Παρακαλώ πολύ να μην “απειλούν” δημοσιογράφοι τον Ελληνικό λαό. Ιατρικός φασισμός και μάλιστα από μη γιατρούς, δεν υφίσταται… (Δρ Φαίδων Βόβολης)

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Μπορεί κάθε δημοσιογράφος, και ειδικά της τηλεόρασης, να προσπαθεί να οδηγήσει την κοινή γνώμη προς την κατεύθυνση που θέλει. Αλλά έρχεται η ώρα που αποκαλύπτεται η πραγματική διάσταση των γεγονότων και τελικά ο πραγματικός κίνδυνος. Στις πρώτες θέσεις των κινδύνων για την υγεία μας σήμερα είναι δυστυχώς τα δελτία ειδήσεων. Διότι το τηλεοπτικό κοινό είναι κυρίως άνθρωποι μεγάλης ηλικίας και η τηλεόραση είναι ο μόνος τρόπος να ενημερώνονται. Οι νεότεροι έχουν τη δυνατότητα να αναζητούν την αλήθεια και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου ακούν γνώμες ειδικών και επιστημόνων και βγάζουν τα συμπεράσματά τους. 

Έχει στηθεί ένας γιγάντιος μηχανισμός σύγχυσης της κοινωνίας, γύρω από το θέμα του «επικίνδυνου» κορωνοϊού και της ανάγκης εμβολιασμού του πληθυσμού το συντομότερο δυνατό. Το «υποχρεωτικό» του εμβολιασμού όμως είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα από όλα. Για να πεισθεί ο πληθυσμός, έχουν αναλάβει δράση τα ΜΜΕ με το αζημίωτο. Δημοσιογράφοι, όπως ο κ. Ευαγγελάτος, το πήραν πολύ πατριωτικά και μάλιστα δικάζουν και καταδικάζουν τους διαφωνούντες. 

Όμως, κάθε μέρα βγαίνουν στην επικαιρότητα στοιχεία που ανατρέπουν την ψευδή εικόνα του κινδύνου και του υποχρεωτικού εμβολιασμού, που έχουν κατασκευαστεί με τόση επιμέλεια. Στοιχεία, όπως αυτά που παρουσιάζει σε ανάρτησή του ο καρδιολόγος κ. Φαίδων Βόβολης, βάζουν στη θέση τους δημοσιογράφους σαν τον κ. Ευαγγελάτο, που απείλησε με ποινικές κυρώσεις όποιον δεν εμβολιαστεί.

Αν ένας γιατρός επιτρέπεται μόνο να συστήνει ένα εμβόλιο σε ασθενή και ποτέ δεν μπορεί να το επιβάλλει, πώς το μπορεί ένας δημοσιογράφος ή κάποιος άλλος, που δεν είναι γιατρός;

Θα συμφωνήσουμε με τον κ. Βόβολη πως είναι λάθος να δίδονται εκατομμύρια ευρώ στα ΜΜΕ για προτρεπτική διαφήμιση, την ώρα που πολλοί Έλληνες δεν έχουν δυνατότητα να καλύψουν βασικές οικονομικές υποχρεώσεις. Είναι ανάγκη αυτή την ώρα η Κυβέρνηση να βοηθήσει οικονομικά, με δικαιοσύνη και σύνεση, τους πολίτες και να διαφυλάξει την ασφάλειά τους από τους πραγματικούς κινδύνους, όπως την αδυναμία πάρα πολλών επιχειρήσεων να συνεχίσουν να λειτουργούν και κατά συνέπεια τη φτώχεια που απειλεί εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους που θα μείνουν χωρίς δουλειά και τις οικογένειές τους, την ύφεση στον πρωτογενή τομέα, και τα καθημερινά προβλήματα που προκαλούν οι παράνομοι μετανάστες στις περιοχές όπου φιλοξενούνται, με αποτέλεσμα οι μόνιμοι κάτοικοι να υποφέρουν, κ.α. 

Σε ότι αφορά το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο ομολογουμένως κινδυνεύει περισσότερο από τους δημοσιογράφους, οι οποίοι μιλώντας για τον κορωνοϊό προκαλούν ψυχικά προβλήματα στον κόσμο και όχι μόνο, θα θέλαμε να προσθέσουμε το εξής: Καθένας από εμάς, που βλέπει πιο σφαιρικά τα γεγονότα, έχει καθήκον να προστατέψει τους δικούς του ανθρώπους και κυρίως τους ηλικιωμένους, οι οποίοι είναι στο έλεος των δελτίων ειδήσεων. Ας είμαστε σε καθημερινή επικοινωνία μαζί τους, ας τους καθησυχάζουμε και ας καταλαγιάζουμε το φόβο που τους προκαλεί κάθε δημοσιογράφος με ελαφριά καρδιά και συνείδηση καταπλακωμένη από πολλά ευρώ.

Διαβάσαμε στο epicstories.eu


Καρδιολόγος «βάζει στην θέση του» τον Ευαγγελάτο για το εμβόλιο

Ο κορυφαίος γιατρός Φαίδων Βόβολης έγραψε στην ανάρτησή του για τους δημοσιογράφους που “απειλούν” τον Ελληνικό λαό για το εμβόλιο.
Διαβάστε την ανάρτησή του:

ΕΜΒΟΛΙΑ, ΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.

Φίλοι μου καλησπέρα.
Ας σχολιάσουμε λίγα θέματα της επικαιρότητας:
– Ένα εμβόλιο χρήζει κατά ΜΟ 1,5 έτος διαδικασίες για να κυκλοφορήσει.
Κάποια εμβόλια υπήρξαν επανάσταση στην ιατρική και προφύλαξαν από σοβαρές ασθένειες.
Ωστόσο:

Θα πρέπει να πούμε πως τα εμβόλια από την παγκόσμια ιατρική κοινότητα συστήνονται (αυτό είναι το ρήμα) στις ευπαθείς ομάδες ως μέτρο πρόληψης απέναντι στις ιώσεις που δύνανται να προκαλέσουν επιπλοκές.

Η προσέγγιση είναι αυτή από έναν γιατρό:
Σύσταση, πρόταση προς τους ευπαθείς.
Ένας ιατρός δεν μπορεί να επιβάλει καμία ιατρική πράξη.
Μπορεί κάποιος άλλος;

Όσο για κάποιους δημοσιογράφους (που το χουν ψάξει το θέμα-;;;-) & που διαλαλούν και προτείνουν ποινικές κυρώσεις για όποιον δεν υποχρεωθεί σε εμβολιασμό, το μόνο που θα σχολιάσω είναι πως δεν ενδιαφέρει και πολύ η προσωπική τους θέση.
Παρακαλώ πολύ να μην “απειλούν” δημοσιογράφοι τον Ελληνικό λαό.
Ιατρικός φασισμός και μάλιστα από μη γιατρούς, δεν υφίσταται.

Από την άλλη ουδείς μπορεί να αποτρέψει έναν άνθρωπο που θέλει να εμβολιαστεί.
Εν τω μεταξύ διάβασα αναλυτικά τον νόμο που ψηφίστηκε τον Μάρτιο και λέει πως η επιτροπή υγείας θα ζητά υποχρεωτικούς εμβολιασμούς με τοπικό χαρακτήρα και χρονικό ορίζοντα συγκεκριμένο, καθώς και συγκεκριμένη ομάδα που θα εμβολιάζεται εφ όσον θεωρεί πως απειλείται η δημόσια υγεία.

Προφανώς όπως το διαβάζω μιλά για περιπτώσεις μεταναστών ή Ρομά και όχι για καθολικό εμβολιασμό της επικράτειας.
Άρα ο κόσμος να μην ακούει το οτιδήποτε.
Αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε ανθρώπου να επιλέξει ή όχι την όποια ιατρική πράξη.

Ας υπάρξει ψυχραιμία.
– Έδωσε συνέντευξη στην Corriere della Sera ο αγαπημένος καθ.ιολογίας Giulio Tarro (βραβευμένος το 2018 από την παγκ.εταιρεία ιολογίας και πολλάκις υπ.για Νομπελ), λέγοντας 2 βασικά πράγματα:
Θεραπεία υπάρχει είναι ορολογική (όπως σε όλες τις ιώσεις) και χρησιμοποιούμε όπως πάντα τα ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ των θεραπευθέντων.

Εκεί άλλωστε στηρίζεται κι ένα εμβόλιο: στα αντισώματα.
Είπε συγκεκριμένα πως γίνεται άμεση χορήγηση αντισωμάτων μέσω πλάσματος γι αυτό το σκοπό.
Το δεύτερο που είπε είναι πως η καραντίνα στην Ιταλία έπρεπε να χε τελειώσει χτες…
Στην Ιταλία.

Ο Ναπολιτάνος καθ.ήταν μαθητής του περίφημου Sabin στο Merryland όταν και ανακάλυψε (ο Sabin)το εμβόλιο κατά της πολυομελίτιδας.
– Ελληνίδες, Έλληνες:
είναι βασικό να μην αφήσουμε το έθνος να διχαστεί.
Δεν θα γίνουμε Γαλάζιοι και Βένετοι.
Δεν θα διχαστούμε σε εμβολιολάγνους και εμβολιομάχους.

Μην το δεχτείτε αυτό για την χώρα μας.
Όπλο της όποιας παγκοσμιοποίησης είναι ο διχασμός των κρατών.
Κρατήστε χαμηλά τους τόνους, μην τσακώνεστε μεταξύ σας, σεβαστείτε και την οποιαδήποτε γνώμη.

Μόνον έτσι θα βγάλουμε την Ελλάδα μας από το τέλμα.
– Θεωρώ λάθος αυτήν την ώρα να δίδονται 20εκ€ για προτρεπτική διαφήμιση στα ΜΜΕ.
Όσοι πείσθηκαν, πείσθηκαν.
Την ίδια ώρα που τα 600€ στους επιστήμονες δεν έχουν φτάσει και πολλοί εξ αυτών (όπως οι νέοι δικηγόροι), δεν έχουν να πληρώσουν ενοίκια, καθημερινότητα.

Ούτε και τα 800€ τα έχουν πάρει όλοι οι δικαιούχοι.
Θέλω να πω στον πρωθυπουργό της χώρας πως αυτή είναι η ώρα που με δικαιοσύνη και σύνεση πρέπει να βοηθήσει ουσιαστικά τους πολίτες.
Μαζί με το υπ.ανάπτυξης έχουν ιστορική ευκαιρία να χαράξουν μία γραμμή που θα ξαναβάλουν στις ράγες της ανάπτυξης την χώρα.

Με ισονομία και δικαιοσύνη.
Να συμβάλουμε όλοι στην ανοικοδόμηση ψυχολογίας και οικονομίας το ταχύτερο δυνατό.

Υγ: Στην Σάμο μας οι μετανάστες εχθές βράδυ έβαλαν μεγάλη φωτιά στην δομή φιλοξενίας.
Είναι μερικές χιλιάδες και οι αστυνομικοί μας είναι λίγοι.
Μην αφήσουμε τα νησιά μας στο έλεος κανενός.
Και να μην ξεχνάμε όσον αφορά στην παγκοσμιοποίηση που μας απειλεί&που προέρχεται από το εξωτερικό οτι:
“δεν φταίνε οι λύκοι που γίναμε πρόβατα

William Shakespeare

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Δείτε σχετικά:
– Ο Ευαγγελάτος «έβαλε» τη δικαστική τήβεννο και καταδίκασε όποιον αρνηθεί να εμβολιαστεί
π.Νικόλαος Μανώλης, Εμβόλιο ζωής ή θανάτου; [ΒΙΝΤΕΟ 2020]
– ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΑ: Τζόκοβιτς και εμβολιασμός
– Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός που αποφάσισε η Κυβέρνηση είναι φασιστικό μέτρο. Λέμε ΟΧΙ!
– Έρχεται το αντίχριστο σφράγισμα μέσω του εμβολίου για την αντιμετώπιση του Κορωνοϊού;
– Πόλεμος κατά της λοιμωξιολόγου Ελ. Γιαμαρέλλου για την ομολογία της! Η Κόλαση την απειλεί, εμείς τη στηρίζουμε!
– γ. Γαβριήλ: Τα πνευματικά μέσα αντιμετώπισης του Κορωνοϊού και οι επιπτώσεις από το εμβόλιο [ΒΙΝΤΕΟ 2020]
– γ. Γαβριήλ (κελί Κουτλουμουσιανόν): Υποτακτικός του Θεού ο Κορωνοϊός [ΒΙΝΤΕΟ 2020]