέβονται τους Ήρωες μας για τις θυσίες τους αλλά προσβάλλουν ενα ολόκληρο έθνος…Ο διευθυντής του σχολείου ο δήμαρχος της νέας Φιλαδελφειας καθώς και η κυβέρνηση τα βλέπει;;;Κάθε ελληνική οικογένεια έχει και ένα νεκρό ….Ντροπή στις οικογένειες που τους έχουν δώσει τέτοια παιδεία…..

Geplaatst door Kalfas Markos op Dinsdag 29 oktober 2019

ΠΗΓΗ